kenzap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fuhuş iyidir kankalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 off fail ya, ne zaman bir dinci asıl kimliğini belli ederse, ozaman bir yıldız kayarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 valla ben universitedeyken böyle birşeyler söleyen olsaydı türk pastası 1 i çekerdim akardım alemlere. biri gelecek şu yurtta karma mokoko usulü eğitim uygulanıyor. hemen kaydımı yaptırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Earenwen said: off fail ya, ne zaman bir dinci asıl kimliğini belli ederse, ozaman bir yıldız kayarmış. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Vay anasını. Millet fuhuş yapıyor yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 vaz geçdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adamların temel olayı o BOK ATMAK düzgünce alt edemedikleri için yeşil camianın en çok kullandığı şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Lopeth said: adamların temel olayı o BOK ATMAK düzgünce alt edemedikleri için yeşil camianın en çok kullandığı şey bu bi de bok atarken oyle bi zemin oyle bi altyapı olustuyolarki,suratlarında saf bi ifade sanki sutten cıkmıs ak kasık,"ee tabi efendim kimseye kulp takmak haddimiz degil ama o tur yerlerde velilerin pek istemeyecegi hadiseler ceyran ediyor" aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 emrahın çilesi bitmez: birinde "emrah koş ablanı bafiliyorlar!" ötekinde "emrah koş ablanın beynini yiyorlar!" her neyse efenim, öbür yurtların da "öbürlerinde kafa yeme var bizimkine gel" "öbürleri din kisvesi altında sahtekarlık yapıyor bizimkine gel" tarzı, düşüncelerini duyurmak için masalar açması lazım tabii.. ha bi de kanıtlasınlar allah aşkına, fuhuş yapılan yurtlara polis ile operasyon düzenlesinler de genç kızlarımız kurtulsun. hem madem bu bilgiye ulaşmışlar, haizle emniyet yetkilileri ile görüşmemeleri bile suç sayılır tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yurtların karma olmasımı suç yani karma olmasa haremlik selamlık deniyor ... karma oluncada fuhuş deniyor... insanın içinde olucak yurdun pek önemi yok fuhuşta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 7/24 sıcak su yerine bundan sonra 7/24 karşı cinsle etkileşim diye reklam yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar