cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 apex'i ve saboyu unutmuşsun bi de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ne zaman olmadım ki? alırım kalelerin birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 fizbanla zaten evvelden konuşmuştum büyük ihtimal o da gelir griz geliyom demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tarih uygun olursa ben de gelirim her türlü. Şimdi ders seçimleri falan var. Onun gününe denk gelmesin yeter. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro onay beklediklerimiz-->fizban-holy-bomb-bathory-eshreff-babacum-dela-sly-tharkas-jankis-arcane-sabo-apex kalecilere öncelik var her zamanki gibi, holy gelir diye kontenjanı ona göre ayarlicaz yedek sıramız-->sixoms,khelben,adamınbiri,konn (maçı kısa bir süre içinde[1-2 hafta içinde] ve günün erken bir saatinde [her zaman öyle yaptığımız için] yapacağımız için yedekleri böyle ayarladım, arkadaşların gelebileceklerini söyledikleri saat ve tarihlere göre ayarladım yani) 6v6 moda 7v7 göztepe bunlara da karar verip sahayı alalım en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben oynayamam ancak izlemeye geleceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 göztepe parkının oradki sahada rahat 8vs8 veya 9vs9 olur onu da hesaba katın bence saha güzel ve büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 O kadar kalabalık oyunda ciddiyet bozulur bence. Ayrıca insanın ayağına gelen top azalacağı için bazı kişiler sıkılabilir =) tabi denemekte fayda var. Ben de merak ediyorum. Bir gün kıran kırana iki takım ayarlayıp 8v8 maç yapacağım o sahada. Bunu istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gündüz erken saatte mi yapıcaksınız maçı bu sıcaklarda? Valla iyiymiş :) Ben gece maçı taraftarıyım herzaman 11-12 arası mükemmel oluyor mesela tam saati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yani gündüz dediğimiz hava erken kararıyo zaten, e çokd a sıcak değil serinledi 6-7 yaparız muhtemelen ya da 5-6 ama 10'da fln da yapmıyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Her ne kadar buradaki insanları pek tanımasam da Ankara'da olursa maç beni de dahil edin. Defans hariç her bölgede oynayabilirim. Kale de dahil... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 özgürlük ün ordaki saha gayet güzel ya zaten yeni yapıldı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 göztepede bide mükemmel 5 dklık yol =) hatta benzinliğin ordaki saha ise mükemmel ordaki saha çok iyi cidden oynamıştım orda bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 göztepede bide mükemmel 5 dklık yol =) hatta benzinliğin ordaki saha ise mükemmel ordaki saha çok iyi cidden oynamıştım orda bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 double post!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 cavanagh said: apex'i ve saboyu unutmuşsun bi de=) apex bab'a saygılar sabocanı adam yerine koymuyorum ondandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eshreff bodrumda olsa gerek .. gelemez zor abi 8 de yapın bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 noyan yedek sırasının basındadır bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 göztepe size 5dklık yolda bize 2 saatlik yol demek 6v6 modada yaparız mac saat 6-7-8 den biri olur havalarda serinledi hem çok rahatsız etmiyor.eger 7v7 olursa göztepe hilal alırız yoksa moda arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 göztepe olur moda olur fenerbahçe olur ordan çıkıp waffle yenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 maçta yakılan kaloriler ali ustada geri alınır? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kenan evren lisesi yanındaki yerde yapalım. fb stadın ordaki. suni çim hemde yattara gibi sakatlanmayız ama rahat oln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya moda olur ya göztepe hilal bu iki saha da ztn suni çim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kenan evrene gidene kadar modada yapılır da kalabalık bi kadro da çıkarsa özgürlük parkının ordaki büyük saha düşünülebilir bence de. tabi bazı kişilerin ne taraftan geleceğini bilmediğimden, konum olarak sorun yaratır mı bilemiyorum ama ben de denemek isteyenlerdenim o sahayı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 öncü senin tuzun kuru kalede duruyon,ben orda 15v15 yapsak bile koşmaktan geberirim lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar