JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Umarım arkadaş kızmaz ama sizinle paylaşmak istedim.Günlüğü okurken gördüm. 0ne said: Günlük sana bu akşam aşık olduğum bi kızla aramda geçen mailleri göstericem Önce ben bunu yolladım said: Pekala.Beni mecbur bıraktın.Biliyorum bi yerden sonra okumayı bırakıp kapatıcaksın ama yinede yazıcağım. Aslında bu söyliyiceklerimi gözlerine bakarak söylemek isterdim.O yüzden işi bahane edip seninle buluşmak için adım attım,ama şansızmışım ki gelemedin.Neyse msn de en son konuştuğumuz akşamdan sonra kendime seni unutma kararı vermiştim.Ama olmadı,yapamadım.Yerine başkalarını koymak istedim,oda olmadı.İstemeden hep seni düşündüm.Ve artık bunun böyle gidemeyeceğine karar verdiğim bu sabah,Şefika'ya mesaj attım,seninle yüz yüze görüşebilmek için.Ama ne önemi var ki,olmadı.Ve şu an tam olarak ne yazıcağımı da bilemiyorum. Ama şunu bilmeni isterim ki,her ne kadar doğru kişi olduğumu yada olmadığımı bilmesende,seni çok seviyor olmamı göz ardı etsende,senden son bir şans daha istiyorum.Eğer cevabın hayır ise beni hayatında veya herhangi bir yerde kasıtlı olarak görmeyeceksin. Ve inan bunları çaresizlikten,sana olan aşkımın çaresizliğinden yazıyorum. Kendine iyi bak ve er yada geç doğru insanı bul.Çünkü hakediyosun. Ve sonra bana bunu gönderdi. said: ne diceğimi bilemiorum...senden kaçıorum hep çünkü farkındayım bana olan hislerinin hareketlerinin...bu yüzden msne de eklemiorum sen acı çekme diye,bağlanma benden bi umut görme diye...birinin bana bunları hissetmesi çok güzel bişey ama karşılıksız bu yüzden üzgünüm...şu an bende zor günler geçiriorum...seni de anlıorum ...üzülmeni istemem ama durum bu...benm karşıma çıkmanında benim içn sakıncası yok ama kendin içn ii olanı yap beni görmek seni üzecekse çıkma... dilerim sende hakettiğin biriyle mutlu olursun.... Kafam karışık ve bozuk günlük.7 ayda hiç bişey yapmadan beni kendine aşık eden bi kız(gerçi onun bi suçu yok) artık benden çok uzaklarda olucak. Ulan hayat bi kerede şöyle aklı başında güzel kızların karşısına hödük insanları çıkartıp üzülmelerine izin vermesen daha iyi bişey olucaksın da. Bari cuma günü paintball da eğlensem de iyi gelse. Sen böyle dewam et kardeş bulursun hakettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tutamadım lolledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 my name is burhan altintop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 işin gücün yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adam karşılıksız aşk yaşamış işte. en güzel aşk karşılıksız olanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mortis said: adam karşılıksız aşk yaşamış işte. en güzel aşk karşılıksız olanıdır. tecrübe bol srnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi anda JrStorm'un 0ne olduğu aklıma geldi... Öyle mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 biri bana burda neler dondugunu aciklayabilir mi adamim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dory said: biri bana burda neler dondugunu aciklayabilir mi adamim? rahat ol ne banlıcak adam var nede kitlencek bi durum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İyide Emre ben o nicki weplada kullanıyodum.Buraya actığım tek acc 0ne.Böyle bişeyi konu olarak açmayı düşünsem açardım zaten.Kimseden çekinmem.Sadece günlüğe başımdan geçtiği için yazmak istedim.Ama eleman habersiz bi topic açmış benimle ilgili. Onu geçtim fake acc acıcak olsam sence sürekli kullandığım nick ile mi açardım? Neyse arkadaşlar fazla büyütmeyelim,bi arkadaş kendisine verilen değerin farkında değil ve hala çeşitli insanlardan kazık yiyor. Ben onu yediği ve yiyeceği kazıklarla başbaşa bırakıcam.Sizde nasıl isterseniz öyle olsun. O kızın istediği şey Savaşmadan zafer kazanmak,fakat farkında değilki yaşadığı şey sadece yenilgi.Ve de öyle kalmaya devam edicek. Bu arada emre bu kız "git kafa at dediğin" Gidip atsammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 serhat???????!!??!??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Abooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 çiçek gibi adammışsın.ama böyle olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Komik hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hep o junior un yüzünden.Sanamı kalmış bi post için konu açmak. Yalansa yalan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Pyro said: Komik hareketler bunlar. Neresi komik abi sence?Bi açarmısın konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya ben bu konuyu görünce açıp maillerime baktım ne şans eski sevgilimin ayrıldığımızda kavga ettiğimizde falan attığı mailler duruyormuş. okudum onları bir güzel. çok komik durumlar bunlar hakikaten ya. gereksiz, boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İşte bu beni güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 koysana :D sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 e güldürsün zaten şimdi güldürmese bir sene sonra kendin bakıp gülüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Smiley doubled :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Llama said: koysana :D sende euheuh yok benimkiler küfürlü +18 :P bir de sildim zaten okuduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar