roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben de o linkteki programı kullanıyom.
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nasıl gireceğimi anlatın geleyim. bir de illa orjinal mi olması gerekiyor oyunun ?
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hayır yaa. Bak bu topicte bir yerlerde worms verildi 50 mb lık onu indir, belirtilen şekilde kur. Sonra yine bi yerde hamachi verildi o linkten hamachiyi de kur. gel.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://rapidshare.com/files/142404389/Worms_World_Party.exe Ripli WWP seslerde var hemde 54.5 mb Yüklenişi Adım 1 Normal bir şekilde program files'in içine zip'i açıyoruz Adım 2 Açılan zip'e [ yani Wwp ] dosyasına giriyoruz .. Adım 3 Wwp dosyasının İçindeki '' Unpack '' dosyasına tıklıyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz http://img108.imageshack.us/img108/2324/wwp1an1.jpg Adım 4 ] Yükleme bitince yine aynı yerdeki '' Reg Setup '' dosyasına tıklıyoruz . http://img382.imageshack.us/img382/4952/wwp2jl3.jpg '' Reg Setup '' un yüklenmesi bitice ; Adım 5 ] Wwp uygulama dosyasına tıklayarak , oyuna girebilirsiniz .. Hamachi Oynamak isteyen olursa güncelleyim dedim.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 edit2: editliyim derken alıntı yapmışım lol
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 benim verdigimdekini indir. Alıntı yapıtığındaki nedense yavaş iniyor.
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben cd yi buldum onu yükledim şimdi hamachiyi de 1.0.3 yaptım. 12 sayfayı okuyayım bi nasıl oynuyoruz vs vs edit: okudum 0.9.9 da mevcut oyun yaparsak ve online olursam damlarım.
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 millet iftarda falan şimdi. yesinler de yemeklerini yiice. oynarız biraz sonra. online kimse de yok pek. yalnız ben ip kullanmayı öğrenemedim. tekniği nasıl biri anlatsa şunu ya :S
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 itiraf ediyorum kıskançlıktan ölüyorum
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 indiriyorum şu anda. yalnız ben bu oyunda çok iyiydim eskiden, ipi de çok iyi kullanırdım. ona göre.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya yükleyip kurdum, dediklerini de aynen yaptım oyun açılıyo ama terrain gözükmüyo. kurtçuklar böyle pastelimsi hafif fosforlu bi renkteler, terrain de tamamen siyah, yer, arkaplan, su filan hiçbişey gözükmüyo kurtçuklar havadalar. nerede sorun çıkmış olabilir?
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sanmıyorum, diğer oyunlarda filan hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar.
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ekran sorunlarının çözümü: altta çalışan programları kapatın. görev çubuğunda bişe olmasın yani. tray deki programlar kalabilir onlar etkilemiyor. deneyin bakalım böyle olacak mı. bende işe yaradı da. ff falan kapatın herseyi. bu arada var mı gelecek olan ? atsak bi kaç tur
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ShadowFury said: ya yükleyip kurdum, dediklerini de aynen yaptım oyun açılıyo ama terrain gözükmüyo. kurtçuklar böyle pastelimsi hafif fosforlu bi renkteler, terrain de tamamen siyah, yer, arkaplan, su filan hiçbişey gözükmüyo kurtçuklar havadalar. nerede sorun çıkmış olabilir? Vista mı kullanıyorsun? Vista da oyun acayip problemli, bende çalışmadı, internette de çalışan çok az varmış forumlarda okuduğum kadarıyla XP kullanıyorsan oyunu 640z480 de aç, ayrıca uyumluluk modlarını da bi kurcala derim. bi de şimdi gelen varsa yardıralım. açtım kompüteri bekliyou.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Patiwwp de şu an oper online gözükmüyo? alo oynayan yok mu aloo
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Şuan pilav üstü kavurma yiyiyorum bitirince oynuycam sdf Var mı katılacak olan?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bitince seslensene 3 vs 3 yapalım
Öne çıkan mesajlar