hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 aylık veya yıllık düzenli olarak bağış* yaptığınız yerler varsa eğer nereler? hatta bu konu yeteri kadar içerik alırsa o mesajları birleştirip sticky yapılabilir böylece insanlar için rahat bağış yapma imkanları olur. *zekat ve sadaka dahil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hiç bişey bagışlamadım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kızılaya kan bağışlayın 3 ayda bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Düzenli olarak TEMA TEGV AÇEV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bi ara ilk okulda görme engelliler için 5 kaat istiolardı zarfla,verdiriyodum annemlere .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 zorunlu idi deme o körlerle ilgili olan şey bide konser verirlerdi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu konu bence hani bi yere bağış toplasak patilerle beraber daha anlamlı olur hani nasıl diyim forumca bi yardım kuruluşu seçip yardım yapalım hem yararlı bişey yapmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 zorunlu diildi ya,şey konserde yoktu abi bizde : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Kızılay'a 6 ayda bir kan bağışlarım, nakit olarakta günahımı bile vermem (Bkz. 25 milyarlık madalyayı üstün hizmetlerinden dolayı Erdoğana vermek, 250 milyarı 10 madalya için harcamak Kaynak) TEMA. 2 kere dikime bende katıldım, hiçbirşeyini bilmesemde (yani ne kadar para girer çıkar) en azından ağaç diktiklerini biliyorum. =) Ama kan veriniz. O mühim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ıspartada okurken beslediğim 3 4 adet su kaplumbağam dışında pek hatrı sayılır yapmadım. ama bu arkadaşlarıda 1 sene besledim canım. sigaralarından tutun kalcak yerlerine yemeklerine sularına, hatta kız arkadaşlarıyla buluşucaklarında paralarını bile benim cebimden ben uyurken alanı vardı. hatta birisi okul bitti diye sigarayı bıraktı benden otlanamıyo diye asdgkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 güvenerek olmasa da Greenpeace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 deniz feneri tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar