Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ermenilerin bile popolarına dil attı herifler.allah belanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kurşun geçirmez cam arkasındalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ses çok kötü yaa istanbuldanmı anlatıyor bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çok sert maç olacak. Ortalıkta birkaç kol bacak bırakmazsak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 görüntü kalitesi ne ak ben pes oynuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ya iyi de her 3-4 ataktan 1 tanesi kameranın saçmalığı yüzünden gösterilmiyor. Ne biçim iş bu. Ben atak göreceğime F. Terim'in suratını görüyorum 15 saniye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 maç çırt ya.. ermeniler kahraman olmak içn uğraşıyorlar turkiyeye ilk golu atan adam hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Tuncaydan daha iyi oynayıp daha sert şut çeken kızlar tanıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bir tane gol yememiz lazım yoksa bu maç böyle biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Gol olur mu? ..Olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yav şu gökhan zan niye her aldığı topu var gücüyle abanarak uzun oynamak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu gol kaçarmı ya çıh çıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şaka gibi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Offf, Mevlüt kazımdan bile kötü bi şut çekti gitti güzelim pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tuncay klas çalımlar peşinde. emre çıksın. adam oynamak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Geçen hafta bi tane attı ya ligde, her yerde vidyosu dolaşıyo havaya girdi heralde. İlhan Mansız'ın R.Carlos'a attıktan sora her yerde attığı gibi. Oysa daha ilhan mansızdan çok önce Pele'den izlerdik o çalımı Pepsi reklamında :) Tuncay çok verimsiz. Arda da pasif kaldı anlamadım. Emre zaten bitik. Orta sahasız oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bi soksak iki tarafta rahatlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mevlüt 2 etti... Yeter yapma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bundan 5 yıl kadar önceydi. CM oynardım o zamanlar. Bazı maçlar olrudu, kaleye 35 şut çekerdin 25i tutardı, ama ya 0-0 biterdi ya da 1-0 yenilirdin. Bu maçta öyle gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 salllakaaaaakkkkkk derler adama tuncaya tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 wizardofoz said: Bundan 5 yıl kadar önceydi. CM oynardım o zamanlar. Bazı maçlar olrudu, kaleye 35 şut çekerdin 25i tutardı, ama ya 0-0 biterdi ya da 1-0 yenilirdin. Bu maçta öyle gidiyor işte. Şutlarımızdan bi tanesi de şut olsa içim yanmıycak. Bi tane sert şut çıkartamadık daha adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hahahaha... Servet öldürmeye yönelik faul yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Uzun süredir yapmıyodu servet böyle fauller. Aha adamı süper defans yaptık şunu bile atlattı artık yonttuk diyodum ki... Yine kıpraştı içindeki Servet ruhu uzun bir aradan sonra. Ama lazımdı o faul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 maç o kadar kötü gidiyor ki düşünmeden edemiyorum. Acaba 0-0 bitsin kimse üzülmesin diye anlaştı mı iki federasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Adamlar 1 ya da 2 kişiyle atak yapıyo biz de 8 kişiyle defans. Biz 3 kişiyle atak yapıyoruz adamlar 11 kişi defans. Zaten kanatlarımız hiç çalışmıyo, işimiz anca duran toplara ve bireysel yeteneklere kaldı yine. Sanki sezon hiç başlamamış 3 aydır tatilde olan oyuncuları bodrumdan çeşmeden toplamışlar da alın maç yapın demişler gibi oynuyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar