Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ne pislik bi filmdir allahım yarabbim hayatımın en zor 2 saatini geçirdim diyebilirim. bide filmi izlemeye gece 3.30 gibi başladım öldüm öldüm dirildim okadar söyliyim. 2003'ün filmiymiş, başlık olarak arattım bulamadım açılmamış heralde hiç. Film güzel ama inanılmaz şiddet ve gerilim içeriyor gerçekten "ben dayanamam" derseniz izlemeyin ben dayanırım ama zor dayandım midem 4-5 defa ağzıma geldi anlatamam.. Of bee valla sevindim bittiğine hoofff..... izleyin ama:D imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Zaten imdb de bu filmi seyredenler için verilen öneriler: Tepenin gözleri,texas katliamı 1-2,dawn of the dead. En iyi vahşet filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 konusu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 filmin konusunu değilde kapağının arkasında yazanı yazayım çünkü nasıl anlatacağımı bilemedim: "Kuş uçmaz kervan geçmez bir ev çok iyi anlaşan 2 genç kız mutlu bir aile gözü dönmüş bir katil tek bir kural var HAYATTA KALMAK" kısaca bu "çok iyi anlaşan 2 genç kız"lardan birinin ailesi "kuş uçmaz kervan geçmez bir ev" denilen yerde yaşıyor, kızlarda ders çalışmak için oraya gidiyor malum sessiz tv yok bişey yok. geldikleri gece eve "gözü dönmüş bir katil" geliyor sonrasında da olaylar gelişir... ama "peeh klasik korku filmi işte" demeyin izleyin görüceksiniz. bu film bence texas katliamından çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bu arada şimdi öğrendim film 143 ülkede yasaklanmış. buda ek bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bunu seven bunu da sevdi daha saykosu için À l'intérieur yanına ek olarak Frontière(s) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sahane film, siddetle tavsiye ederim! Izlemesseniz allah ne verdiyse girisirim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 high tension guzel filmdi. kesinlikle izlemeye deger. ama frontiers i tavsiye eden arkadasi kiniyorum. igrenc bi film o, herkes uzak durmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sahne sahne intensity çakması desek de olur belki!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 filmi çok övmüşsünüz de, çok klişeydi ya? ben sevmemiştim hiç. (hatta baya oldu izleyeli, imdb'den hangisiymiş diye check ederken 1 puan vermiş olduğumu gördüm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar