Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selamlar, Satmak istediğimiz bir konut var ve internet üzerinden de ilan vermek istiyoruz. Bu konuda en yaygın ve başarılı web sitesi hangisidir ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sahibinden.com tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kesinlikle sahibinden.com ama ŞAŞI BAK ŞAŞIR BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ EMSALSİZ falan yazman lazım bizim Türk toplumu için bu kadar kibar yazarsan olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 alakasız olacak, :( ama gavurlar çok iyi yaw.. adam sitesinden fotoları veriyor, haritadan adresi gösteriyor sonra microsoft haritaları üzerinden kuşbakışı görüntüsünü veriyor son olarak google üzerinden streetview veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ahahah evi gidip görmeden bile alırlar walla öyle olunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa said: alakasız olacak, :( ama gavurlar çok iyi yaw.. adam sitesinden fotoları veriyor, haritadan adresi gösteriyor sonra microsoft haritaları üzerinden kuşbakışı görüntüsünü veriyor son olarak google üzerinden streetview veriyor. evet böyle yapılması lazım online konut ilanlarının. bizde resmen spamlıyolar 3+1 BANYOLU KLİMALI DOLAPLI SICAK SULU CADDEYE YAKIN SAHİBİNDEN ZIRT EMLAK 03257382 filan diye. hiçbişey anlaşılmıyor. aslında çok iyi bir sisteme sahip konut sitesine ihityacı var türkiyenin. yapılsa tutar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sahibinden.com ev nasıl bi ev bilmiyorum ama ilana kesinlikle süper lüx falan yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 iett'leri süsleyen bir reklama sahip olan: http://evariyorum.com nasıldır hiç bilmem ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Masquerade said: Selamlar, Satmak istediğimiz bir konut var ve internet üzerinden de ilan vermek istiyoruz. Bu konuda en yaygın ve başarılı web sitesi hangisidir ? Teşekkürler. Abi satmayin, ucuza bana kiraya verin ben oturayim =( Evim yok. Uhu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bende mesela bahçelievlerde ev piyasası ne diye takip etmek için ev bakıyorum. Ev var sokağı yazmıyor. Sokağı yazsa nerede olduğunu anlayacağım ona göre değerlendirme yapacağım. Gerçi apartman fotoğrafı varsa hiç affetmem hemen tanırım :P Hurriyetemlak.com'da var bu da güzel bi site deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar