aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 debelenme degil iletisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 :D hayranım kısa konuşunca karizma olduklarını sananlara :D neyse konuyu çok dağıttık toplaması zor olmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oruç tutmadığınızdan oluyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hep masonlarin oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ergenokon denmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 e olayı kişiselleştirmeyi nie bıraktınız? tam vakti. nöbetci admin fln yoktur şimdi. döşeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar hesabı sabaha patlamayalım tadında bırakalım :) yazla kışın yerini karıştırmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bıldırki hurmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 en önemli hakikat, insanın üstüne yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Penthesilea said: loserz said: dinin kurallari bellidir kuzum uyar yada uymazsin bu kadar basit.aga dinin neresinde yer aliyor bu tartisilan kural, sen ayetullahsin heralde bi de senden dinleyelim yok haci bunlarin kitaplari var biliyorsun satiliyor aliyorsun kurani, incili, tevrati bakıyon kurallara istersen uyuyorsun istersen uymuyon, herkezin tuttugu kendine. bu forumda o kadar dinsiz ayetullah varki bize gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ohye. antartika'da sabah ezanı, akşam ezanı okunmaz ki. o ezanlara göre denmiş, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 lol kuranda yazmiyor kuruplarda namaz ne olcak o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Din tartışmasına dönmesin dedikçe dönüyo,neyse 2 kelime bişey diyecem. Madem bukadar rahatsız olan var ateistlerden,kimse zorla size browser'a paticik.com yazdırıp,enter'a bastırmıyoki? Ben müslümanım mesela,üstümde altımda yazan adam ateist ise beni ırgalamıyo.Herkesin dini kendine,aynı sizin dediğiniz gibi tuttuğu kendine herkesin.İnsanları dine göre kategorilemenin ne anlamı var,bırakın herkes istediği gibi yaşasın dinini yahu. Benim eşim ateist mesela,ben müslümanım.Oturup din tartışmıyoruz hiçbi zaman,ha olaki tartışsak bile,atıyorum "ramazan yada namaz çok saçma?" demiyo yani."İnsanlar öyle inanıyolar öyle yapıyolar,tercih meselesi" deniliyo ve saygı duyuluyo.Hoşlarına gitmiyosa,bağlantılarını kesiyolar gayet.Bunu yapamayacak kadar acizseniz bi zahmet yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 e Koraxcim bu soylediklerin iki tarafada soylenebilir, dinler cok rerore diyen varsa, bundan rahatsiz olucak dindar insanlar girmek zorunda degil foruma. o yuzden din cok rerore demek yerine bence islamda su sey mantiksiz demek gayet duzgun bir davranis, boyle olunca karsi taraf kendince neden mantikli oldugunu guzel bir dille anlatir, bir sinerji olur, ama iki tarafinda gorusu degismez sadece birbirlerinin dusuncelerini ogrenmis olurlar. bence dinler gayet guzel tartisilir, kanimca tartisilmicak olan inanctir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hah işte bu olay,çok güzel açıklamışsın :) benim dediğimde bu yani.İnsanlar gayet rahat tartışırda,bişeyi diretip ötekini inandırmaya kasmanın hiç bi anlamı yok.Bi fikir söyleyip,diğerinin söylediğine de saygı duyma olayı. +4353893470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Viktor said: lol kuranda yazmiyor kuruplarda namaz ne olcak o zaman? ben nerden bileyim ya nolcaksa git ulemaya sor çok merak ediyorsan.aç diyanet sitesine mail at sor. bu forumda din tartışmayı seven dinsizler , iman polisi geçinen ne kadar çok kişi var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 provokatörde çok var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 görüşlerinizden sıyrılıp bi kaç dakikalığına okursanız yazılanları, anaokulu sınıfında gibi hissediyorsunuz kendinizi.. arkadaşım inanmıyorsan niye kasıyon, inanıyorsan niye kasıyon? onu çözemedim ben. öle salakça şeyler çıkıyor ki aralarda, tutup ne desen boş. kafayı taşa döndürmüş adam, anlamaz ki dediğini. elbette bu durumlar sidik yarıştırmanın ve örümcek kafalılığın dinle değil de düşünce ekseninin paslanmasından dolayı olduğunun göstergesi sayılabilir. nitekim,bu çocuk kreşi dinlere ve diğer kullanıcılara ağır ithamlarda bulunulduğu gerekçesiyle kapatılmıştır efendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar