Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 demode said: Samsung T-200 20' 2ms almaya karar verdim ne dersiniz almışken 22" al derim, tabi son karar senin. Dediğin modele bakmadım ama bu yeni rose serisi iyi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 t200 aldım ve şuan kullanıyorum çok hoş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 22 inc içimde kaldı ama artık 700 milyonda vermek istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kevinromeo said: Mr_Hand said: evet, vatan sakattır tikat edin :P alır almaz hatta mümkünse alırken mağazada bi kontrol edin iyice aldığınız cihazı. bazen başkasına verilmiş ve geri dönmüş şeyler kakalamaya bile kalkabiliyolar. kutuda manual falan olmuyo böle... doğrudur ama ben 226BW yi alırken adam gözümün önünde kutuyu açtı, yaklasık 15dk her renk vererek vs ölü pixel test etti. Süper bi durumdu benim için :) Yani dogal olarak vatan bana fTW!... işte anlaşılan şu ki, orda ilk denediğin bozuk çıksaydı, aynen paketlenicekti, sonraki müşteriyi beklicekti o ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Samsung 223BW kullanıyorum ben,oldukça memnumum.tavsiye ederim yani. hmm okumayınca böyle oluyo,geç kalmışım biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 T220 kullanıyorum dinamik kontrast oranı ve tepkime olarak 22" monitörlerin en güzeli en kıyağı http://img2.zol.com.cn/product/18/56/ceit2wDyoqnU.jpg http://img2.zol.com.cn/product/18/61/ce6Cn2q91IjHw.jpg http://img2.zol.com.cn/product/18/63/ceiDFOEwMDdSA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bende almayı düşünüyorum açıkcası geçen gün hp yi gördüm bambaşka bir alet ya buarada 2408 hayali kuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 çok net hp w2207h iddialıyım en iyi 22" piyasadaki.ki zaten sonra pcnet mi ne de 40 tane falan 22" içinde birinci seçti.full hd gayet güzel ps3 de bağlarsın gerekirse veya hd dvd player falan herşey uyar. yanlız uayarayım 22" gibi boyutlara çıkınca izlediğin şey hd değilse en başta sinirlerini bozabiliyor. görüntü net olmuyo çünkü. gerçi alışırsın edit: sanırım yukarda verilen yeni çıkmış benimkiyle onun özelliklerini bir karşılaştır. bi de benim dediğim ekran yer yüzünün en ergonomik ekranı onu da hatırlatayım odun gibi durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gilean said: çok net hp w2207h iddialıyım en iyi 22" piyasadaki.ki zaten sonra pcnet mi ne de 40 tane falan 22" içinde birinci seçti.full hd gayet güzel ps3 de bağlarsın gerekirse veya hd dvd player falan herşey uyar. yanlız uayarayım 22" gibi boyutlara çıkınca izlediğin şey hd değilse en başta sinirlerini bozabiliyor. görüntü net olmuyo çünkü. gerçi alışırsın edit: sanırım yukarda verilen yeni çıkmış benimkiyle onun özelliklerini bir karşılaştır. bi de benim dediğim ekran yer yüzünün en ergonomik ekranı onu da hatırlatayım odun gibi durmuyo +1 Şu ana kadar kullandığım en iyi LCD monitör.HDMI girişli ve gerçekten mükemmel bir HD performansı var aletin. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu arada ufak bir not, HDMI ile DVI'ın tek farkı ses ve uzaktan kumanda özellikleri o kadar. İkincisi kolayca halledilebilir, ilkinde de bence iyi bir ses sistemi monitorün sesi vermesinden daha yararlı olacaktır. Bu yüzden ille de HDMI monitör bakmayın, DVI da uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yaa bişi dicem bu aldığım 20 inch lik samsungu geri verip 22 inch lik olanı alabilmem mümkünmü taksitle almıştım 20 incliği 3 gün oldu alalı gitsem aldığım yere böyle bir değişiklik yapabiliyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 :) Nereden bilelim her firma farklıdır götür dene. Ama bir poşeti bile eksik olsa hiçbir firma almaz geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 w2207h DC: 3000/1 Tepkime: 5 ms Ekran görüntüleme açısı: 160° yatay, 160° dikey T220 DC: 20000/1 Tepkime: 2 ms Ekran görüntüleme açısı: 170° yatay, 160° dikey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Brigand said: :) Nereden bilelim her firma farklıdır götür dene. Ama bir poşeti bile eksik olsa hiçbir firma almaz geri. kadıköy eksen bilgisayardan aldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Arkadaşım arayıp telefonla sorsana bari yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 5ms ile 2ms arasında tepkimeyi ayırt edemezsiniz. Bir seçim kriteri olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aslında ayırt edebiliyorsun. Tabi öyle önemli bir fark değil ama ayırt edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o degerler g2g oldugu icin uygulamada ayirt edilebilir hale gelebilir. panele ve gercek gecikme degerlerine bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aradaki fiyat farkınıda katarsak neden hp almalıyım gibi soru işareti oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 detaylı yükseklik ve pivot ayarları olan bi ekran için sadece. ikisi de baya kaliteli yoksa lcd paneli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dcsi baya iyiymiş ama yemin ederim hayatımda para harcadığım en yararlı şey oldu bu hp ekran. sonuna kadar tavsiye ediyorum pişman kalma ihtimaliniz 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Şimdi ben T220 bakıyorum da bişey sorucam. Çözünürlük 1680*1050 diyor ya, ben şimdi buna ps3 bağlayabilir miyim? Bağlayabilirsem HD kalitesinde oynayabilirim demek mi oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 720p HD evet ama 1080p de tam kusursuz hayrını göremezsin. Gene 720p ile arasında dağlar kadar fark olur ama azcık bir kısmı ekrana sığmıycağı için biraz kaybın olur. Onun dışında gönül rahatlığı ile 60 fps de 1080p ps3 oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 en az 24" olması gerekiyor fullhd görüntü alman için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 valla şimdiye kadar 2 lcd monitörüm oldu bi 18 lik lg bi de 19 luk şuan kullandığım samsung. açık ara samsung derim. ama oyun oynayacaksan tepki süresi 1ms olan modellerine bak. yoksa tearing olabiliyor ekranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar