bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Feyzbukta çete savaşlarına sardım çeteci makas diye bi bölüm var aynen şu yazıyor "Sen -si olmak 0 çeteci makas, seçme nasıl -e doğru kullanma senin çeteci makas(SP)" anlayan varsa beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya herkes mi davet gönderir ya ne bu çete savaşları nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 omerta mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 parantez içinde açıklamış işte. SP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çok çılgın oyun eski kız arkadaşımın sevgilisini geçmeye çalışıyorum o yüzden hırs yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya omerta diye bişey vardı onu facebooka mı entegre etmişler nedir abi olayı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 2 adet Sokak Köşesi'iniz var 1 adet Mağaza'iniz var 4 adet Internet Kafe'iniz var 2 adet Spor Salonu'iniz var 1 adet Bar'iniz var Ayrıca Bankada 550k $ var. Evet seviyem düşük ama param var B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi hiç para harcamadın herhalde aynıları bendede var şimdi fiat punto alıcam :p kasıyorum Evet omerta gibi ya da crims çakması ama.Çok saçma bişey ama sarıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar