Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazanda içkiye dayak

Valeron

Öne çıkan mesajlar

şimdi internet haber sitesinde okudum CNN turkte bi adam Kadıköy,Moda'da görmüş içki içenleri dayak yiyomuş. şeriat yok ne alaka şu bu diyo herkes,ben şeriat falan demiyorum ama bununda ne olduğunu anlamıyorum.Eskiden beri vardır böle hassasiyet ramazanda içki içme durumuyla ilgili,ama bu kadar patlamamıştı heralde .. Yorumlar ?!

buda link
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır olan şey. daha 10 yıl önce hatırlıyorum üniversite bahçesinde öpüşüyo diye dayak yiyenleri ramazanda.

dayağın nedenide tahminim direk içki içiyosun bodos değil içki içenlere laf atan ub gereksiz tiplerin bide karşılık alınca galeyana gelemleri tartışmanın uzaması vsdir.
Sosyal ağlarda paylaş

"Ramazanda bira içenin sonu budur" 3 Eylül 2008

CNN Türk Deniz Bayramoğlu, Kadıköy Moda'da şahit olduğu "Ramazan'da bira saldırısı"nı canlı yayında anlattı.

Ramazan aylarında hat safhaya çıkan 'mahalle baskısı' bu kez yüzünü İstanbul'un en sakin semtlerinden Moda'da gösterdi. Gece yarısı sokakta bira içen 17-18 yaşlarında iki genç, üç kişinin saldırısına uğradı. Olaya şahit olan Deniz Bayramoğlu yaşadığı dehşeti, bu öğlen yayınlanan programında canlı yayında anlattı.

Gece yarısı bir kavgaya şahit olduğunu dile getiren Bayramoğlu yaşadığı olayı şöyle anlattı:
"25-30 yaşlarında 3 kişi, 17-18 yaşlarında iki çocuğa saldırıyordu. Önce bunun bir sıradan bir kavga olduğunu düşündüm. Ancak yaklaşınca döven kişilerin 'Ramazanda bira içmeye utanmıyor musunuz?' dediğini duydum. O sıra gürültüyü duyan çevre apartmandakiler balkondan polis çağırdıklarını söyleyince bu kez de onlara " Bira içmenin sonu budur" diyerek kaçmaya başladılar. Çocukların birinin durumu çok kötüydü, burnu kırılmıştı. Canlı yayında söylediğim gibi bunun organize bir olay olduğunu düşünmüyorum. Ayak takımından kişilerdi. Moda'da böyle bir şey yaşanmasından dolayı rahatsız olduğum için bunu canlı yayında iletmek istedim."

Hürriyet
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene ramazanda bi restorana gittik.

Her restoran içki satmaz ramazan zamanı, mümin müşterilerini çekebilmek için ruhsatına rağmen alkol satışını durdurur ki iftara gelen hacılar rakı sofrası görüp dellenmesin.

Bazısı iplemez ama. Ki doğrusu budur bence demokrasiden falan "bahsedilen" bir ülkede.

Neyse biz böle içkili bi kebapçıya gittik ramazan zamanı; babam sordu "içki var mı?" . Garsonun verdiği cevap da şu oldu "İçinize siniyorsa var".

Sen kim oluyosun da benim vicdani rahatlığımı gözetecek şekilde iğneli cevap veriyosun lan? Üzgünüz yok de geç çok bağlıysan dinine, içinize siniyorsa var ne demek?

Herkesin ibadeti kendine değil midir arkadaşım? Ben içiyorum yanacak biri varsa o ben olurum. Sen içmiyosan sorun yok.

İçeni dövünce de ekstra sevap kazanmıyosun ki.

Bu yobazlığın verdiği bi hayvanlık sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...