ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selamlar outlook 2007 ile şöylebirsorunum var. Bilgisayarıma recovery yapmak -yeniden kurulum- yapmak zorunda kaldım.Yani eski XP üzerine yeni Xp yükledim. Daha önce mail programı olarak Outlook 2007 kullanıyordum. Şimdi artık başka bir kullanıcı ile fakat Outlooksuz kullnıcı gibi görünüyorum. Mailler, Adress Book, Contacts ve Rules back up yapıp format atıp daha sonra kuracağım outlook 2007' e import etmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım. Hangifolderları ve hangi dosyaların backup' ını almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 C:Documents and SettingsAdministratorLocal SettingsApplication Data içinde outlook arşivlerin olması lazım dıe bılıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Orada bulamadım maalesef. Bu arada bir iki program denedim. Fakat ouutlook 2007 yüklü olmadığı çin maalesef göremiyorlar. Yüklersem de başka kullanıcıda kaldığından görebilirler mi bilmiyorum. Amaç mail contacts rules gibi şeyleri kurtarıp format atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2007 kullanmadım da eskilerinde file > export / import gibi seçenekler var. oradan yapabiliyosun backup işini. türkçesinde Dosya > al veya dosya >ver şeklinde. dosya > ver dicen tabi sen. orda iletileri ayrı adres defterini ayrı yedekleyebilirsin. edit : adam gibi okumadan yazmışım kafa 1 milyon tabi. Neyse çözüm bilmiyorum bu soruna da lazım olu yine bu bilgi kalsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yoo doğru yazmışsın hand. çözümü o outlook 2007 için de.. "file > import and export" seçeneğindeki yönergelerle devam edebilir. zaten istenen bölüm, isten formatta (csv, pst, excel vs..) arşivlenebiliyor. outlook otomatik olarak kendi formatı olarak pst arşivler misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Olayı bir daha anlatayım. Anlaşılmamamış sanırım. Bilgisayarımda outlook 2007 yüklü idi. Bilgisayarda -HP Pavilion Notebook- problem çıktığı için kullandığım işletim sistemi XP' yi recovery ettim. Bunun sonucunda HP, eski XP' min üzerine yeni bir XP yükledi. Şu anda bilgisayardan baktığımda daha önce kullandığım dosyalar ayarlar vs. sanki başka bir kullanıcıya aitmiş gibi görünüyor. Şimdi ben bunları backup yapıp formattan sonra tekrar yüklemek istiyorum. Normal şartlarda Outlook için rules, adress book vs. Outlook programının içinden yapılıyor. Fakat ben bunu yapamadım. Şu anda da Outlook yuklemeye daha önceki datalarımı siler diye korkuyorum. Silmese dahi zaten başka bir kullanıcı gibi gördüğü ayarları kullanmıyacak mailleri, rules ve adress book' u da büyük ihtimal göstermeyecektir. Yanılıyor muyum? Bu sorunu nasıl çözerim. Adress book contacts, mailler folderlar ve rules önemli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar