2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gitmedi asker kaçağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ortalardada yok deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 izmride olması lazım uyuyodur şimdi hatta. eger gece egitimi yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oha izmirdemi askerlik yapıyor yanına gidek lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 istanbulda orgazine olup otobus kaldirip gidelim hayde bireee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 BENCE İSTANBULDAN OTOBÜS İNDİRELİM İZMİRDE KALDIRIRIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hay allahım ne hanzo adamlar var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne hanzo adamlar? ben de merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 utopia said: hay allahım ne hanzo adamlar var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çarşı izinlerimde bi ara bulusma yaparız görüşürüz isteyenlerle sanırım narlıdereye geçicem menteşteyim evciyattayım şuan yemin ettim Onbaşı oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1 ay kadar sonra da çavuş olursun :D maaşa zam var, 20 ytl alacanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 20 lira ile hepinize bira ısmarlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu arada Dyna, umarım bana anlattıklarını ailene falan anlatmamışsındır. çok üzülürler bi ihtimal. o yüzden tavsiye etmem. rahatım de gitsin. :) askerlik bitince anlatırsın herseyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ooo... dyna büyüksün narlıdere gelcekmişsin zaten bol bol biranı içeriz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben herseyi sklıms geldiği kadar anlatıyorum herkese hehe acı yok raki kız arkım da paso ters psikoloji yapmaya kasıyo aman o ne ki benim ülkemde askerler böle böle fln diyo sonra ertesi gün ya of cok kötü ya diyo arada aklına geldikçe bana sikayet etme ne olcak yane muhabbeti çekiyo falan gidiyoruz bi şekilde hehe neyse onbaşılık sonrası çavuşluk falan az rahatlarız herhal acemilik düşman başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 rahatlarsın büyük ihtimalle. benim gibi bedevi değilsen. benim de usta dönemi sıkıntılı gecti biraz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nereye gidiyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar