Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan istifa etti, istihbarat yöneticileri yargı üyelerini dinlemekten kızağa alındı, polis ve komutanlar göstericilere şiddet uygulamayacağını söyledi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Horizon said:
Şaban Dişli istifa etmiş bu arada.

Alkışlayalım mı şimdi bunu?

Suçunu kabul etmiş demek ki, ama sadece partideki görevinden istifa etmiş. Milletvekilliğinden istifa edip gelsin, o zaman avuçlarımız patlayana kadar alkışlayalım.
Mesaj tarihi:
Bu topikte araya bunu sıkıştırmak manidar.
Sonuçta adamların yaptığı onurlu birşey, senin bunu araya sokuşturmansa "bakın bunlar böyle yapıyor ama bizim Dişli de istifa etmiş bu arada, bakın ne kadar yüce bir hareket" oluyor biraz.

Dişli hakkında yazacaksan burada görelim seni esas.
http://forum.paticik.com/read.php?13,3484097

Hiç görememişiz de, o bakımdan.
Mesaj tarihi:
Horican'ın yazdıklarında art niyet aramak... Ayıpladım sg-1.. yakışmadı.. O ki mütevazı, o ki bilgili, o ki ne ki?

hadi şikayet et attır beni forumdan, çok feci laflar yazdım hakkında.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Bu topikte araya bunu sıkıştırmak manidar.
Sonuçta adamların yaptığı onurlu birşey, senin bunu araya sokuşturmansa "bakın bunlar böyle yapıyor ama bizim Dişli de istifa etmiş bu arada, bakın ne kadar yüce bir hareket" oluyor biraz.

Dişli hakkında yazacaksan burada görelim seni esas.
http://forum.paticik.com/read.php?13,3484097

Hiç görememişiz de, o bakımdan.

Ben onu haber diye yazdım , senin nasıl algıladığın beni alakadar etmiyor. Kavga arıyorsan başka kapıya.

Eklemeden de geçemeyeceğim. Ben senin gibi ironi yapıyorum maskesi altında kimseye hakaret ve küfürde etmiyorum. Sen önce dürüst ol kendince sonra bana sen bunu şu niyetle yazdın diye laf at.
Mesaj tarihi:
Zlaneth said:
Horican'ın yazdıklarında art niyet aramak... Ayıpladım sg-1.. yakışmadı.. O ki mütevazı, o ki bilgili, o ki ne ki?

hadi şikayet et attır beni forumdan, çok feci laflar yazdım hakkında.

O kadar komiksinki kusmaktan kendimi daha yeni kurtardım.

Herzamanki gibi yine herşeey tek taraflı bakıyorsunuz. Aslında tek taraflı demek yanlış olur. İşinize geldiği gibi bakıyorsunuz. Japonlardaki onur anlayışı bizim siyasetçileriizde olsa sizinde ismini söyleyemeden sevdikleriniz de dahil tüm siyasetçilerimiz kevgire döner mecliste adam kalamzdı.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bizde de istifa edenler ettirilenler oluyor maiyetinde bilgi yazmış Horizon.

Haber diye yazdım ama isteyen istediği açıklamayı benim yerime yapabilir bu forumda. Siz bensiniz ya o bakımdan.
Mesaj tarihi:
Rock said:

Japonlardaki onur anlayışı bizim siyasetçileriizde olsa sizinde ismini söyleyemeden sevdikleriniz de dahil tüm siyasetçilerimiz kevgire döner mecliste adam kalamzdı.

Kim onlar merak ettim, ismini söyleyemeden sevdiklerimiz?
  • Yeni Oluştur...