paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Selam, said: Audi ilk kez, özellikle müşterilerinin kullanımı için bir yarış otomobili geliştiriyor. GT3 sınıfında yarıştırılabilecek R8, sınıf kuralları gereği dört çeker yerine arkadan itiş ve gücü 500 beygirin üzerinde olacak. Araçta sıralı 6 vitesli şanzıman kullanılacak. Süspansiyon sistemi yol verisyonundaki parçalar kullanılarak üretilecek. Modifiye edilmiş ön tampon ve büyük arka kanat yarış pistinde gerekli olan “yer basıncı”nı sağlayacak. GT3 versiyonu R8, Audi Sport tarafından “R16” proje başlığı altında geliştirildi. İlk yarışlarını 2009 sezonunda gerçekleştirecek otomobilin satışına 2008 sonbaharında başlanacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bak bu hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 uzun süredir böle güzel yarış otosu görmedim (aston martininkiler hariç :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Top gear test etsin bunu.. Jeremy bu arabayı çok seviyor bakalm ne diyecek Arka kanat büyük geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 1:10k oranında küçültülmüş oyuncak olanına bile sahip olsam bütün gün gözümü ayırmam.ki bunlardan birine sahip olmak, binmek.ben bi gidip namaz kılmayı öğreneyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben beğenmedim ya. Eşeğe altın semer de vursan gene eşek hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Spoiler büyük bide niye düşük spoiler yapmıyorlar şu arabaya ? porschelerde ki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 practicality before beauty :P ki ona rağmen güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar