Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlık bulamadım

JrStorMesT

Öne çıkan mesajlar

Günlüğe yazıcaktım,baktım teşhir edilicek,boşa alıntı olmasın dedim.Az önce şöyle bi mesaj daha atmış.Ki bu mesajı bugün yakın bi arkadaşının dediği bazı laflar üzerine geri mesaj atmamdan sonra atmış.Ve arkadaşı ise "beni bi daha arama,hayatımda senin kadar karaktersiz birisi daha görmedim"

Bende ona cevap olarak(yazdığım mesajı silmeseydim tam olarak yazardım :() "Tüm nedenin benim iş ve eğitim durumum ile ilgili olduğunu yazdım,ve beni 11 aydan sonra tanıyamadığını ve neden okuldan ayrılmak zorunda kaldığımı niye sormadığını söyledim .Zaten arada bana laf iğneliyodu,üni okusaydın sende diye(çekemiyodu aslında 4 yıllık bitirdiği halde bi iş bulamamıştı ve benim hem çalışıp hemde kendimi geliştirmem,ve üstüne kimseden bağımlı olmadan istediğimi yapıp paramı harcamam sanırım onu olumsuz etkiliyodu)Sonuç olarak bu şekilde bir geri mesaj attım ve bana gelen mesajda:

said:
şefika sana mesaj atmış ama ben bugün kursa bile gitmedim sadece akşam sordu ne işymiş diye bende durumu anlattım...seni istemememin nedenini senin sunduğun nedenler değil...benim gibi biri içnde hiç bi zaman bu nedenler problem olamaz zaten...bu şekilde düşnüp kendinide başkalarınıda üzme...çünkü ben maddiyata değer veren bi insan hiç olmadım...her ne kadar benim içn farklı düşnüp kafanda bişler uydursanda..neyse dediğim gibi ben sölicemi söledim...umarım başka biriyle mutlu olursun...

Ve tamamen yalan!Yani annesinden bile para istemeyen bi kız(annesi cüzdanını kontrol edip para takviyesi yapıyomuş.Lol)
için tamamen maddiyat ön plandadır,çünkü gezmeye ve kendine bişeyler almaya bayılıyor.Bundan önce takıldığı(aslında kazık yediği) kişiler mühendis di.Ve altlarında arabaları ve villa ları falan varmış.Ve üstüne bide böyle bişey diyo.

Kör ya.Valla.Neyse zaten giden mesajdada yazmıstım "giden kaybedendir" diye.Ve "gitti kaybetti".
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...