Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oruc hakkinda bir soru

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
loserz said:
dinin kurallari bellidir kuzum uyar yada uymazsin bu kadar basit.
aga dinin neresinde yer aliyor bu tartisilan kural, sen ayetullahsin heralde bi de senden dinleyelim

yok haci bunlarin kitaplari var biliyorsun satiliyor aliyorsun kurani, incili, tevrati bakıyon kurallara istersen uyuyorsun istersen uymuyon, herkezin tuttugu kendine. bu forumda o kadar dinsiz ayetullah varki bize gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Din tartışmasına dönmesin dedikçe dönüyo,neyse 2 kelime bişey diyecem.
Madem bukadar rahatsız olan var ateistlerden,kimse zorla size browser'a paticik.com yazdırıp,enter'a bastırmıyoki?

Ben müslümanım mesela,üstümde altımda yazan adam ateist ise beni ırgalamıyo.Herkesin dini kendine,aynı sizin dediğiniz gibi tuttuğu kendine herkesin.İnsanları dine göre kategorilemenin ne anlamı var,bırakın herkes istediği gibi yaşasın dinini yahu.

Benim eşim ateist mesela,ben müslümanım.Oturup din tartışmıyoruz hiçbi zaman,ha olaki tartışsak bile,atıyorum "ramazan yada namaz çok saçma?" demiyo yani."İnsanlar öyle inanıyolar öyle yapıyolar,tercih meselesi" deniliyo ve saygı duyuluyo.Hoşlarına gitmiyosa,bağlantılarını kesiyolar gayet.Bunu yapamayacak kadar acizseniz bi zahmet yazmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

e Koraxcim bu soylediklerin iki tarafada soylenebilir, dinler cok rerore diyen varsa, bundan rahatsiz olucak dindar insanlar girmek zorunda degil foruma. o yuzden din cok rerore demek yerine bence islamda su sey mantiksiz demek gayet duzgun bir davranis, boyle olunca karsi taraf kendince neden mantikli oldugunu guzel bir dille anlatir, bir sinerji olur, ama iki tarafinda gorusu degismez sadece birbirlerinin dusuncelerini ogrenmis olurlar. bence dinler gayet guzel tartisilir, kanimca tartisilmicak olan inanctir.
Sosyal ağlarda paylaş

görüşlerinizden sıyrılıp bi kaç dakikalığına okursanız yazılanları, anaokulu sınıfında gibi hissediyorsunuz kendinizi..

arkadaşım inanmıyorsan niye kasıyon, inanıyorsan niye kasıyon?

onu çözemedim ben. öle salakça şeyler çıkıyor ki aralarda, tutup ne desen boş. kafayı taşa döndürmüş adam, anlamaz ki dediğini. elbette bu durumlar sidik yarıştırmanın ve örümcek kafalılığın dinle değil de düşünce ekseninin paslanmasından dolayı olduğunun göstergesi sayılabilir.

nitekim,bu çocuk kreşi dinlere ve diğer kullanıcılara ağır ithamlarda bulunulduğu gerekçesiyle kapatılmıştır efendim...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...