rainfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 winnie the poohun bi lafı o benim değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ünlü düşünür olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bakınız resimde de düşünmekte kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 winnie the pooh her cocugun bilmesi ve izlemesi gereken eşsiz bir kahramandr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 düşün düşün.. oka sarmasın iş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 uf aslında şimdi yanımda olsa ne güzel olurdu pofuduk ayıcık winnie the pooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu ayı paso kavanoz kavanoz bal yıyıp sonra cok kotu seyler yapıor pedobear bunun yuzunde kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aa bombinin balon uçmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 masakari kapmış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Xenocide said: aa bombinin balon uçmuş :( aslında bende duygusallaşmadım değil bu duruma. alışmıştım kırmızı kırmızı :( o değilde benim niye imza yapamıyorm ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bombi sen fake değilmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende bi resim vardı bulamadım şimdi, vini dı puh gitmiş eşeğin kafasını kesmiş, koltuğunun altından eşeğin kafası, diğer elinde bıçak, şey diyo "enough with your emo shit" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öeh. ne feyki yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kesin fakesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eğer bayan değilsen nikin felaket ondan öyle düşünüyo insan. ya da ne bileyim hani diabloya başlarken önce bi deniyim diye çükübik diye karakter açarsın, sonra bırakamazsın 99 level çükübik adında bi barbarla ortada kalırsın. öyle misin acaba. yani dur bişey yazıvereyim, sonra bakarım falan. öyleyse düzgün bişey al şimdiden. burası paticik burdan çıkış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adamınbiri said: kesin fakesin. ! merak ettim, neden acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bombi diye nick mi olur diycek demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nebilim sen niye fakesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eternalus said: eğer bayan değilsen nikin felaket ondan öyle düşünüyo insan. ya da ne bileyim hani diabloya başlarken önce bi deniyim diye çükübik diye karakter açarsın, sonra bırakamazsın 99 level çükübik adında bi barbarla ortada kalırsın. öyle misin acaba. yani dur bişey yazıvereyim, sonra bakarım falan. öyleyse düzgün bişey al şimdiden. burası paticik burdan çıkış yok bu nickimin aslında bi hikayesi var ama buna girmeye gerek yok çünkü bayanım zaten :D bu ikinci gelişim hem, ilki daha hatunumsu bi nickti, sonu iyi olmadı! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bombi said: adamınbiri said: kesin fakesin. ! merak ettim, neden acep?ünlem kinayemi merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aaa veştitsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sorunları vardır, sıkılıyodur bak ben acayip sıkılıyorum her lafa atlıyorum mesela. ama bizim burda bi geçmişimiz var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eternalus said: bombi diye nick mi olur diycek demedi deme Bombi'yi atın siz Clementine diyelim o zaman eheheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tamam bırakalım bu bahsi. napıyosunuz şu an. oyun moyun var mı? gece amelie denen filmi izledim homeostasim bozuldu, ruhum tekledi. o nepçim bişeydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abovv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar