Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 şimdi internet haber sitesinde okudum CNN turkte bi adam Kadıköy,Moda'da görmüş içki içenleri dayak yiyomuş. şeriat yok ne alaka şu bu diyo herkes,ben şeriat falan demiyorum ama bununda ne olduğunu anlamıyorum.Eskiden beri vardır böle hassasiyet ramazanda içki içme durumuyla ilgili,ama bu kadar patlamamıştı heralde .. Yorumlar ?! buda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 KAFİRLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 12 aya yaymak lazım plx!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ramazan haricinde içki içmeyenleri dövmeye başlamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kimse sölemeden söliim MÜNFERİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 her sene olur. bıçaklanır birileri, erken başlamış bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yaz bitmek üzereyken son bir kez sahile gidip bikinililere baksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben evin pencerisinden bikinili canlılara bakarak iftar yapıyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Scheriff said: kimse sölemeden söliim MÜNFERİT Bende kimse sölemeden soliim Dövenler Ergenekon'un tetikçileriymiş. Sakal takıp öyle dövmüşler, bölmek istiyolar bu vatanı. Hatta aralarından birinin Fatih Ürek olduğu söylentileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya daha başlayalı kaç gün oldu ramazan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hep olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sexdrugsrocknroll said: hep olur Kanıksamak bu işte. Her gün en az 1 şehidimiz var. Kimsenin artık umrunda değil neden? Çünkü hep olur abi salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Şimdi bu içki içeni döven adamlara şiddet gerekiyormu gerekmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dün akşam iftara gidiyorum yolda güzel bi kız elinde sigara geziyor oyle çarşıda bide haplanmışki ayakta duramıyo hapmı yoksa başka bişimi içmiş bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hic sasırmadım aynı konseptte son 20 yıl boyunca gazete baslıgı getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yıllardır olan şey. daha 10 yıl önce hatırlıyorum üniversite bahçesinde öpüşüyo diye dayak yiyenleri ramazanda. dayağın nedenide tahminim direk içki içiyosun bodos değil içki içenlere laf atan ub gereksiz tiplerin bide karşılık alınca galeyana gelemleri tartışmanın uzaması vsdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dinle dalga geçmeniz hoş bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Caddede olmuyo öyle şeyler rahatça içtik biz geçen gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 vay kafir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ramazani 70likle acinca sevappuan critliomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oha moda da bi de. bitmişiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 "Ramazanda bira içenin sonu budur" 3 Eylül 2008 CNN Türk Deniz Bayramoğlu, Kadıköy Moda'da şahit olduğu "Ramazan'da bira saldırısı"nı canlı yayında anlattı. Ramazan aylarında hat safhaya çıkan 'mahalle baskısı' bu kez yüzünü İstanbul'un en sakin semtlerinden Moda'da gösterdi. Gece yarısı sokakta bira içen 17-18 yaşlarında iki genç, üç kişinin saldırısına uğradı. Olaya şahit olan Deniz Bayramoğlu yaşadığı dehşeti, bu öğlen yayınlanan programında canlı yayında anlattı. Gece yarısı bir kavgaya şahit olduğunu dile getiren Bayramoğlu yaşadığı olayı şöyle anlattı: "25-30 yaşlarında 3 kişi, 17-18 yaşlarında iki çocuğa saldırıyordu. Önce bunun bir sıradan bir kavga olduğunu düşündüm. Ancak yaklaşınca döven kişilerin 'Ramazanda bira içmeye utanmıyor musunuz?' dediğini duydum. O sıra gürültüyü duyan çevre apartmandakiler balkondan polis çağırdıklarını söyleyince bu kez de onlara " Bira içmenin sonu budur" diyerek kaçmaya başladılar. Çocukların birinin durumu çok kötüydü, burnu kırılmıştı. Canlı yayında söylediğim gibi bunun organize bir olay olduğunu düşünmüyorum. Ayak takımından kişilerdi. Moda'da böyle bir şey yaşanmasından dolayı rahatsız olduğum için bunu canlı yayında iletmek istedim." Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Geçen sene ramazanda bi restorana gittik. Her restoran içki satmaz ramazan zamanı, mümin müşterilerini çekebilmek için ruhsatına rağmen alkol satışını durdurur ki iftara gelen hacılar rakı sofrası görüp dellenmesin. Bazısı iplemez ama. Ki doğrusu budur bence demokrasiden falan "bahsedilen" bir ülkede. Neyse biz böle içkili bi kebapçıya gittik ramazan zamanı; babam sordu "içki var mı?" . Garsonun verdiği cevap da şu oldu "İçinize siniyorsa var". Sen kim oluyosun da benim vicdani rahatlığımı gözetecek şekilde iğneli cevap veriyosun lan? Üzgünüz yok de geç çok bağlıysan dinine, içinize siniyorsa var ne demek? Herkesin ibadeti kendine değil midir arkadaşım? Ben içiyorum yanacak biri varsa o ben olurum. Sen içmiyosan sorun yok. İçeni dövünce de ekstra sevap kazanmıyosun ki. Bu yobazlığın verdiği bi hayvanlık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 buban ne dedi garson öle diince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar