Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 amacın buydu dimi ? bu kadar mesajın amacı !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Valeron said: amacın buydu dimi ? bu kadar mesajın amacı !!!! yoo post kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 BIRAK BEEEEEEEEe :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Valeron said: BIRAK BEEEEEEEEe :D:D:D haha şaka maka sende iyi kasmışın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fazla şey etme bu konuyu,sus sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ver ruslara birer şişe vodka, 5 dk sonra savaş biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sizce bukadar basit mi iki ülke arasındaki gerilim sadece daha savaş çıkmadan türkiye zarar görmeye başlada birde savaş çıktığında mondre anlaşmasına göre türkiye tam orta kalıcak ve savaşa ortak olmak zorunda kalabilecek... ama sizin için önemli değil cünkü siz mondre anlaşmasını dinlerken okulda derslerde uyukluyan bir gençlige sahip olduğumuzdan hep kimse umursamıyor gibi geldi... sağlık olsun iki dünya savaşını bilen bir toplumuz ve 3 çıkma ihtimallini hesaplaya biliyoruz :) Paticikten daha yaratıcı seneryolar beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mondre anlaşması nedir arkadaşım? mondros antlaşması mı demeye çalışıyosun? montrö anlaşması mı? kim uyumuş acaba tarih dersinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mawiman said: ama sizin için önemli değil cünkü siz mondre anlaşmasını dinlerken okulda derslerde uyukluyan bir gençlige sahip olduğumuzdan hep kimse umursamıyor gibi geldi... sağlık olsun iki dünya savaşını bilen bir toplumuz ve 3 çıkma ihtimallini hesaplaya biliyoruz :) Paticikten daha yaratıcı seneryolar beklerdim dmg dmg dmg dmg!! MrMarvelous said: mondre anlaşması nedir arkadaşım? mondros antlaşması mı demeye çalışıyosun? montrö anlaşması mı? kim uyumuş acaba tarih dersinde? Block & Critic hit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 pati - yapınma bölümü açılsın bütün generaller, profesörler orada takıslın bu ne be herkes askeri taktik lojistik uzmanı kesilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 MrMarvelous said: mondre anlaşması nedir arkadaşım? mondros antlaşması mı demeye çalışıyosun? montrö anlaşması mı? kim uyumuş acaba tarih dersinde? mondre dir dogrusu ama biz öyle biliyorum önemli değil sen nasıl algılamak istiyorsan öyle alıgılaya bilirsin nasıl olsa konu aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mondre değil doğrusu. Fransızlar öyle diyo diye doğrusu o olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 MrMarvelous said: Mondre değil doğrusu. Fransızlar öyle diyo diye doğrusu o olmuyor işte. konuyu bu değiştirelim hadi. Neyse ama demek istedigim Paticik yazarlarından böyle daha cin fikirli kompla teorileri beklerdim post kasma yerine fikirlerini söylemelerini beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 4. dünya savaşı taş,sopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Arkadaşlar Türkiyenin hava kuvvetlerini ne kadar küçüksediniz ya Türkiyenin kaç tane uçağı var demişsiniz?Şakamı yapıyosunuz yoksa cidden kendi ülkenizin ordusu konusunda hiç mi haber okumadınız? Dünyanın ileri gelen Hava kuvvetlerinden biriyiz . Unutmayınki Havada uçak gücü kadar pilotların eğitimi ve yeteneğide önemlidir gerektiğinde 1 pilot 10 tane pilota bedel bile olabilir. Ayrıca boğazlara gelelim, boğazlarda şu anda aktif halde koruma sistemleri var istanbulda oturanlar bilir 1-2 örnek veriyim Üsküdardaki beyaz kule , Kanlıcadaki son yıllarda yapılan Kule vs., Rusya Türkiyeye girmek istese türkiyeyi gürcistanmı sandınız 10 tane savaş uçağı falan var?. Verginin büyük bir yüzdesi 60-75% arası sırf orduya gidiyo. Füzeler falan türkiyeninde havada imha sistemleri var. Kuzey ırak a girdiğimizde oraları yerle bir edenler Amerikan uçaklarımıydı? hiç ıskasız çatır çatır dağıttık ( Amerikanın uydu desteğine lafım yok :) ). Bu arada bir arkadaşımız beni güldürürcesine demişki şenliklerde gördüğünüz uçaklar zaten bizim filonun yarısı. Napıyon ya sen Türkiyede 8-10 tanemi savaş uçağı var sanıyosun?. Yada yunan uçaklarıyla olağan it dalaşlarını vs. leri hiç mi takip etmiyosun veya yapılan uluslar arası yarışmaları? He birde Türkiyede Nukleer santrel benim bildiğim yok peki Rusyada kaç tane var ve onlar vurulduğunda sizce ne kadar etkili olur bi düşünün? Nükleer bombalar falan onlar artık o kadar rahat kullanılcak şeyler deil ulan deodoran bile sıkmayın diyolar küresel ısınma için ... Nükleer atcaklar bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben türkiyenin 10 tane savaş uçağı var demedim ki. sayı olarak rusyaya karşı ezilir dedim. türkiye nin havada gayet başarılı hatta tüm ordu faaliyetlerinde başarılı oldugunun farkındayım. Ancak sen Rusya değil de Belarus dan bahsediyoruz sanmışsın herhalde. Uçak pilotlugu hakkında da cok bilgin var ve 1 uçakla 10 uçak alınır demişsin. Türkiyeden kat kat fazla uçakları oldugundan emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Rusya ile savaş hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Kat kat fazla uçakmı? Bahsettiğin uçaklar migler sanırım kaç katı olabilir bana onu söylermisin? Ki amerikada bu savaşta bizi desteklediğinde? En azından kendi hava sahamıza sokmayacak kadar uçağımız var buna eminim kat kat diyosun TÜrkiye dünyada kendi uçaklarını üretebilen ülkelerden birisi unutma. Uçak yakıtınında ana madeni BOR biliyosundur muhtemelen. Türkiye bunu dışarıya satıyo ham olarak diye yakınanlar var Türkiye şu anda dışa bağlı olduğu için bunları ham olarak satıyo işlemeyi bilmediğinden değil her hangi bi savaş durumunda zaten işler ve kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ha bir de savaşı oyun sanmayın arkadaşlar. İsterse Rusya'da adım başı nükleer santral olsun. Sen sanıyo musun ki gidip bombalıcaz oraları. Başarı ihtimali yüzde 100 olsa bile adamlar gelip bize nükleer bomba atmadığı sürece biz gidip kesinlikle bombalamayız santrallerini. Nükleer bombalar santraller falan çocuk oyuncağı değil yani, öyle zart zurt insanın kafası atınca fırlatılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben bunu oyun olarak zaten görmüyorum. Ailemin çoğu asker, aselsanda geliştirilen teknolojilerden bile haberim var. Savaşın ne olduğunuda iyi biliyorum merak etme. Nükleer santraller vurulurmu vurulmazmı belli olmaz ama ben sadece açık hedef olarak söylüyorum yani böle savaş olurda yapılmayacak şey değil 'Savaşta her şey mübah' lafını boşuna söylemiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Türkiye BORu işleyebilse savaş çıkmasını mı bekler sence? İşleyebilseydik, o teknolojimiz olsaydı, zaten sürekli kazık yemeyi bırakır işlerdik. Rusya'yı da fazla küçümsemeyelim. Ve evet, bizden kat kat fazla uçakları var nükleer santrallerini vururuz demişsin de, o adamlar bize oturdukları yerden nükleer bomba atarlarsa, uçak mı kalır, hayat mı kalır ayıptır sorması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Daemir iyi incele ya lütfen , Kendi ülkeni ne zannediyosun ? Boru işleyebiliyoruz ama dışa bağımlı olduğumuzdan adamlar bizden işlenmemişini alıyo .İşliycek teknolojimiz zaten var. Gerektiğindede işleriz sen zannediyomusun türkiye boru işlemeye başladığında hemen dışardan işlenmişini alıcaklar adamlar ham almak için diretiyo zaten. Türkiyenin elinde olağan bi şey değil ama seferberlik ve Olağan üstü hal durumları tsknın sitesinden bakabilirsin bunlar orada yazıyo zaten.Gerektiğinde çatır çatır işleriz merak etme... Kat kat fazla uçağı var diyosun uçakların modelleri yetiştirilmiş pilotları eğitimleri? bunları inceledinmi hiç?Rusyayla savaş zaten adamlar dümdüz bize dalmaz . Amerikadan dolaylı bizde kaynicaz orda... Bu arada nükleer için son yazdığıma dikkat et onları son çare olarak söylüyorum. Nükleer gücün sonuçları doğurduğu şeyleri söylüyorm. Ayrıca Nükleer bombanın etkilerinin uçaklara zarar vereceğinimi zannediyosun? Nükleer bomba patladığı anda belli bi alandaki bölgeyi yok eder yaydığı radyasyonlada yaşamları bitirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Abi adamlar diretsin istediği kadar neden hamını satalım salak mıyız biz? Ha bi de adamlara ham satıp, onlar işledikten sonra kat kat fazla paraya alıyoruz?Hani işliyorduk? Yanlış mı işliyoruz nedir yani? Biz ham alacaz diye zorluyolarsa satmazsın madem. Alıyosan işlenmişini alacan niye ben zarara giriyim diyeceksin. İşleyebilseydik de eminim bunu derdik zaten. Uçak konusunda daha fazla tartışmaya gerek yok ikimizde birbirimziin fikrini değiştiremiyoruz, ancak son bişi söyleyeyim bu konuda, türkiye 1 uçak üretirken rusya 10 uçak üretir. bi de rus uçaklarının teknolojisinin türkiyedekinden daha düşük oldugundan emin misin? Rusya'da 1000 den fazla nükleer bomba olduguna göre, bunların 100 tanesini atsa türkiye de uçak kalsa onu kullanacak adam kalmaz. Son çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Daemir said: Abi adamlar diretsin istediği kadar neden hamını satalım salak mıyız biz? Ha bi de adamlara ham satıp, onlar işledikten sonra kat kat fazla paraya alıyoruz?Hani işliyorduk? Yanlış mı işliyoruz nedir yani? Biz ham alacaz diye zorluyolarsa satmazsın madem. Alıyosan işlenmişini alacan niye ben zarara giriyim diyeceksin. İşleyebilseydik de eminim bunu derdik zaten. Uçak konusunda daha fazla tartışmaya gerek yok ikimizde birbirimziin fikrini değiştiremiyoruz, ancak son bişi söyleyeyim bu konuda, türkiye 1 uçak üretirken rusya 10 uçak üretir. bi de rus uçaklarının teknolojisinin türkiyedekinden daha düşük oldugundan emin misin? Hamını satma adamlarda işlenmişini almıyo. Zannediyomusun sen Türkiye birden çıkıp dicekki heyoo biz keşfettik artk ham satmıyoruz hadi bakalım alın işlenmişini dicek adamlarda vay be hemende keşfetmiş adamlar yaw tüüü napıcaz biz şimdi hadi işlenmişini alalım? Adamlar zaten sömürüyo bizi, Hadi türkiye ham satmadı işlenmişini yaptı adamlar almaz... elimizde borla kalırız öle sonra dış borçlarıda ota b... vergi bindirerek mi ödiceycez? Rus uçakları türkiyeden teknoloji olarak düşük demiyorum ben. Türkiye 1uçak üretirken rusya 10 diyosun? Orta Doğunun en fazla üretim sağlayan f-16 fabrikası Moscovadamı yoksa Ankaradamı? bi araştırsaydın keşke. Belki pilot nüfüsü olarak bizden fazla olabilirler ona diyecek bi lafım yokki onuda pek zannetmiyorum ayrıca ülkenin çoğrafi konumuda havacılığı etkiler. Rusyayı ben küçümsemiyorum ama Türkiyeyi ezer geçer lafıda komiğime gidiyo uzunca bi savaş olur bizde tek olmadığımız için elimizde harcadığımız milyarla dolarla otururuz yerimize.. Rusya onları atana kadar zaten amerika vs. de yanımızda olacağına göre sence onlar kaç tane yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Rusya ile Turkiye savasa girerse yalan oluruz. Turkiye'nin cografyasi, ordusu ( dunyada 8. guclu ordu bu arada ) guclu olsada, en fazla yapabilecegimiz "isgale kalkistiklari takdirde" Rusya'nin canini yakabilecek kapasitede olmamiz. Ama savasin galibi her turlu Rusya olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar