progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dünden beri 3 farklı davulcu kapıyı çaldı para istemek için. Fakat geceleri sokaktan sadece bir tane davulcu geçiyor. Ayrıca artık alarmlı saat teknolojiis gelişmedi mi? Rahatsızlıktan başka bir şey değiller bence. Gerçketen davulun sesine uyanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 istanbulda yasak değilmi yav. en azından bakırköyde yasak onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fake davulcu olmasınlar ? burada ramazan bitiminde kağıtlara resimleri basılmış 1-2 adam oluyor genelde, onlar kapı çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ramazan davulu kadar saçma birşey olamaaz. Saat kurun kardeşim etrafı rahatsız etmeye ne gerek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Allaha inanmıyorum ama ramazan davulcusu var. Buraya bile geliyo adamlar öh be öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nileppezdel said: Ramazan davulu kadar saçma birşey olamaaz. Saat kurun kardeşim etrafı rahatsız etmeye ne gerek var.. Artı Bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hayır ama mani falanda söylemiyorlar, bir espriside yok. güm güm güm nedir yani, üstelik saat 2 gibi falan geçiyor bizim buradan. sahur kaçta ? adamlar işi ticarete döktü, her akşam 4-5 kişilik grup halinde mahalleyi talan ediyorlar bahşiş için kapı kapı. üstelik öğrendiğime göre kira bile ödüyorlarmış muhtara mahalle için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 primitif çalar saatlerdir. entry tadında post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 anlamsız bi olay bence.herkes oruç tutmak zorunda değil,herkesi rahatsız etme mevzusu.uyanacak adam kursun saati uyansın,davulla uyananmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 münferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hayır imsak saati 5 e yakın, adam 2 de bam güm girişiyor davula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ramazan davulsuz olur mu be yuh, ayıp ayıp. Ek olarak; Ramazan Davulu rahatsız ediyor da sabah ezanları nasıl rahatsız etmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çalar saat çok güzel bir icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dün köpek kaptı bizimkini gece. İlahi adalet işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Korax said: anlamsız bi olay bence.herkes oruç tutmak zorunda değil,herkesi rahatsız etme mevzusu.uyanacak adam kursun saati uyansın,davulla uyananmı var. hem davulla uyanan mı var diyosun hem rahatsız ediyo diyosun,ne diyosun anlamadım ben yani.davuldan uyanmıyosan sorun yok demektir? adamlar napsın 3 kuruş para peşinde davul-tokmak mahalle geziyolar işte.bırakın kazansın adamlar para,1 aylık olmayıverin rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dilenciler filan da para gördükçe çoğalıyor. aynı hesap. çok gereksiz bir uygulama ama türkler maalesef böyle salak gelenekleri çok seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ama lotarat bu işi çakallar yapıyo artık. bi davul çalınıyo ama kapıya 30 adam geliyo para istemek için. yani bu bahsi başka yerde açıyorum, ceronimonun teki atlıyo ordan, yok yüzde doksan dokuzu müslümanmış bu ülkenin, çan mı çalınsınmış. bi kere o çan kadar başına meteor girsin. bilmiyorum sizlerin semti nasıldır ama, yüksek katlı binalar çoğunlukta bizim burda, ayrıca camlar da az ses geçirsin diye kat kat falan. hem duyulmuyor, hem çakal besliyoruz. yasaklansın abi. mesela melih gökçek top yerine alarmlı saat dağıtsın çok talep olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dilenci ile davulcuyu bir tutmak da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Lorrotar said: Korax said: anlamsız bi olay bence.herkes oruç tutmak zorunda değil,herkesi rahatsız etme mevzusu.uyanacak adam kursun saati uyansın,davulla uyananmı var. hem davulla uyanan mı var diyosun hem rahatsız ediyo diyosun,ne diyosun anlamadım ben yani.davuldan uyanmıyosan sorun yok demektir? adamlar napsın 3 kuruş para peşinde davul-tokmak mahalle geziyolar işte.bırakın kazansın adamlar para,1 aylık olmayıverin rahatsız. benim dediğimi başka biyerden anlamışsın :) davula güvenipte uyanan yok diyorum.Sahura kalkacak adam kurar saatini,uyanır."hah davul calıyo uyanıyım" demez.Benim gibi gecenin bi körü uyanıp,bidaha uyanamayan birisi için rahatsız edici bi olay bence.Bi mahalledeki herkes oruç tutmuyo olabilir,herkes müslüman olmayabilir vs. 3 kuruş para peşinde diyede,belki o saatte uyanmak istemeyen insanları uyandırmanında bi anlamı yok,gidip başka iş buluversin ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Var pek çok kolpadan davulcu öyle para dilenen. Geliyolar kapıya. Ayrıca ülkenin %99'u Müslüman da olsa laik bi ülkede böyle etrafa rahatsızlık veren "mantıksız" bi uygulama olamaz. Saat var ya, işe giderken sabah alarmı kuruyosun. Sahura da kur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tabii ki iyi. bu devirde hepsi aynı çünkü. iki tür insan da dişe dokunur bir şey yapmadan para alıyor. dilenciyi tercih ederim hatta, en azından saçma sapan gürültü yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aman nilep laik falan deme, topik raid yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 :D Ne yapayım abi en başta ona aykırı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 lol korax seninkide nasıl mantıkmış herkes müslim deil diye davul çalmasın mı adamlar. de yalnız davul olayı çığrından çıktı adam saat 2 de başlio bam güm girişmeye. gelenek fonksiyonunu yitirdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nileppezdel said: Var pek çok kolpadan davulcu öyle para dilenen. Geliyolar kapıya. Ayrıca ülkenin %99'u Müslüman da olsa laik bi ülkede böyle etrafa rahatsızlık veren "mantıksız" bi uygulama olamaz. Saat var ya, işe giderken sabah alarmı kuruyosun. Sahura da kur.. lol ezanda okutmayacaz o zmn senin mantığına göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar