Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Aral'ın da yararına değil, neden böyle bir olaya kalkıştılar anlamadım.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ehue ben göndermemiştim şimd gönderdim :D panik havası esti bende :P Gangren said: Şimdi görüşttüm Aral ile, bahsettikleri site, EA tarafından gönderilen bir referansmış. Kayıt olmanızı ve gelecek maili beklememizi istiyorlar. Aral'ın bana gönderdiği mail de, benim attığım maile (kutudan çıkan kodu göndermiştim) cevap şeklinde geldi. Burda birkaç arkadaş vardı, "İçinden çıkan Aral kağıdında yazan kodu göndermeye gerek yok" diyen, umarım göndermişlerdir :p
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Pre-order pack'ten OB kodu çıkıyordu zaten, neden böyle bir şey yaptılar anlamadım ben :S
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aral ı bendearadım sordum göndermesenizde olur CE içindeki kodlar yeterlidir dediler
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben aldığım zaman göndermiştim, Ama o kadar zaman geçti daha cevap gelmedi. Varmı başka cevap atmadıkları
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ya hayatımda böyle saçma şey görmedim pre order için preorder mı yapılır ya. Ben pre prerder pack içinden çıkan kodla open betaya giremezsem kıyameti kopartırım.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yok baba adamları aradım sodum içimdeki merakı gidermek için çıkan kodlar yeterli dediler
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Spawn; Attıkları cevapta zaten önemli bir şey yazmıyor; Warhammer sitesinden beta'yı çekin, War-europe dan hesap açın beta key'i girin falan filan... Tek sorun, X sitesine kayıt olun onlar beta key gönderecekler demeleri. Bu durumda Pre order kutusundan meret hiçbir işe yaramayacak mı yoksa başka bir anlamı mı var bu sitenin anlamadım. Belki EA'in Viral Marketing yönetmlerinden biridir. Ama söylenildiği üzere pre order pack içinden çıkan key işe yaramazsa olay çıkarırım direk.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 pre order paket bence ce ıcın oncelık + head start :D tabı open beta olayıda vardıda yalan oldu :P bu arada benım kutumun ıcınden arala yollayın dıye bır ıbarelı yazı cıkmadı :D
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Kardeşim neye 20 lira verdik o zaman of delircez bu pre order kodları calısmazmı ya calıscak tabi
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 üstünde warhammer yazan hiç bişeyin fiyatına bakmam ben.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Quenas said: Kardeşim neye 20 lira verdik o zaman of delircez bu pre order kodları calısmazmı ya calıscak tabi early-access verirler belki yaw ? :S
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Quenas said: Kardeşim neye 20 lira verdik o zaman of delircez bu pre order kodları calısmazmı ya calıscak tabi sen collectors edition 'a oncelik almak icin almis olmaliydin o paketi, beta vs icin degil. Col. edit. almayacaksan evet 20 ytl n ziyan oldu.
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eeee kodlarda bir sorun yok, sadece Aral'ın beta key dağıtan bir siteden key'inizi burdan alıyorsunuz demesi kafa karıştırdı. Onlara da bilgileri EA vermiş zaten. Büyük ihtimalle EA'in reklam yapmak için koyduğu bir site flndır.
kfg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi icindeki kodları kullanıcaksınız, icindeki kod yanlıs, o yuzden aral baska bir siteden kod veriyor diye bi durum yok, su anda cıkan ob key veren bir cok siteden biri o, pre-order almayan biri de girip uye olabilir siteye, aral'ın dedigi siteden kod aldıysanız 2 tane kodunuz olacak durum bu... icinde olan kod (asıl open beta kodu) aral'la ilgili bir sey degil zaten...
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 draedan said: Quenas said: Kardeşim neye 20 lira verdik o zaman of delircez bu pre order kodları calısmazmı ya calıscak tabi sen collectors edition 'a oncelik almak icin almis olmaliydin o paketi, beta vs icin degil. Col. edit. almayacaksan evet 20 ytl n ziyan oldu. benim onceligim betaya girmekti oyunu betada deneyip iyi bulursam collectors editionı alıcam
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben OB stresine girmemek için hiç yollamayı bile düşünmüyorum valla, gider alırım CE'mi, release tarihinde oynarım. Zaten daha bilgisayar yaptırmam lazım, assolist gibi sonradan gelicem aranıza yani.
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 "All existing beta testers, all Collector's Edition Pre-orders, Premium Standard Edition Pre-orders and all who received open beta keys through community promotions will be eligible to take part." ben buna güvenmek zorundayım yalanmı sölicek adamlar
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ha ama mesela pre-order packle giderim size CE yok derlerse çok pis tatsızlık çıkartırım yani.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 silah sevmem... desert eagleımla dalarım...
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bana wqitch hunterlık yaptırmayın hem sıkarım hem keserim walla :D
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hippy_tarkan said: Merhaba; Warhammer Beta için gerekli olan süreç: Beta key: http://www.fileplay.net/keys/warhammer adresinde kayıt yaptırılmalı. Bu adımdan sonra kullanıcının seçtiği dilde mail gönderilecek ve bu mailde Beta key ve daha sonra yapılması gereken adımlar yer alacak. Beta Client: Kullanıcılar beta keylerine sahip olduktan sonra, Beta Client’ı indirmek için EA store’a girmeliler. (yaklaşık 9 GB’lık bir download gerekiyor) Şu sitelerden birisine girilebilir: http://warhammerbeta.ea.com/uk http://warhammerbeta.ea.com/de http://warhammerbeta.ea.com/fr http://warhammerbeta.ea.com/it http://warhammerbeta.ea.com/es Kayıt: En son adım www.war-europe.com adresine girip bir hesap oluşturmak, beta keyi girmek ve oyunun başlaması için beklemektir. Bu noktada, beta key ile seçilen dil doğrudan ilişkili olduğu için kullanıcıların anlayacakları bir dil (İngilizce) seçmeleri gerekiyor. Oyun başlangıcı: Beta 7 Eylül’de açılıyor, bu tarihten itibaren oyuncular Warhammer sitesinde yarattıkları hesap ile oynamaya başlayabilirler. İyi Günler. Teşekkürler
Öne çıkan mesajlar