Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sanırım piyasada eli yüzü düzgün 2 tane tenis oyunu var zaten. Biri Virtua Tennis 3, diğer Top Spin 3.. Hangisi daha iyidir.. Bilgi verebilir mi bu oyunları oynayan arkadaşlar? Hangi tenis oyununu tavsiye edersiniz vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Top Spin'i oynamadım ama Virtua'da bir süreden sonra bayıyor,ama arada bir açıp kafa dağıtmak için ideal.Herşeyden önce çok az yer kaplıyor bilgisayarında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Top Spin mouse kullanımı açısından çok zor, ama daha iyi bi oyun bence virtua tennis'e göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 DarKRideR said: Top Spin'i oynamadım ama Virtua'da bir süreden sonra bayıyor,ama arada bir açıp kafa dağıtmak için ideal.Herşeyden önce çok az yer kaplıyor bilgisayarında, Virtua 3'ün boyutu ne kadar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 top spin 3 daha gercekci ama dahada zor. virtua tennis de topun ustune kosup tusa bastiginizda direk uzanip vuruyo, top spinde topun oraya dogru kosarken basili tutup dogru zamanlamayla birakmaniz lazim tusu. ben virtua tennis daha cok sevdim, kariyer modu bayagi oyaliyo adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 top spin 3 ün pc versiyonu yok mu yoksa ben mi bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben 2'yi oynadım ona göre söyledim. İlkinde de aynı şekildeydi sanırım mousela oynanıyodu. Saçma ve zor bi kontrol yöntemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben xbox ta oynadim valla ona gore soyledim. pc de olmayabilir top spin 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 virtua tennis 3 imba hala oynuyorum ben sıkıldıkça msn gel atam torrent linki 2.5gb bişey 5saatte indirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 endless_night said: virtua tennis 3 imba hala oynuyorum ben sıkıldıkça msn gel atam torrent linki 2.5gb bişey 5saatte indirirsin +3 Ben çok uzun süre oynamadım gerçi sıkıldım bi süre sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 xboxta oynamıstım top spin gayet eğlenceli, bir gamepad al pcde rahat oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dude get a wii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya ben indirdim kurdum virtua tennis 3 ü. oyunda sadece 3 çeşit vuruş mu var? top spin, lop, slice? başka bişe göremedim çünkü. bu çok kötü :( drop shot falan atacaksın abi ya :( püfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Top Spin 3'ü dene. Ben X360'da dün oynamaya başladım. Gayet ayrıntılı yapmışlar. Hatta joystick olmadan PC'de belki biraz zorlanabilirsin. Tabi oyun PC'ye çıktıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 top spin 3 yok pc için. bi de topa yön verme işi de mi otomatik oluyor? onu da kontrol edemiyoz herhalde? ya da duruşa göre mi yön veriyor. toplar hiç out olmadı mesela.. bi yerden sonra sıkması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oper said: ya ben indirdim kurdum virtua tennis 3 ü. oyunda sadece 3 çeşit vuruş mu var? top spin, lop, slice? başka bişe göremedim çünkü. bu çok kötü :( drop shot falan atacaksın abi ya :( püfff drop shot var hemen bok atmayin be ehe. top sana gelirken yon tusunu kendine dogru cekip (assagidaysan assagiya, yukaridaysan yukariya) slice tusuna basican. bu oyunda gordugum tek eksik servisler bi garip. nedense hic ace atamadim. roddick disinda cogu teniscide maximum vursa bile gayet normal return edebiliyo karsidaki oyuncu. edit: drop shot her zmaan atamayabiliyosun ama. topun gelis hizi falan onemli. ayrica top gelmeden orda olman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 varsa ii ben beceremedim demek ki. tuto da göremedim ki nasıl vuruşlar yapabiliyoz varyasyonlar yani. ama klavyeyle zor oynanıyo kol falan lazım. servislerde ben ace attım federerle. zevkli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 world tourda tennis academy yardim ediyo cogu vurus konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben pek bakmadıydım world tour a exhibition takılıyodum :D ogrneim diye. ok oraya bakarım :D saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 world tour zevklidir baslarda gerci 150 kusuruncu siralamalara yerlesinceye kadar butun oyuncular cok kotu oynuyo zorlanma diyede 100 ustu turnuvalarda zorlamaya basliyolar. bi de 15 20 tane tennis mini game var, onlarda cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Top Spin 2 güzel de işte çok eski, Djokovic, Murray, Nadal görmek istiyor gözler. Diğerleri de pc için çıkmamış ne yazık ki. Virtua Tennis ile ilgili yorumları okudum epey sitede ve hiç tavsiye edilmemiş. Hatta bir yerde kariyer sadece bir sezon sürüyor denilmiiş, bilmiyorum dogru mu? Başka tenis oyunları bilen varsa önerirse sevinirim. Top Spin 2 kesmiyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar