Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 10 milyarlık toptan kontör alırım zam geldikçe paramı ikiye katlarım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Leasingle iş makinesi kirala, başkasına üstüne fark koyarak kirala gerçi 10 milyara ne kiralarsın bilemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kürek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Selam, 10k YTL varsa; - köfte arabası yaptırırım, - 15-20kg adam gibi köftelik kıyma alırım - techizatı dizerim tezgaha - sahile doğru bir yerde akşam vakti köfte ekmek satarım - sırf taksici, minibüs tayfası parayı vurmaya yeter Günlük 30kg kıymaya kadar yolu var. İlk toplu parayla da VW minibüs alırım, tezgahı arkasına koyarım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 illa taşıt olacak yani paramecium :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 paramecium said: Selam, 10k YTL varsa; - köfte arabası yaptırırım, - 15-20kg adam gibi köftelik kıyma alırım - techizatı dizerim tezgaha - sahile doğru bir yerde akşam vakti köfte ekmek satarım - sırf taksici, minibüs tayfası parayı vurmaya yeter Günlük 30kg kıymaya kadar yolu var. İlk toplu parayla da VW minibüs alırım, tezgahı arkasına koyarım. Saygılar. ilerde lüks bi restorant açarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Of şimdi köfte ekmek olcaktı soğan yeşil biber domates sos yanında ayran fff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ekmek said: Of şimdi köfte ekmek olcaktı soğan yeşil biber domates sos yanında ayran fff lan açim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben değilim ama canım çekti çok fena. Az önce lazanya yememiş olsam gider yerdim üşenmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ekmek said: Ben değilim ama canım çekti çok fena. Az önce lazanya yememiş olsam gider yerdim üşenmeden. püüü oruç tutmuor sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kredi alır da üzerine para koyar ondan sonra damperli kamyon alırdım.. sonra oynardım onunla wuuunnn wuuuunn diye.. çalışıtırabilirsiniz de ama oynamak daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 iddaa bayii hocam o kadar söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Abi o paraya büyük işler başaracağınızı düşünüyorsanız alın bi kredi bankadan. 5 milyar kredi almak zor değildir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Pıtık said: iddaa bayii hocam o kadar söylüyorum auha ne güzel nicki var la adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Xaenin said: 5-10 milyar paraya ne işi kuruyosun afedersin? 10.000 e mi kasıosun sen de. oku da yaz. adam NE AÇABİLİRİM zaten demiş. şunu açıyorum siz de ayar verin dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 15 tane tippmann custom98 paintball set 2 tane de x serisi paintball alır. Ekipmanları da tamamlayıp 15 dksı 10 ytl den sitede oynatırdım eheh. 50 top ekstra da 3,5 ytl yapardım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 10 milyari sat derim.tefecilik ruls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Pıtık said: iddaa bayii hocam o kadar söylüyorum iddaa nın sırf makinesi kaç lira haberin var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 paramı outlet centerlarda yerim.. Buralara kadar geldik,param yok bişiy alamıyorum bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İddaa'da oynattığın kupondan %8 kazandırdığın kuponun ödemesinden %3 kazanıyorsun sanırım. Fakat makinaları pahalı ve yer ayarlamakta cabasıo iş için 100 milyar lagzım sadece iddaa bayi sacma olur. Kuruyemişçi gibi bir şey olsan içki falan filan eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 borsada oyna ve şu an dolara yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Batağa gitme olasılıgı yuksek şeyler yazmasak. İddaa borsa vs.. İş diyorum bunlar iş değilki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar