Uranka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Cnn'de gösteriyordu PC için de çıkacakmış!!! İnşallah doğrudur ya. Deli olur o zaman oh be çatlasın ps2ciler. ps2nin baba oyununu daha iyi donanımla oynayacağız. bu arada o programı sunan kızı seviyim ne güselmiş ehuh... ;)[hline]I brought this all upon myself Sold my soul to change my life It's up to me and no one else The beast in me can't control my life
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Evet pakette 3 oyun var. Metal Gear Solid ,vr missions ve mgs2
Uranka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2002 ne zaman gelir peki? diğerleri beni ilgilendirmiyor mgs2 olsunda. 1i bitirdim zaten.[hline]I brought this all upon myself Sold my soul to change my life It's up to me and no one else The beast in me can't control my life
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 1 i oynayıpta bitirmeyeni hafiften linç ediyolar dövmeyi bırakın.. eheh 1 kolaydı 2 süper ama şu mantığı unutun ps2den daha iyi donanımla oynayacağız.. hiç bi şekilde sen o oyundan(ha bilgisayarın nasavari bşeyse bilemem) ps2 den daha iyi performans alamazsın.. çünkü pc ye yapılırken herkes oynayabillsin diye baız özellikleri kısılıyor.. ama ps2 de böyle bişey yok aynı konsol ayı güç aynı aşmış güzellik ve aynı süper mgs2..[hline] The Mumu Ownz..
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Nasıl olursa olsun pcye çıksın yeter. Sırf bu oyun için ps2 alanlar da çatlasın :p
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 lol sırf bu oyun için ps2 alana diğer onlarca mega süper ps2 oyununu hatırlatmak en doğrusu sanırım acaba gerçekten sadece ve sadece tek bir oyun için ps2 alan var mıdır yoksa bu pc kullanıcılarının bir bahanesi midir ;)[hline]Demarcus "Soth" Craddock level 63 drunken engineer of Rk-1
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 PS2 de kıskandığım tek oyun bu olduğu için lafı üstüme almıyorum. :p [Bu mesaj ColdShadow tarafından 21 Mayıs 2002 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 *!hadi canım dercesine göz kırpar*[hline]Demarcus "Soth" Craddock level 63 drunken engineer of Rk-1
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 ehe hangi ps2 sahibi morrowind veya dungeon siege oynayabiliyor ki? Dikkatinizi çekerim konu yine ps2 vs PC ye doğru kayıyor :)
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 ben! çünkü her ikisi de var LOL![hline]Demarcus "Soth" Craddock level 63 drunken engineer of Rk-1
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2002 Birden amiga zamanında söylediklerim geldi aklıma hımm :)
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 valla mgs 1 zaten bir efsane idi benim gözümde sadece ve sadece mgs 2 için babamnı ps2 ya ikna etmeye çalışmıştım bi ara ama fiyatı söyleyince babam da bana bir gü,zelk rest çekmişti mgs 1 i bitirmeyeni ben de dövüyorum haberiniz ola gelsin 2 de oynayak:)[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 bu arada hepsiburada.com'da PS2'nin fiyatı 430 milyona kadar düşmüş kdv dahil, yani bir geforce4 ekran grafik kartını düşünürsek ps2den daha pahalıya geliyor [MSI geforce4 ti 4600 128 ramin fiyatı 400 dolar] ^_- edit: lafı geçmişken ilgilenenler olur diye yazdım, yoksa tartışılsın diye değil :) [hline]Demarcus "Soth" Craddock level 63 drunken engineer of Rk-1 [Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Mayıs 2002 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Uranka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Blackrose bilmem tek bir oyun için ps2 alan varmıdır -kesin binlerce fanatik vardır ama öyle- ama mgs2nin ps2ye sayısız müşteri kazandırdığı kesin. Mumu sende haksızsın. Mgs 2'yi var ya Ps2 versiyonundan 3 kat daha iyi donanımla oynarsın. Şu anki bilgisayarlar çok daha birer donanım zaten ps2den. mgs2 çıkınca ne olur düşünemiyorum. geforce 4 ile filan 30 kat daha iyi grafikle oynarsın... bu kesin yani tartışmasız. ps2den convert edilen oyunlar bile pc'de teknik bakımdan daha iyi oluyorlar. örn: blood omen 2. gamespot'ta da yazar bu; convert oyunu olmasına rağmen en iyi pc içindir diye...[hline]I brought this all upon myself Sold my soul to change my life It's up to me and no one else The beast in me can't control my life
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2002 Şu an piyasada ge force 3 ti için(tabi 3ten sonrakiler içinde 4 mxler hariç) tam destek veren 1 oyun bile yok. Yani directx 8.0 ve üstü... Oyun yapımcıları akıllı. Herifler herkezde olmayan bir teknolojiyi şimdiden kullanmaz. Kullansada oyunu oynayamayan tabi satın almayan çok kişi olur. Pc de teknolojiler hızlı gelişiyor ama geç yaygınlaşıyor. Fakat şu sıralar directx 8.0 uyumlu oyunlar çıkmaya başladı bunlar arasında şimdilik tam uyumlu olmasada jedi knight II , medal of honor gösterilebilir. Özellikle jedi knight II de sonlarda bataklık bölümüne gelenler bilirler grafik kalitesini ve fpsnin sürünmesini :)
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2002 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2002 said: ColdShadow, 22 Mayıs 2002 17:53 tarihinde demiş ki: Şu an piyasada ge force 3 ti için(tabi 3ten sonrakiler içinde 4 mxler hariç) tam destek veren 1 oyun bile yok. Yani directx 8.0 ve üstü... Oyun yapımcıları akıllı. Herifler herkezde olmayan bir teknolojiyi şimdiden kullanmaz. Kullansada oyunu oynayamayan tabi satın almayan çok kişi olur. Pc de teknolojiler hızlı gelişiyor ama geç yaygınlaşıyor. Fakat şu sıralar directx 8.0 uyumlu oyunlar çıkmaya başladı bunlar arasında şimdilik tam uyumlu olmasada jedi knight II , medal of honor gösterilebilir. Özellikle jedi knight II de sonlarda bataklık bölümüne gelenler bilirler grafik kalitesini ve fpsnin sürünmesini :) benim demek istediğimde bu zaten.. pc donanımları süper olsada herkes alıpta kullanamadığından dolayı oyun yapımcıları oyunları en baba grafiklerle piyasaya süremiyolar..bunun sebebi para kazanmaları gerekmesi ve eğer kimse bu oyunu oynayamayacaksa donanımdan dolayı alamayacak olmaları.. ama ps2 de böyle bi sorun yok en baba grafikleri kökleyebilirler isterlerse çünkü herkesin elindeki aynı alet kimsenin aman ekran kartı aman şu bu derdi yok.. anlatabildimmi? not:ki ben zaten şey dedim nasavari bi comp yoksa ewde..[hline] Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin!
Simofle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Arkadaslar,pc ye cıksın oyun kac kısı oynayacak cok merak edıyorum.Oyun fırması acıklama yaptı,okuyan yokmu? Oyun 8 gb'lık bır oyun,sadece dvd rom'u olan pc sahıplerı oynayabılecek.Ve cok ıyı sıstem ısteyecek.Dvd oyun olması cogu pc sahıbını hayal kırıklıgına sımdıden ugrattı.Ama olması gerekende buydu.Konsolcular ıcın herzaman oldugu gıbı sorun yok,bızler keyfımıze bakıcaz :) Zaten bu oyun klavye ıle oynanırmı be :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 mgs nin adı geçtiği bi topiki de PS vs PC yapmayın bre. Ama fikrimi sorarsanız PC olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı.[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Öne çıkan mesajlar