Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://eveturk.wordpress.com/ adresinde yeni blog yaptım fakat bir sorun var sanırım wordpress yasaklıymış bir feedback yapın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Draco kutlarım, gayet güzel bir blog olmuş. Benim rehber hakkında yazdıkların için teşekkürler. Hadi bakalım, diğer arkadaşlar da ellerindeki bilgilerle blog'un gelişmesine yardımcı olurlar umarım.. Takipteyim: Yer imlerine ekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eywallah. Boş bırakmamaya çalışacağım malum yazacak konu çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 çok güzel olmuş draco ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ellerine sağlık abi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Blog'un başlığı da süper =) Sponsor olabilirim bu arada projen için. Erişilmesi daha kolay olur. (dns vs açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Arkadaşlar bu yorumlar acayip gaza getirdi beni. Hemen gidip 1-2 yazı daha ekliyorum. Sponsorluk işine gelince kolay erişim olması açısından wordpress.com'da açmıştım sayfayı ama daha ilk günden çok sınırlı geldi herşey. Fakat şöyle bir avantajı var her daim orada duruyor site. Kaçması, göçmesi yok yani. Bu arada yayımlanmasını istediğiniz yazı varsa PM atın e-mail adresinden isim vererek yayınlarız. Endüstri işinden pek anlamıyorum açıkçası. Madenci üretici arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Draco Mortis said: Arkadaşlar bu yorumlar acayip gaza getirdi beni. Hemen gidip 1-2 yazı daha ekliyorum. Sponsorluk işine gelince kolay erişim olması açısından wordpress.com'da açmıştım sayfayı ama daha ilk günden çok sınırlı geldi herşey. Fakat şöyle bir avantajı var her daim orada duruyor site. Kaçması, göçmesi yok yani. Bu arada yayımlanmasını istediğiniz yazı varsa PM atın e-mail adresinden isim vererek yayınlarız. Endüstri işinden pek anlamıyorum açıkçası. Madenci üretici arkadaşların yardımlarını bekliyorum. =( /summon Müm,yav,GERGE,Mayhem ve diğer aklıma gelmeyenler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 valla di kacmiyo, ben her olayda itinayla yakasina yapisiyorum ben- lan olm sunucuya nooldu??? di - ?!?! ben- dur lan yanlis yazmisim adresi di - o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sunucum taş gibi maşallah. Sorun hep sizde. Bende bişi yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben şahidim. bana mısın demiyo haxxorlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Madencilik rehberi hazırlıyorum.. Bitince göndericem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babameal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ellerine sağlık draco Ben yararlanıyorum bol bol :) cok cok sağol tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Birde scanner tutorialı hazırlayabilirsen süper olur. Az buçuk kullanabiliyoruz ama oyuncunun biri bizi safe spotta bulup indirince :) scannerin ehemmiyetini iyice kavramış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 covert ops gemilerle 20 saniye civarinda her hangi bi spottaki geminin yerini bulabilirsiniz tabiki attiginiz probe'un scan range icinde olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar