Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darısı, Amerika'nın da başına!

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Ve sonunda Amerika, Irak'a saldırdı... Saldırı yerel saatle dün sabaha karşı başladı...

Bağdat'a bombalar düşerken New York'ta akşam saatiydi... Amerikalılar dün akşam, her zamanki gibi tepeleme salatanın yanında iri bir dilim biftekle karınlarını doyurmuş, televizyon başına geçmiş olmalı... Bush'un ultimatonuna göre Saddam'a tanınan süre New York saatiyle 20:15'te bitti. Karnını doyurmuş amerikalılar ellerinde viski yada kola bardağı basket maçının başlamasını bekler gibi bombardımanı beklemiş olmalılar... İlk bombanın atılması 1 saat 15 dakika gecikince sıkılmışlardır... Sıkıntıyı hiç kuşkunuz olmasın televizyon başında biraz daha abur cubur yiyerek atmışlardır... Neyseki, Amerikalıların uyku saati gelmeden savaş başladı... Televizyonların canlı yayınıyla cephedeki amerikan askerleri bombaları patlattı. Evlerinde televizyon seyreden Amerikalılar, heyecanla patlamış mısırları mideye indirdi. Bombardıman arasında reklam kuşağı girdi: "Kolanızı soğuk için"

Amerika, dünyayı yeni bir savaşın içine soktu... Amerikalılar, topraklarında savaş yaşamadan dünyadaki savaşları hep uzaktan seyretti... Darısı başlarına![hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

o insanlardan birini gördüm NTV'de mikrofon uzattılar
"saddam kötü, ölmesi lazım, savaş kötü, ama olması lazım" gibi çeviriden kaynaklanmayan, amerikalıların meşhur zeka seviyesini yansıtan basit ve kısa cümlelerle özetledi durumu

zeki olduğu kesin olan liderleri de çıkıp ırak halkını eğitiyoruz onlara zarar vermek istemiyoruz, bakın sadece stratejik yerleri vuruyoruz ırak halkı bize destek versin şeklindeki sözleriyle de daha önce karşısında olan halkının büyük kısmını da bu insaniyetinden dolayı kendi safına çekti, daha önce şiddetle karşı çıkanlar bile bu davalarına "madem girdik bir kere artık ülkemizin/liderimizin yanında olmak zorundayız [yanlış yapıyor da olsa]" diye düşünerek destek vermeye başladılar vs vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Oha o da iki saniyede bütün amerika kıtasını topa dizmiş hea. Saddam'ın indirilmesi lazm tabi ama savaş olmadan da yapılabilirdi. Aslında Irak askerlerinin sadece petrol rafinerilerini koruması lazmdı. Yakıcaksın rafineriyi sonra söndürülmesini engelliceksin. Amerika al sana petrol diceksin sonra hehehe.

Allahtan bizim ülkemizde petrol yok ha. Olsa çok büyük ihtimal Irak'tan sonra "Türkiye tezkere'yi geçiremedi, bu bize karşı atılmış bir adımdır" diye bizle dalaşırdı hehehe.

Bizim hükümet sayesinde şimdi para da yok. Simitede zam gelmiş zaten. Tayyip'de gene halka bindirmeye hazırlanıo. Bu da iktidara gelenin muhteviyatının gidişatta bir değişiklik olmayacağını kanıtlıo.

Hadi topluca göç edelim bu yöreden heheheh :D[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 21 Mart 2003 11:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem'im güzelim, savaş dediğin şey iki binanın yıkılması değildir. Mesela savaş Amerikanın Toky bombardımanında bir gecede şehrin büyük kısımının yokolup 200.000 kişinin ölmesidir. Savaş Berlin'de taş üstünde taş kalmamasıdır, savaş Leningrad'ın 900 gün kuşatma altında kalıp 600.000'den fazla kayıp vermesidir. Savaş ülkenin her gün nereden geldiği bile belli olmayan allahın belası füzelerce bombalanması ve "Tanrıya şükür bu günüde atlattık" demesidir. Gerçek savaşın yanında o iki binanın yıkılması şaka gibi birşeydir. Amerikalılar topraklarında en son savaşı kendi iç savaşlarında yaşadılar ki onda da taraflar yine kendi kendileriydi, başka bir ülkenin istilacıları değil.[hline]
I get knocked down
But I get up again

Sosyal ağlarda paylaş

Yannız savaş komedisi izlio gibiyim ha. Irak "enformasyon" bakanı "Amerika'nın 2 helikopter'ini imha ettik" diyo. Amerika "1 helikopterimiz arıza nedeni ile düşmüştür" diyo.

İngilizce askerlerinin bazı Irak askerlerini aradığı ve teslim aldığı görüntüleri gösterilio ama Irak'tan açıklama gecikmio "onlar Irak askeri değildir, hangi milletten olduklarını bizde bilmiyoruz."

Enformasyon bakanı dehşet konuşuo yaw ehehhe. Bize de bi tane lazm.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

nukem üslubuna hayranım
bu kadar şey yazıldı edildi ve kimse sana gelip de boş boş konuşma git beşiktaş yaz maç yaz dedi mi? amma anlamaz adamsın ya ne demek boş yorumlarınızı kendinize saklayın, yeter artık ukalalığın da bir sınırı var ya

kendime bişe saklayacak olsam senle uğraşacağıma gider koyun güderim ya allah allah

sinirlenmim diyorum ama olmuyo arkadaş, yorumlar boş olabilir ama kendime mi saklayacam turşusunu mu kuracam sana mı soracam?

[Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Mart 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

amerikada o karşı çıkanların %80 i şimdi destek veriyo milliyetçi duyguları kabararak, bakın sivilleri koruyoruz diye bir göstermelik bahane ile de dünyada hiçbir ülkenin hiçbir uluslararası ilişkiler mevzuatlarının desteklemediği şekilde "bir ülkenin rejimini değiştirmek" gibi bir de söz sarfediyorlar

hiçbir ülke beğenmediği için bir ülkenin rejimini değiştiremez, şimdiye kadar böyleydi, başkanını, yöneticisini allem eder kallem eder politik oyunlarda yerinden eder belki ama bunu açık açık dünyanın gözünün içine baka baka ben sizin rejiminizi değiştirecem diyemez, bunu bush yapıyor şimdi ilk defa

ve bunu da "biz saddamı kesecez kardeşim siz ne derseniz deyin" şeklinde aslında dürüst bir şekilde söylemek yerine de yok terör yok bilmemne yok petrol kuyularını yakmayın bize lazım ilerde [kesinlikle bunu söyledi bu adam] gibi dolambaçlı yollardan ifade ediyorlar

bu gün gibi ortada ve hala çıkıp buna boş yorum diyosanız sizin dışınızda bir çok insan boş siz dolusunuz demektir
Sosyal ağlarda paylaş

Bu düşen helikopter ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı? Sanki hiç olmamış gibi davranıyor herkes, birinin açıklama yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum ben.
Birkaç zaiyat daha verdiğinde sevgili müttefikimiz, şu anda milliyetçi duyguları kabarmış ve ülkelerinin gurur verici olağanüstü gücüyle sarhoş olmuş olan pek çok Amerikalı da savaşlarda insanların da öldüğünü farkedebilir ve fikir değiştirebilirler diye umuyorum.

said:
BlackRose, 21 Mart 2003 12:35 tarihinde demiş ki:
...amma anlamaz adamsın ya ne demek boş yorumlarınızı kendinize saklayın yeter artık ukalalığın da bir sınırı var ya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 21 Mart 2003 13:02 tarihinde demiş ki:
Bu düşen helikopter ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı? Sanki hiç olmamış gibi davranıyor herkes, birinin açıklama yapmasını sabırsızlıkla bekliyorum ben.
Birkaç zaiyat daha verdiğinde sevgili müttefikimiz, şu anda milliyetçi duyguları kabarmış ve ülkelerinin gurur verici olağanüstü gücüyle sarhoş olmuş olan pek çok Amerikalı da savaşlarda insanların da öldüğünü farkedebilir ve fikir değiştirebilirler diye umuyorum.

said:
BlackRose, 21 Mart 2003 12:35 tarihinde demiş ki:
...amma anlamaz adamsın ya ne demek boş yorumlarınızı kendinize saklayın yeter artık ukalalığın da bir sınırı var ya...

8 ingiliz 4 de amerikalı ölmüş, onayladılar bunu
ama elbette gerçek sebebini pek açıklayacaklarını sanmam, prestij kaybettirecek bir şeyse özellikle

[Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Mart 2003 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Onca zaman helikopterleri düşmedi düşmedi sonra harekat başlar başlamaz sapır sapır 3 tanesi "teknik" sebeplerden düştü 16 asker öldü :-) Bu teknik denilen şey kesin Irak ajanı bölücü bir şey. Bu tekniği bir bulsalar onu da özgürleştirecekler kafasına indirdikleri bombalarla ya neyse.

Not: Benim bildiğim 12 ingiliz 4 amerikalı öldü helikopterlerde. Birde Umm Kasr çatışmalarında da bir amerikalı daha öldü. Teröristlerin toplam ölü sayısı 17'ye yükseldi. [hline]
I get knocked down
But I get up again

[Bu mesaj fedaykin tarafından 21 Mart 2003 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Buahahah
Ya sanki çok zor bişi helikopter vurmak. 15 saniye fark ile 2 füze'den nası kaçacakki. Zaten tek füzeden kaçmasının şansı çok düşük.

Yani rezil olmamak için teknik arıza diolar. Sonunda kimse bunlardan helikopter almıcak sürekli teknik sorun çıkıo diye.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler =]
Peki Bush bir açıklama yaptı mı? Ya da beyaz saraydan var mı bir açıklama? Dün akşam beyaz saray sözcüsünün açıklamasını izlerken güldüm çünkü, daha bu aşamda lafı eveleyip geveliyorlar, kendi halklarına açıklama yapamıyor adamlar. Bu ölümlerden sonra iyice zorlaşacak herhalde konuşmaları.

said:
fedaykin, 21 Mart 2003 13:29 tarihinde demiş ki:
Teröristlerin toplam ölü sayısı 17'ye yükseldi. [hline][b][i]

[Bu mesaj Nefr tarafından 21 Mart 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla o taraftan bi açıklama var mı bilemiyorum.
ben bakamıyorum adamların yüzüne, fena oluyorum, midem bulanıyo, başım dönüyo.
yemin ediyorum şu işin başından beri george bush'un bir tek açıklamasını başından sonuna dinleyemedim, elim kumandaya gidiyo, şutluyorum adamı uzay boşluğuna, benden uzak bi yere...
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıyosa protesto edin savaşı oynamayın amerikan bilgisayar oyunlarını, yemeyin içmeyin amerikan yiyeceklerini, giymeyin amerikan markalarını, izlemeyin amerikan filmlerini. sonra hayatınız bomboş kalsın. evet belki ABD'nin yaptığı yanlış, savaş dışında da çözümler olabilirdir, ama sonuçta dünyada baskın söz hakkı olan, çok parası olan, güçlü ordusu olan ABD'dir ve savaş genellikle kimin doğru ve haklı olduğuna değil kimin güçlü olduğuna karar verir. türkiye'de ABD'ye muhtaç olduğundan lütfen burda oturup sabaha kadar amerikan dizilerini izleyip, amerikan şirketlerinin yaptığı bilgisayarlarımızın başında amerikan oyunları oynayıp sonrada "allah amerikanın belasını versin" geyiği çevirmeyiniz, bunun yerine nasıl kendimizi ABD'nin bağlarından koparabiliriz onu düşünelim. amerikanın nüfüsu zeki insanlardan oluşmuyor, onların çoğu koyun, eğer fedaykinin dediği gibi tv'nin başına oturup savaşı izliyorlarsa bunun nedeni bilinçsizlikleri ve cahillikleri nedeni ile kolay kandırılmalarıdır. ABD propagandası dünyadaki en sağlam propaganda olduğunu onyıllar önce kanıtladı bize. Şu anki olayların sorumluları (sadece ırak değil ülkemizin hali vs.) amerikanın başındaki bir avuç yöneticidir, ama onları da suçlamıyorum, ABD süpergüçtür ve gücünü koruması için kendisine yönelik bütün tehditleri kontrol altına alması ve çıkarlarını koruması gerekmektedir. unutmayalım ki büyük liderler kendi halklarının çıkarları için bütün ahlaki kaidelerden sıyrılmış insanlardır, ABD yöneticileri de aynen böyle, hiçbiri kendi kişisel çıkarları için hareket etmiyorlar (türkiyedeki gibi), çünkü biliyorlar ki birlik olmadıkları sürece yok olmaya mahkumlar (türkiyedeki gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen gönlünü ferah tut Exodus Amerikan ürünlerini boykot için son günlerde ciddi çalışmalarımız ve yazışmalarımız var. Çok kısa bir süre içinde Dünya çapında bu şekilde bir boykotun başlama ihtimali çok yüksek.

Onların görevi kendilerine tehdit olanlar ile mücadele etmekse bizim görevimizde onlara mümkün olduğunca çok tehdit oluşturmak.[hline]
I get knocked down
But I get up again

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...