Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 Golf 1.6 Fsi Midline

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2005 golf 1.6 fsi midline almış bulunuyorum bugün itibariyle.

sunroof yok sis farı yok onun dışında midline ın özellikleri belli zaten.rengi beyaz.

yakıt tüketimi konusunda endişelerim var.iç mekan olarak vw ye aşığım zaten o yüzden tercihim bu yönde oldu ama çok yakar diyenler de var...var mıdır bilgisi olan?

ps. fiyat 27.000 ytl
Mesaj tarihi:
FSI iyi bir motor. 6 ileri şanzımanla da iyi uyum sağlıyor. Dikkatli kullanımda oldukça iyi menzili var. Özellikle otoban kullanımında az yaktığını söyleyebilirim. Bence güzel bi tercih hayırlı olsun. Tabi asıl konu tüketim ise 27 bin YTL'ye Astra 1.3 CDTI'larda bulunabiliyor. Donanım olarakta Midline Golf'ten aşağı kalmazdı. Yinede hayırlı olsun aldıktan sonra şu daha iyiydi demek hoş değil yinede yazmak istedim. Golf'ün de iç mekanı ve detaylardaki önem Astra'nın bi adım önünde işin doğrusu.
Mesaj tarihi:
sağolun cevaplar için..65.000 km de araç pazartesi teslim alıyorum inşallah...opele karşı bi antipatim olduğu için opel tercih etmedim golfün iç mekanını çok beğeniyorum.umarım yakmaz fazla tek temennim o yönde :)
Mesaj tarihi:
bende var 1.6fsi ama otomatik. ilk baslarda dikkat etmezdim babam oduyor benzin parasını diye ama su anda kendim odedigim icin daha dikkatli kullanıyorum. 1 depo ile yaklasık 500km gidiyorum (istinye-arnavutkoy, istinye-ortakoy arasında gidip geliyorum normalde)
Mesaj tarihi:
6 ileri tiptronic valla.. auidinin o sacmalıgı var gercekten, babam minik bi araba istedigi icin a3 alcaktı taa 2005 yılında, ama otomatiklerde fsi motor olmadıgı icin gidip golf aldı. aradan kac sene gecti audi aynı tas aynı hamam
Mesaj tarihi:
Namessar said:
nuwanda said:
bende var 1.6fsi ama otomatik.

1.6 fsi ın otomatigi mi var? VW de varsa neden audi nin a3 ünde 1.6 otomatik secenegi fsi degil?

var valla, arkadaşta da var 1.6 FSI otomatik. :)
Mesaj tarihi:
benimki de 1.6 fsi tiptronic zaten.bu arabanın 3. günü arada test için spor moda almalar var tabi 250 km oldu çeyrek depodan biraz daha fazla gitti depo 192 ytl ye doluyor..bakalım net ölçümü yapınca yazarım
  • Yeni Oluştur...