Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neler Başardınız ? ( Anket gibi birşey )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben şahsen eleman seçmelerinde cvden adam seçme işinde bulundum. olan şu. herşeye iyi çok iyi süper yazan adamları almıyoruz. hakkaten süperse de adam overqualified oluyo zaten. aranılan özellik mesela "object oriented" programcılıksa ona bakıyoruz. bahsetmişse böyle bişeyden iyi. negatif özelliklerini yazmışsa açık bi şekilde o da iyi.

kimi işler referans ve portföylere bakar. ama genel olarak şöyle söyliyim, gerçekten sizi o iş için özel bir durumda tutabilecek birşey olduğunu düşünüyorsanız ekstra bilgi verin ama genel olarak fazla bilgi o cvnin kenara atılmasına sebebiyet verecektir. ;)[signature][hline]ben olmuşum imza..
Mesaj tarihi:
[b]Kendikendime yürümeyi öörendim...
cok ii 62 den tavsan yaparım.
çocukken sümüümü yerdim.

[Bu mesaj Albatros tarafından 06 Nisan 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayakkabı bağlama stilimi ben geliştirdim, bizimkilerin yırtınırcasına normalini öğretmeye çalışmalarına rağmen, inatla bildiğim gibi bağladım.

lisede staj yaparken kemer'de, normal yoldan yürüyerek 20 dakika süren yeri dağdan tırmanarak, kaybolarak, susayarak, düşüp üstbaş yırtarak, yara bere içinde 5 saatte kat ettim. anayola çıktığımdaki bir şeyler başarmış olmanın verdiği keyif hiçbir şeyde yoktu.

yine lisedeyken pasta yarışmasında birinci olmuştum. sonradan okulun gazabına uğrayıp önce türkiye, sonra da dünya yarışmasına katılma fırsatını kaçırmasaydım, belki şimdi pastacı olacaktım.

heey hey...
Mesaj tarihi:
presentabl, takim ruhu gelismis, yaratici, lider olabilecek yapiya sahip.. vs yazmayiniz, bir ara bunlar curriculum vitae yazmak kadar elzem oldu, herkes yaziyor yani bunu. farkli olmakta fayda var.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
lisanslı bilardocuyum. üç topta bi birinciliim bi de ikinciliim var. dans ediorum, geçen yılki mtv shakedown dans yarışmasında çeyrek finale kalmıştım. reklam cingılı seslendirdim. sahneye çıktım dans ettim, solistlik yapıorum, club dansçısıydım,vs. vs.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
Bishop'a saygı duymak farz olmuş.

Yazlıkta kendi Hardalımı kendim yapıyordum bende.Ama felaket acı oluyor.
Mayonez yapmak oldukça zor.
Ketçap yapmayı bilmiyorum ehe.[signature][hline]I'm in a world of shit.
- Satanist misiniz?
- Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Mesaj tarihi:
ehe. bende bi keresinde ketcap yapim demiştim. sulu bişe olmuştu. batırmıştım ortalığı. annem çok kızmıştı..

satrançta liseler arası 1.cilik almıştım. kafa iyi basıo yani ;)

çok iyi enstruman çalarım. (her türlü)

birde tasarım konusunda gittikçe ilerlemeler kaydediyorum.
yakında prof. olacam :P

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 07 Nisan 2004 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlk okuldayken sınıfta okumayı ilk ben sökmüştüm, okul birincisiydim. Bunu başarıdan sayarsak başka hiçbir başarım olmadı. Haa bir de yüzlerce sperm arasında 1. gelmek var :)[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
*!narin'i ayakta alkışlar* güvender'in hemde?.Helal valla ama,nasil bitirdigin de onemli tabi,-şu a olsun,şu b.. :P[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 07 Nisan 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
*!narin'i ayakta alkışlar* güvender'in hemde?.Helal valla ama,nasil bitirdigin de onemli tabi,-şu a olsun,şu b.. :P

Hocaa 1 haftaya ödev verdi ; tabi okula gitmiyodum o hafta.. Ayrıca yapamadığım bi 100 150 civarı soru oldu onları hocayla yatpım..Bu arada Tümay , zafer , birey geoyu da yaptım.. :o)[signature][hline]Fornication Under Control of the King

[Bu mesaj narin tarafından 07 Nisan 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yasamak disinda kayda deger bisi yok valla, hmm sanirim yasamam da pek kayda deger bisii olmadi :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...