karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://midwestrocklobster.com/081307/yellowatermelon.jpg http://jackson.typepad.com/photos/taiwanese_food/yellowwatermelon.jpg http://www.vegetableseed.net/heirloom-vegetable-seeds/melon-seeds/watermelon-seeds/Watermelon_yellow.jpg http://farm1.static.flickr.com/170/456669522_d5e17bf022.jpg http://farm2.static.flickr.com/1055/915370079_d20ee451cc.jpg?v=0 Oha nasıl yani ? Bilen, gören, tadan var mı nereden bulunur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kavun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sen bilmicen de ben mi bilicem o nick'le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: kavun? Yok, direkt sarı karpuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 neden sarıymış peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hormonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Çok güzel görünüyor sanki çok acayip fantastik bi lezzeti varmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lezzetli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Fly said: hormonlu deeel hibrid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yeşil kavun bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kayış gibi bence çekirdeksiz karpuz nanesi gibidir, ısırırsınız tadı yok bişeyi yok, dokusu lastik gibi ne yediğinizi anlamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şurdan temin edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Fosforlu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bunu bilemedim de ben geçenlerde kavun kadar karpuzcuk aldım yidim. iki kişilik karpuz, süfer :) ortasından kesip kaşıkla da yenebilirdi, eşeklik ettik yapmadık, onun yerine minimal dilimler kestik üzerinize afiyet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahah o da yanlış.. bayağı tatlıdır.. aslında her tarladan bi iki tane çıkarmış. bi de yatak kavunu mu ne vardı? kışa saklanabilen kavun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Earenwen said: şurdan temin edebilirsiniz Yamuluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa said: ahah o da yanlış.. bayağı tatlıdır.. aslında her tarladan bi iki tane çıkarmış. bi de yatak kavunu mu ne vardı? kışa saklanabilen kavun kavunları sapından astınmı bi yere deymedimi saklıyamıyonmu kışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bir de alkol seviyorsunuz hesapta . Hiç görmediniz mi balkonlarda asılıdır. Rakıkolikler kışa saklar atar kenara 10-15 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karpuzseven said: Earenwen said: şurdan temin edebilirsiniz Yamuluyorsunuz. dalga geçtim be abi, vardır tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bilmiyom fazla, yatak kavunu diye bişi (bi türü mü artık yoksa her kavun mu bilmiyorum) yatak altında korunurmuş kışa.. ben çocukken bayramda falan dıdının dıdısı* akrabaları ziyarete gittiğimizde kimisi kavun çıkartırdı böle kenardan falan bayağı da güzel olurdu hani kış ortasında.. ama havada asılı görsem kesin zıplar kafa atardım, pardon hatırlardım yani.. dıdının dıdısı: bir uzaklık birimi. 4x10^2km'ye eşittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karpuzseven said: Bir de alkol seviyorsunuz hesapta . Hiç görmediniz mi balkonlarda asılıdır. Rakıkolikler kışa saklar atar kenara 10-15 tane pwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 karpuzseven said: Bir de alkol seviyorsunuz hesapta . Hiç görmediniz mi balkonlarda asılıdır. Rakıkolikler kışa saklar atar kenara 10-15 tane ben alkolseverim demedim ki.. laraken o! benim kötü ikizim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Fantazi işi işte. Normal karpuzdan çok daha şekerli tatlı bayıyor bir iki dilim yemiştim manavda değişik bişii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Alıp eve taşıyıp da kestiğim karpuz böyle çıksa ''olmamış lam bu allah cizanızı vere'' diyip çöpe atardım.. bugüne kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar