Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19&22 inc lcd tavsiyesi

demode

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:
valla şimdiye kadar 2 lcd monitörüm oldu bi 18 lik lg bi de 19 luk şuan kullandığım samsung.

açık ara samsung derim.

ama oyun oynayacaksan tepki süresi 1ms olan modellerine bak. yoksa tearing olabiliyor ekranda

1ms nee, 2msli samsung'un 961BF modeli var bende tearing falan olmuyor :) 2ms yeter her şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tearing dedigin yanlis bilmiyorsam, ki yanlis bildigimi sanmiyorum, bariz bir sekilde max framerate'i Vsync kullanarak ekranin o anki refresh rate'ine limitlemenle oluyor, ustune triple buffering aciyorsun gayet de cillop oluyor.

22inc bir ara alacagim da ne zaman bilmiyorum, daha bayagi var herhalde, su an 19`` FP94VW kullaniyorum benq, gaming monitor zaten, 2 seneye yakin oldu alali, gayet memnunum. T220leri bayagi bir metediyorlar da, benim merak ettigim o 20k olayi DC mi yoksa degil mi, HP ile karsilastirinca 3kya karsi 20k cok ucuk geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
ama oyun oynayacaksan tepki süresi 1ms olan modellerine bak. yoksa tearing olabiliyor ekranda

inanki toc serisinde böyle bir sorun yok.

Gilean said:
çözünürlüğe dayanarak mı söylüyorsun bunu merak ettim

evet max 1680*1050 monitörlerde fullhd mümkün olmuyor.

dasaaa said:
22" fullhd de var..

var ama seçenek tekel

Dünyanın ilk 21,5 inç Full-HD LCD monitörü 17 Ağustos 2008
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
selam benimde bi kaç tavsiye almam lazım o yüzden upladım konuyu...şimdi 22 inc bi ekran almayı düşünüyorum.Oyunlardan zevk almamı sağlayacak,görüntü kalitesi iyi olucak fakat beni bütçe olarak çok sarsmıcak bişi arıyorum.

bunu almayı ciddi ciddi düşünüyorum.kullanan var mıdır?güvenebilirmiyim bu seriye?

yoksa bunu mu alayım kesinlikle biraz daha paraya kıyıp?

cevağlarınız için şimdiden teşekkürler.

ha bir de bu gedikgross'a güvenebilirmiyim?burayı tercih etmemin sebebi cardfinansa indirim ve güzel taksit seçenekleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şimdi t220 alıyorum da, buna ps3 bağlamak için HDMI - DVI kablosuna ihtiyacım var tabi de şöyle bir alet var adaptör tarzı, bundan alsam HDMI kablonun ucuna taksam onu da monitöre taktığımda direk alabilir miyim görüntüyü, yoksa illa ki HDMI to DVI bir kablo mu gerekir? Eğer illa ki kablo gerekiyorsa nereden alabilirim? Çünkü play-asia'da böyle manyak fiyatlı bir kablo var sadece, herhalde hepsi bu fiyata değildir diye düşünüyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

viewsonic iyi diyolar. en azından geçen kharon demiş. ben de baktım biraz 932nw ile 20 dolar var arasında ama özellikleri hemen hemen aynı gibi. şunu alıcam ben de

http://www.exa.com.tr/images/product/3_MONLCD19VIE00180.jpg

http://www.exa.com.tr/viewsonic/monitorlcd_kategorisinde/viewsonic_va1912w-407-2063.html
Sosyal ağlarda paylaş

Garadia said:
çok basit cevabı vardır belki de
ben mesela oyun, uygulamadan çok dizi, film izliyorum ve şu aralar 22" lere gözümü diktim ama bi yandanda lcd tv alasım var
şimdi tv yi alıp onu monitör olarak kullabilir miyim?

hd-ready, full hd olsa

Soruna direk cevap degil ama ucundan bi yerden yakalayabilecegin sekilde alakali, http://forum.paticik.com/read.php?6,3410478,3450023#msg-3450023

Mumu said:

bir de hangi monitöre baksam d-sub gösteriyor. dvi hiç bulamadım.

fiyat çok mu artıyor?

19 inchde d-sub daha buyuk monitorlere oranla asiri darbogaz yapmadigindan dolayi dvi cok yaygin degil ama daha oncede cok yazdigim gibi bana gore elzem bisey. Oyle eskisi kadar cok fazla fiyat farkida yok bu boyutlarda ek dvi icin. Dolar ucmadan once Dell e198wfp demismiydim? O zmn fiyat farki d-sub li muadillerine gore 35-40 liraydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...