Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cinali sana dayanamam canıms sçs :(((( oyun hala yüklüyse sana exe leri yollayayım rapid mapid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 pmledim dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya gençler bu oyunda mouse kullanılmıyo mu? adama nişan alıcam yön tuşlarıyla kasıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DNR'dan alın bana bir Substance havale yaparım size ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Azıcık baktım Splinter Cell'e. Bir MGS nerd'ü olarak "Oy anam Foxhound, oy anam The Patriots!" diye gezerken adam pıtı pıtı gölgelerde geziyor o kadar. Yok bir olayı, snake'in karizması. Evlatlarım hadi resmen c/p yaptınız oyunu hani senaryo? Değil mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 xunn said: Azıcık baktım Splinter Cell'e. Bir MGS nerd'ü olarak "Oy anam Foxhound, oy anam The Patriots!" diye gezerken adam pıtı pıtı gölgelerde geziyor o kadar. Yok bir olayı, snake'in karizması. Evlatlarım hadi resmen c/p yaptınız oyunu hani senaryo? Değil mi ama? Elbette Hideo Kojima gibi olmaz ama Tom Clancy manevi babamdır usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tom Clancy çakma MGS yapmaya çalıştığı için takımlarımı emsin usta. Ayıp lan, hadi MGS underground bir oyun falan olsa neyse, kült yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 metal gear solid neeed for speed'se, cplinter cell(daha ilkini oynadım) 18 wheels of steel dir. birinde askiyonun içindesin ve her şeyden haberdarsın, splinterda soru sorma da karanlığa saklan diyolar telsizden. bi nevi getir götür işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sam yaşlandıkça isyan ediyor zaten. double agent iyiydi konu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ilerleyen oyunlarda bizi de dahil ediyolar mı hikayelere biraz. substance oynuyorum bu ara gerçi MGS: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ciltler dolusu Rainbow Six'leri, Hunt for Red October'i, Cardinal of Cremlin vs kitaplarını mı sayalım Rusya Gürcistan savaşını 5 öteden görmesini mi? Tom baba sen bizim herşeyimizsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 splinter cell çakma mgs diyene git takımlarınla oyna derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dostum gürcistanın amerikanın kucağında olduğunu biliyodu millet. haber izlemiş tom baban. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oha oyun süperdi, sondaki bol aksiyon sahnelerinde ve kılıç dövüşünde mal oldum yannız çok zor oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ikisinin de yeri ayrı mgs nin ki apayrı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi MGS'nin ruhu var ruhu. SC eğlenceli sneaking oyunu, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar