Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiksel Halı Saha Organizasyonu v6.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro

onay beklediklerimiz-->fizban-holy-bomb-bathory-eshreff-babacum-dela-sly-tharkas-jankis-arcane-sabo-apex

kalecilere öncelik var her zamanki gibi, holy gelir diye kontenjanı ona göre ayarlicaz

yedek sıramız-->sixoms,khelben,adamınbiri,konn (maçı kısa bir süre içinde[1-2 hafta içinde] ve günün erken bir saatinde [her zaman öyle yaptığımız için] yapacağımız için yedekleri böyle ayarladım, arkadaşların gelebileceklerini söyledikleri saat ve tarihlere göre ayarladım yani)

6v6 moda
7v7 göztepe
bunlara da karar verip sahayı alalım en kısa zamanda
Mesaj tarihi:
O kadar kalabalık oyunda ciddiyet bozulur bence. Ayrıca insanın ayağına gelen top azalacağı için bazı kişiler sıkılabilir =) tabi denemekte fayda var. Ben de merak ediyorum. Bir gün kıran kırana iki takım ayarlayıp 8v8 maç yapacağım o sahada. Bunu istiyorum :D
Mesaj tarihi:
Gündüz erken saatte mi yapıcaksınız maçı bu sıcaklarda? Valla iyiymiş :) Ben gece maçı taraftarıyım herzaman 11-12 arası mükemmel oluyor mesela tam saati :P
Mesaj tarihi:
göztepe size 5dklık yolda bize 2 saatlik yol demek
6v6 modada yaparız mac saat 6-7-8 den biri olur havalarda serinledi hem çok rahatsız etmiyor.eger 7v7 olursa göztepe hilal alırız yoksa moda arena
Mesaj tarihi:
kenan evrene gidene kadar modada yapılır da kalabalık bi kadro da çıkarsa özgürlük parkının ordaki büyük saha düşünülebilir bence de. tabi bazı kişilerin ne taraftan geleceğini bilmediğimden, konum olarak sorun yaratır mı bilemiyorum ama ben de denemek isteyenlerdenim o sahayı ehe
  • Yeni Oluştur...