Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 soru açık mp4 oynatıcı gerekiyor. güvenilir mümkünse freeware bi oynatıcı tavsiye edebilcek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 VLC derim, üstüne de player tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 media player classic açtı. biri bana şunu açıklayabilirmi normal media playerın açmadığı bazı formatları classic açıyor. saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 codec den kaynaklanıyor bende media player classic kullanıyorum bütün formatları açabiliyor. örnek: http://www.inndir.com/K-Lite_Mega_Codec_Pack-21130p.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 classic varsa ve codec te varsa açar diğer programlarda bazen ayarlardan codec desteğini açmak gerekiyor xabc gibi bi playermi vardı be vardı. Sonra önce player sonra codec kuruncada bazı playerler göstermiyor. Onun için mpc en güzeli bence. mp4 konusunada bişi diyemicem. Küfür edesim geliyor sadece o formata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mp4 linux'de gstreamer ve mplayer ile çok iyi çalışıyor. Windows versiyonlarını dene. Ayrıca GOM Player'ı dene internal codecler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar