Deno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Sizce en iyi PvP meslekleri nelerdir?Bana göre Commando+Tkm yada Commando+Medic.Sizin görüşlerinizide bekliyorum.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Yok mudur bana önerisi olacak yaw[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 pvpde commando = 0, sıfır, zero. tka,pistoleer. tka,rifleman. fencer,pistoleer. pistoleer, BH pistol tree. daha var tabi bir sürü ama bence gayet iyi bunlar.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bi de her patchde değişiyor bu o yüzden combat revamp a kadar bekle ve karakteri öyle dizayn et bence.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bizde pistoleer&swordsman var bayağı iyi dövüşüyor ben şahsen rifleman&swordsman tka 4 4 0 4 yada 4 0 0 4 tka ve medic düşünüyorum.Rifle ve sword un avantajı direk mind a hasar verebilmeleri ,pistoleer ve sword ise defenceleri süper oldugundan KD,stun,intimidate gibi specialları yemiyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 PvP için ranged bir meslek şart, sadece melee karakterler dungeon karakterleri, fencer,brawler,swordsman karakterimle geno cave i iyi sömürdüm. Aynı karakter pvpde yakın mesafede dehşet, ama açık alana çıkınca burst runı bir kere yapabiliyorsunuz. Rifleman+TKA combosu iyidir, riflemane nerf gelmezse tabi. Holo grind biterse bu karaktere dönücem sanırım ama belli olmaz. :) Şu combat-revamp patchi gelsin de ak kara ne görelim.[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 en iyi PvP ci her zaman benim ve hep ben olucam :P Hayatta PvP yapmadım raidler dışında ki raidlerde de ping 14593214053406 olduğu için sadece 10-15 kere falan db yapabildim. Ühü çok şanssızım :([signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: sgecca, 02 Nisan 2004 11:34 tarihinde demiş ki: en iyi PvP ci her zaman benim ve hep ben olucam :P Senden PvPci diil, cacık olmaz. :-D[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 tek cümle abi!!! Tabii bu oyun için geçerli gerçek hayatta uygulama uygulayanlar üzülüyor!!! Live Today Like Its Your Last Day!!! Umarım anladın seni en yakın zamanda kesicem demektir bu :P Yeterki oyundan sıkılma sensiz çekilmez bu oyun!!! :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: sgecca, 02 Nisan 2004 14:08 tarihinde demiş ki: Umarım anladın seni en yakın zamanda kesicem demektir bu :-P O biraz zor. :-D[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Cm+Rifleman 40m mesafeyi korudugu sürece alamicağı adam yok bitek aynı templatele karşılaşırsa zorlanır.Ama 10m menzili icinde yakalanırsa geçmiş olsun.[signature][hline]Bak Sen Şuna = http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet aslında pearce in söylediği charda çok iyi valla hiç düşünmedim onu bak ama ben sadece brawler olarak kendime pvp pvc veya bilimum 3 harfli şeylerde rakip tanımam valla!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bu arada adminlerden bu kadar güzel konuları bir anda mahvettiğim için özür diliyorum!!! sadece adminlerden çünkü geri kalanı beni banlayamaz ne de olsa :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Escobar, 02 Nisan 2004 14:17 tarihinde demiş ki: Cm+Rifleman 40m mesafeyi korudugu sürece alamicağı adam yok bitek aynı templatele karşılaşırsa zorlanır.Ama 10m menzili icinde yakalanırsa geçmiş olsun. Sırf melee iken 10mde yakalıyodum adamı ama adam durmuyo ki yerinde, o kaçıyo ben kovalıyorum. Sonra benim mind düşmeye başlıyo ben kaçıyorum o kovalıyo, hilale gelen bi arkadaş vardı onunla hikayem bu. :) çizgi film misali kare bi evin etrafında ben önde o arkamda 15-20 tur attığımı biliorum. :-P[signature][hline] Devvo Ki'yyst (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bana Göre Master Jedi !!! ezer geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Jedi olsak,dükkan senin canım kardeşim :=)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 master jedi in defans özelliklerini size yazayım. çok uzun sürmeyecek. SIFIR SIFIR SIFIR.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Obaa ne defans varmış be.Bayıldım mühiş bişi buuu :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet müthiş bak şimdi; status defansları: SIFIR dodge, block, counterattack: SIFIR melee, ranged defans: SIFIR musicianda bile defans var.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 evet ben master musician im ve var valla :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 sieger light saber block yeterde artar jedi a[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: s1eger, 02 Nisan 2004 21:33 tarihinde demiş ki: evet müthiş bak şimdi; status defansları: SIFIR dodge, block, counterattack: SIFIR melee, ranged defans: SIFIR musicianda bile defans var. Aynı BH aa yok onun 2 defans i vardi[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şimdi bi kere saber block melee attacklarda çalışmıyor, bunu bilmek lazım. ayrıca ranged attackları blocklaması lazım evet ama ben hiç göremedim henüz. knight olunca işe yaramaya başlar dedi bana konuştuğum bi kaç near-master. ha ayrıca blockluyor kırk yılda bir evet ama status changeler blocklasan bile etkiliyor mu? tabi ki etkiliyor :) yani dizzy+kd her şekilde ölüm. bu arada üstteki SIFIR lara bi tane daha ekliyorum. mitigation = SIFIR[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 BH da acıların çocuğu v2 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 E peki senle bir gubbur karşılassa napıcan.İyi dayak atar sana valla :) 'Gubbur tarafından öldürülen Jedi' Vay beee :)[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando Master Marksman Master Scout Master Medic Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar