Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 paticik kapaliyken ilk bir iki hafta gecevardiyasina takildim.. ama baktim paticik forumlarinin tirnagi bile olamiyor, vazgeçtim.. zaten mirc'i oldum olasi sevmem.. ise kapandigi sirada biz de birkaç arkadasi islettik (daha dogrusu isletmeye çalistik) o loglardan birini buldum, simdi koyayim dedim. siteye bir türlü ulasamiyordum, anca ulastim: http://c.1asphost.com/Bonecrusher/patikapa.txt Bu arada karpuz'u aglatmisim, paticik kapandi felan diyerek.. neyseki hincini almadi benden :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 aaa iyi ki hatırlattın... hıncımı alayım bari...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Alow mircda hangi server hangi kanala giriyorsunuzki ne ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 forum dururken mirci napacaksin ya.. güzel güzel takiliyoruz iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 valla aynı şeyi bnde soracaktım nerde toplandınız hepiniz bir...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 E forum kapanırsa nası alacağım mırc server adresini ? şimdi yazsan =] yada özel mesaj atsan geliriz işte[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 irc.bilgi.edu.tr, #gecevardiyasi idi.. ama konumuzla bunun bir alakasini görmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ek bir soru olarak say[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar