Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 şu doktoraların kullandığı deli kesken olan bıcağı nerden satın alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eczane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ne yapacaksın neşteri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hannibal Lecter ne yaptıysa onu, bhahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 onları anca tıbbi malzeme satan yerlerden bulursun da satmayabilirler. ben cüzdanda taşıyorum arada bir şey kesmek gerekince (adam değil eşya) çok işe yarıyor ama çok hızlı köreliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sustalı gibi bir şey mi? Nasıl duruyor cüzdanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kağıt gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 abi ufacık birşey, kalınlığı 1 milim uzunluğu 4-5 cm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya ustura jileti gibi ucundaki bıçağı takıp çıkarabiliyosun. HEr ameliyatta yeni bıçak açıyolar o demir çubuğa takıyolar. adam cüzdanında jilet gibi taşıyor işte paketinde incecik bişey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adam falan da kesilir yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 MrMarvelous said: Ya ustura jileti gibi ucundaki bıçağı takıp çıkarabiliyosun. HEr ameliyatta yeni bıçak açıyolar o demir çubuğa takıyolar. adam cüzdanında jilet gibi taşıyor işte paketinde incecik bişey zaten bana tutulcak yeride bıcagıda lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 onu da aynı yerden alıcan medikalde falan vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fastreloader said: adam falan da kesilir yalnız =) zaten ameliyatlarda kullanılan bişey bu, kesmese garip olmaz mı?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 medikal yerlere sorayım bakalım şırınga istedikmi satmıyorlar ama umarım bunu satarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bunu da satmayabilirler ama şimdiden hazırlıklı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 doktor kartı falanmı gerek nası satmazlar ki ne alaka yani şırınga tamam tipe göre bişey sanarlar falanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eczaneden alırsın. mantıklı bi şey söyle alırken tabi. örn: ben okuldaki kantinde çalışıyorum. patron tost için sucukları öyle bi doğramamı istiyoki baktımıydı arkası gözüksün diye. neşterle çok iyi kesiliyo dersen verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi başlıkta llama ve stencil, diğer başlıkta llama ve neşter.. :S birini kesip suratını duvara falan çizicekler diye düşünüyorum ama daha tam çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Aket-Atum said: fastreloader said: adam falan da kesilir yalnız =) zaten ameliyatlarda kullanılan bişey bu, kesmese garip olmaz mı?=) sokakta ameliyat yapacak o zaman, pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dasaaa said: bi başlıkta llama ve stencil, diğer başlıkta llama ve neşter.. :S birini kesip suratını duvara falan çizicekler diye düşünüyorum ama daha tam çözemedim.. abi tepe göz kağıtlarını normal falçata ile kesemiyorum zorluyor neşter daha kesin olcagından daha rahat kesiceğimi düşünüyorum tepe göz kagıtlarında neşterin ucu daha ince oldugunda daha ince ayarlar yapa bilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hmm okey baba neşter alamazsan ilacın şudur. maketler için özel falçata setleri satıyorlar bildiğim kadarı ile çok da pahalı değiller. içinden çeşitli inceliklerde bi sürü bıçak çıkıyor. çok net kesiyorlar. bi de stencil yapıcaksan eğer sıvı yapıştırıcı alırsan rahat edersin (pahalı ama onlar, öküz yükü ile!) stencil grafti konularında gothic ve -sanırım onu da yapmıştır- maket hede hödö ve bilimum manyak alet için chemical'dan envai çeşit bilgiyi alabileceğinizi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 medikale aynen bunu anlatırsan da olur sanki, sucuktan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sucuk.. ahahaha lan onu kaçırmışım ben gözden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Aket-Atum said: abi ufacık birşey, kalınlığı 1 milim uzunluğu 4-5 cm falan 1mm nin 1/10 u. Apandist ameliyatı olmadan önce doktor la aramızda geçen diyalog dan biliyorum. -Korkuyomusun? -biraz -Sormak istediğin bişey varmı ameliyat la ilgili -O neşter in kalınlığı 1mm mi? -Hayır 1mm nin 1/10 u Biraz komik ama aklıma başka bişey gelmedi o anda.Artık nasıl bi psikoloji içerisindeysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 @dasaa o bahsettiğin bıcak setleri kırtasıyelerde vardır herhal deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar