Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 az evvel tadına baktım. tatsız bişey ama aklıma geldi niye böle kedi mamalarının insan versiyonu yok? böle çıtır çerez niyetine yesek yesek ihtiyacımız olan herşeyi alsak 2 saat tabak doldurda ısıtta yoğurt koy şunu yap bunu yap uğraşmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gel pisi pisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Zevk almak, kültür ve yemeklerin doyurmaktan çok toplum içinde sosyal bi etkinlik olmasından olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öyleside var ama her dakka kültür patlaması yaşayan biri değilim nebilim uykum var ama karnım aç. kalkıp yesem böle cips niyetine açlığım gitse bende doysam oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kedi mamasını kadı memesi diye okudum. nasrettin hoca fkrası mı acaba diye geldim.. kadı efendinin memeleri düşmüş niha niha niha diye güleceğimiz eğitici ama esprili bir fıkra bekliyordum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ozaman nasreddin hoca birgün... diye başlıyim ben siz devamını getirin yoktan fıkra varedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 odun kırıyormuş.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bazı hayvan mamaları super özellikle bisikivileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 diye düşünmüş..8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sonra aklına gelmiş "bende bunun insanlara uyarlarım!" .... helal be ana fikirden sapmadan bukadar konu saptırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 NESQUİK YESENE LAN MISIR GEVREĞİ DGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ''İnsan maması'' projem var merak etmeyin finansman bulur bulmaz sürcem piyasaya.. Şimdilik whiskas ile idare edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 shutdown said: NESQUİK YESENE LAN MISIR GEVREĞİ DGF lan nesquik insanın o öğünlük ihtiyacının tamamını karşılarmı LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://www.nesquik.com.tr/NesquikCocuklar/SutuSevdir.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bi keresinde ben de tatmıştım da tadı tuzu olmamasına rağmen kedilerin buna saldırışına hayret etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya işin garibi bizim bahçede böle zayıf gariban sürekli hastalanan bi kara kedi var. camdan kafamı çıkarınca zıplıyo resmen aşşadan "bana yemek veer bana yemek veeer" diye sırf onun için gittim kedi maması aldım. döktüm bahçenin bütün kedileri toplandı çatır çutur yiyolar bu izliyo. dedim ay gariban utangaç önüne koyimde ordan yesin. koydum kokladı yemedi. diğerlerininkine salça olmak istedi gitti onlarıda kokladı onlarıda yemedi. manyak lan bu hayvan. edit: tadı tuzu olmamasının yanında bide kuru bişey boğaza falan yapışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sütlü seviyordur belki :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bırah ya o da spastik kedi :D sütlü koysam sütünü içer krakeri bırakır dengesiz nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 olm kedilere niye kedi maması veriyosnuz kedi dediğin ciger yer lan babam eve kedi getirmişti bi ara çigeri haşlayıp verdim bitirdi hepsini kedi dediğin et yemeli ehe evet pirzolada cok pis severler ne o öle "kedi maması" kim bilir içnden ne sövüyodur lan onlarda canlı saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 serçe yakala at önüne , onu dene bakalım napcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mama dediğinde balığın krakerleştirilmiş hali bişe diil yani oda et sayılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gerçek bir kedi her tür besini tüketmelidir. mamasından tut sütüne, güvercinine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Spastik_Serce said: serçe yakala at önüne , onu dene bakalım napcak. spastik olanını nasıl ayırt etcem lan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben de bi kere champion mama almıştım ucuzlukta diye 4 paket (1 alana 1 bedavaydı).. ama sokaktaki p.zevenklerin hiçbiri yemedi elimde patladı dolapta duruyo şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar