Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19&22 inc lcd tavsiyesi

demode

Öne çıkan mesajlar

Kevinromeo said:
Mr_Hand said:
evet, vatan sakattır tikat edin :P alır almaz hatta mümkünse alırken mağazada bi kontrol edin iyice aldığınız cihazı. bazen başkasına verilmiş ve geri dönmüş şeyler kakalamaya bile kalkabiliyolar. kutuda manual falan olmuyo böle...

doğrudur ama ben 226BW yi alırken adam gözümün önünde kutuyu açtı, yaklasık 15dk her renk vererek vs ölü pixel test etti.
Süper bi durumdu benim için :)
Yani dogal olarak vatan bana fTW!...

işte anlaşılan şu ki, orda ilk denediğin bozuk çıksaydı, aynen paketlenicekti, sonraki müşteriyi beklicekti o ekran.
Sosyal ağlarda paylaş

çok net hp w2207h
iddialıyım en iyi 22" piyasadaki.ki zaten sonra pcnet mi ne de 40 tane falan 22" içinde birinci seçti.full hd gayet güzel ps3 de bağlarsın gerekirse veya hd dvd player falan herşey uyar.

yanlız uayarayım 22" gibi boyutlara çıkınca izlediğin şey hd değilse en başta sinirlerini bozabiliyor. görüntü net olmuyo çünkü. gerçi alışırsın

edit: sanırım yukarda verilen yeni çıkmış benimkiyle onun özelliklerini bir karşılaştır.

bi de benim dediğim ekran yer yüzünün en ergonomik ekranı onu da hatırlatayım odun gibi durmuyo
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
çok net hp w2207h
iddialıyım en iyi 22" piyasadaki.ki zaten sonra pcnet mi ne de 40 tane falan 22" içinde birinci seçti.full hd gayet güzel ps3 de bağlarsın gerekirse veya hd dvd player falan herşey uyar.

yanlız uayarayım 22" gibi boyutlara çıkınca izlediğin şey hd değilse en başta sinirlerini bozabiliyor. görüntü net olmuyo çünkü. gerçi alışırsın

edit: sanırım yukarda verilen yeni çıkmış benimkiyle onun özelliklerini bir karşılaştır.

bi de benim dediğim ekran yer yüzünün en ergonomik ekranı onu da hatırlatayım odun gibi durmuyo

+1

Şu ana kadar kullandığım en iyi LCD monitör.HDMI girişli ve gerçekten mükemmel bir HD performansı var aletin.

.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...