Romario Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Belgrad, Varna veya Burgas'a tren veya otobüs arıyorum interneti araştırdım ama bulamadım buralara direk seferi olan bildiğiniz şirket site vs. varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Varna ve Burgas'a Nisikli (noktali S ile) ve Metro direk gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 edit söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 makul bir ücret karşılığı yarın varnaya götürülür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bulgaristan vizesi aldığın sokakta seyahat acentalarıda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Nişikli ve Metro 50 YTL Has Turizm 42 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o ne lan öyle Mersin 60kağıt ulusoy 75 ne biçim memleketlermiş bulgaristana gitmek daha ucuz. Sırbistan a mümkünse araç bile gitmesin ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi iyi de (istanbuldan yola çıktığını varsayarsak) Bulgaristan falan Mersinden kat kat daha yakın, tabi ucuz olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bizim Bulgaristandaki ev, İstanbul-Avcılardan tam 554km. mesela. Sınırda problem yaşanmassa 7 saatte evdeyim. BG tarafında yollar biraz bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sırbistana filan gideceksen gitme varna en babası..otogarda ve avcılarda metro ile nişikli bunlarla rahat gidersin beya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 konuyla alakasız olcakta bende bişey sorayım,almanyadan romanyaya trenle gitmek istiyorum.acaba nekadara patlar böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben sürekli Metro kullandım. Demişler zaten metro diye. bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İş nedeniyle Bulgaristan'a iki kez gidip geldim. Şoförün verdiği parayla, şoföre içki ve sigara alarak bedava gidip gelen insnalar gördüm. Bildiğiniz en fazla üç paket sigara ve üç içki hakkı var kişinin "freeshop"larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 evet o olay zaten çok sık rastlanan bir şey, adam ticaretini yapıyor sonra onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar