AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bir tane anne - oğul bir tane de hoca öğrenci diyalogu yazayım da kopalım :) O: Anne dövme yapacağım, kına ve desenlerim nerde? A: Ne bileyim oğlum bak oralara. O: Anna yok ki buralarda sana soruyorum. A: Oğlum bilmiyor musun bu evde bir şey kaybolmaz. Sadece yeri değişir, unutulur. O: Wtf? ------ Dershanedeyiz. Dersimiz Türkçe. 3 sene dershaneye giden bir öğrenci olarak 2 sene de lisede gördüğüm edebiyat derslerini koyarak 5 sene peş peşe yaptığım esprinin hayali içerisindeyim. H: Arkadaşlar Türkçe biraz değişik bir dil, bazı harfler yan yana olmuyor. B: Hocam, yaprak testin açıklama kısmında da var. Anlatacak mısınız? Burasıyla mı idare edelim? H: Yok anlatıyorum. Mesela Türkçe de "N" ile "B" harfleri yan yana gelmez. Gelirse olmaz. B: Hocam anbar var ama? Bakın olmuş işte. A n b yan yana. H: Hayır İrfancığım Am o. An değil. B: Am mı? H: Evet am. Tamam hocam teşekkürler. Sınıf iptal, hoca kıpkırmızı. Olsun, seviyorum. P.S: Celallenip küfür olayına girmeyin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 am dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hain Kutulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ünlemine tıkladım. +ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yengem 5 yaşındaki oğluna lüks bir otomobili gösterip; y: oğlum bak ne güzel düt düt di mi? - düt düt değil o anne. meysedes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ben hatırlamıyorum ama anlattıklarına göre ben 5 yaşındayken annemle aramda geçen bir diyalog: Sokaktan geçen eskiciyi işaret ederek (ben)-Anne bu ne ? -Eskici oğlum , eskiyen şeyleri bunlara veriyoruz. (ben)-Ninemi niye vermiyoruz o zaman o yeterince eskimedi mi ? -... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Masquerade said: yengem 5 yaşındaki oğluna lüks bir otomobili gösterip; y: oğlum bak ne güzel düt düt di mi? - düt düt değil o anne. meysedes. aa ben lan resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ssg said: ben hatırlamıyorum ama anlattıklarına göre ben 5 yaşındayken annemle aramda geçen bir diyalog: Sokaktan geçen eskiciyi işaret ederek (ben)-Anne bu ne ? -Eskici oğlum , eskiyen şeyleri bunlara veriyoruz. (ben)-Ninemi niye vermiyoruz o zaman o yeterince eskimedi mi ? -... of hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Avrupa Yakasından; -Gerizekalı, Osmanı vurdun sen! -Gerizekalı Osman Kim yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar