Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol paticik hayatımın en gizli itirafını garbage a yaptım o da arada kaynadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bombi said: Eternalus said: bombi diye nick mi olur diycek demedi deme Bombi'yi atın siz Clementine diyelim o zaman eheheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bombi said: lol paticik hayatımın en gizli itirafını garbage a yaptım o da arada kaynadı :Dedıtlıyorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Clementine 'e pek çok kişi tav olabilir. tehlikeli isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 offfff :D ayı ikinci büyük itiraftı. sen o kadar da eski değilmişsin demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o da itiraf mı be. lexiusu bana webcam açtı mesela bi sefer. sonra, sonra, sonra... ühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Xenocide said: Clementine 'e pek çok kişi tav olabilir. tehlikeli isim zaten kastettiğim oyduki..o benim eski nickimdi :D öyle şeyler oluyormuş. biden çok manasız geldi saklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ohh facebook hesabım bakımdaydı giremiyodum şimdi girdim biraz poker çevireyim. o değil de şimdi facebookta bi masaya doluşsak ayı gibi poker oynasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar