Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Arkadaşlar o anket eskimedimi yaa ben o siteyi bildim bileli war Are you in ove artık değişme zamanı gelmedimikine[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 o anket degismez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ehe. cidden. ben bildim bileli öle o. insan updateler yau. yada o da durur, başka ekstra bişiler açar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 vatan bölünmez anket değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 O anket değişemiyor...[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 "anket olsun" diye konmadigi, bir espri gibi oldugundan, degiscegini de zannetmiyorum.. yoksa onu koymanin anlami "level, trgamer siteleri gibi biz de anket yapalim her ay" diye degil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 elbette bi nedeni vardır ki ölecene duruo orda. küflenecek yakında bişe deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Var tabi nedeni, wastiee onu oraya sevdiği ama açılamadığı kızın kendisine karşı hislerinden emin olmak için koydu. Kız hala gelip üye olmadığı için foruma öyle duruyor anket, o doldursun sonra kalkacak. Bir sonraki adım "adı a-l ile mi başlıyor m-z ile mi" olacak, yavaş yavaş düşüreceğiz işte olasılıkları emin olana kadar yaşıydı saç rengiydi derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Biz zaten olmicaz o zamana kadar göçeriz bu dünyadan neyse kısmet değilmiş. Başka bi sitenin anketleriyle avuturuz kendimizi. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Nefr, 07 Nisan 2004 11:40 tarihinde demiş ki: Var tabi nedeni, wastiee onu oraya sevdiği ama açılamadığı kızın kendisine karşı hislerinden emin olmak için koydu. Kız hala gelip üye olmadığı için foruma öyle duruyor anket, o doldursun sonra kalkacak. Bir sonraki adım "adı a-l ile mi başlıyor m-z ile mi" olacak, yavaş yavaş düşüreceğiz işte olasılıkları emin olana kadar yaşıydı saç rengiydi derken. yuh be abi bi insan bu kadr mı kıvırabilir ya... :tebrikz:tebrikz valla... [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Nisan 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Nefr, 07 Nisan 2004 11:40 tarihinde demiş ki: Var tabi nedeni, wastiee onu oraya sevdiği ama açılamadığı kızın kendisine karşı hislerinden emin olmak için koydu. Kız hala gelip üye olmadığı için foruma öyle duruyor anket, o doldursun sonra kalkacak. Bir sonraki adım "adı a-l ile mi başlıyor m-z ile mi" olacak, yavaş yavaş düşüreceğiz işte olasılıkları emin olana kadar yaşıydı saç rengiydi derken. ...derken kız çoktan çoluğa çocuğa karışcak[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar