Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım, kız arkadas sorunsalı....

cimbom44

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar iyi gunler, benım bı derdım var. Bugun hoşlandıgım kız, gel oturup konusalım takılırz gıbısınden seyler soyledı. Ama bn de duş almaya usendıgım için ve dun sakal traşı oldugum ıcın boyle cillop gibi karşısına cıkmak ıstemedım. Sımdı ıcım ıcımı yıyıo napabılırım? yardımlarınızı beklıorum. Bu arada kız aksam eskı cıktgıyla gorusup vedalasıcak bı bakıma yol verıcek kesın olarak ona. Cocuk bunun pesınde ama kız yuz vermıo, aksama kdr nası dayanıcam bılemıorm yardımlarınızı beklıorum...
Sosyal ağlarda paylaş

cimbom44 said:
Bugun hoşlandıgım kız, gel oturup konusalım takılırz gıbısınden seyler soyledı. Ama bn de duş almaya usendıgım için ve dun sakal traşı oldugum ıcın boyle cillop gibi karşısına cıkmak ıstemedım.

Kız gel oturup konuşalım demiş, sen ne hayallerle kim bilir bunları yazmışsın. Oturucaksınız ve konuşucaksınız sonra da ayrılıcaksınız :D. Zor bir sorun yok ortada, duş al, sakala takma, konuşmaya git. Belki kız seni cillop haline hastadır nerden bilcen, kıllı sakallı nefret edecek belki :D
Sosyal ağlarda paylaş

bı de canımı sıkan şey şu, kız benden bı kac gomlek ustte. 1.80 boyundaym kız benım boyumda sapsarı uzun sacları olan mukemmel bı fızıgı olan ve herkesın dıkkatını ceken bı hatun, ben sımdı onun karısına şeker cocuk gıbı gıdersem, bı de oruclu kafayla sacmalarsam dıye korktum
Sosyal ağlarda paylaş

cimbom44 said:
Arkadaslar iyi gunler, benım bı derdım var. Bugun hoşlandıgım kız, gel oturup konusalım takılırz gıbısınden seyler soyledı. Ama bn de duş almaya usendıgım için ve dun sakal traşı oldugum ıcın boyle cillop gibi karşısına cıkmak ıstemedım. Sımdı ıcım ıcımı yıyıo napabılırım? yardımlarınızı beklıorum. Bu arada kız aksam eskı cıktgıyla gorusup vedalasıcak bı bakıma yol verıcek kesın olarak ona. Cocuk bunun pesınde ama kız yuz vermıo, aksama kdr nası dayanıcam bılemıorm yardımlarınızı beklıorum...

şimdi sevgili patican..ilok olarak uzak durulması gereken bi kız türüne denk gelmişsin sen..daha eskisini yollamadan sana yeşil ışık yakmış..garantici bi tavır,hiç sağlıklı diil.
ki zaten senin yaklaşımın da sağlıklı bişi olmıycanı kanıtlıo,bööle kıldan,sudan sebeplerle (yok sakalım cillop,yok duş alamam)kızla görüşmeye gitmediysen sen o kızla nası bi ilişki yürütücek,yeri geldiğinde beraber terlicek ve yeri geldiğinde en fena hallerinizi görüceksiniz..

unut sen bu işi..
Sosyal ağlarda paylaş

cimbom44 said:
bı de canımı sıkan şey şu, kız benden bı kac gomlek ustte. 1.80 boyundaym kız benım boyumda sapsarı uzun sacları olan mukemmel bı fızıgı olan ve herkesın dıkkatını ceken bı hatun, ben sımdı onun karısına şeker cocuk gıbı gıdersem, bı de oruclu kafayla sacmalarsam dıye korktum

senin çok büyük bi özgüven sorunun var.önce kendinle olan sorununu hallet bence..devede de boy var diye bi tabir var:))
görüntü hoş olabilir ama içi fossa belki de sen ondan bikaç gömlek üstünsündür..
güven kendine çekirge
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...