Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lyricsteki Anket

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"anket olsun" diye konmadigi, bir espri gibi oldugundan, degiscegini de zannetmiyorum..

yoksa onu koymanin anlami "level, trgamer siteleri gibi biz de anket yapalim her ay" diye degil yani..
Mesaj tarihi:
Var tabi nedeni, wastiee onu oraya sevdiği ama açılamadığı kızın kendisine karşı hislerinden emin olmak için koydu. Kız hala gelip üye olmadığı için foruma öyle duruyor anket, o doldursun sonra kalkacak.
Bir sonraki adım "adı a-l ile mi başlıyor m-z ile mi" olacak, yavaş yavaş düşüreceğiz işte olasılıkları emin olana kadar yaşıydı saç rengiydi derken.
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 07 Nisan 2004 11:40 tarihinde demiş ki:
Var tabi nedeni, wastiee onu oraya sevdiği ama açılamadığı kızın kendisine karşı hislerinden emin olmak için koydu. Kız hala gelip üye olmadığı için foruma öyle duruyor anket, o doldursun sonra kalkacak.
Bir sonraki adım "adı a-l ile mi başlıyor m-z ile mi" olacak, yavaş yavaş düşüreceğiz işte olasılıkları emin olana kadar yaşıydı saç rengiydi derken.

yuh be abi bi insan bu kadr mı kıvırabilir ya...

:tebrikz:tebrikz valla...

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Nisan 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 07 Nisan 2004 11:40 tarihinde demiş ki:

...derken kız çoktan çoluğa çocuğa karışcak[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
  • Yeni Oluştur...