Apis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yok yahu korkmayın bizim memlekette değil. Şöyle son 24 saatte; Brazilyada Cumhurbaşkanı da Silva, yüksek mahkeme üyeleriyle bazı milletvekillerinin telefonlarının dinlendiğinin ortaya çıkması üzerine istihbarat örgütünün tüm yöneticilerini kızağa almış. Taylandda gösteri ve protestolar nedeniyle Bangkok başta olmak üzere olağanüstü hal ilan edilmiş. Olağanüstü hal Genereali Anupong siyasi çözüme inandıkları için askerlerin silah taşımayacağını, şiddete başvurulmayacağını açıklamış. Japonya Başbakanı Fukuda, emeklilik kayıtlarının kaybolması, yeni sağlık sistemi hakkında yasa tasarısının eleştirilmesi ve ekonomideki istikrarsızlık nedeniyle istifa etmiş. Fukuda, 1 yıla yakın zamandır başbakanlık görevini sürdürüyormuş. Hani olaylar tanıdık geldiler bir anda... Yazayım dedim.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aha dedim tayyip gitti... ama deilmiş...
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 istifa değil, harakiri yapması lazım. Olmadı bu Fukuda.
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eregorn2 said: aha dedim tayyip gitti... ama deilmiş..., aynını bende düşündüm :)
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eregorn2 said: aha dedim tayyip gitti... ama deilmiş... :/
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Eşek gibi kriz kapıda ülkeyi beklerken Tayyip nereye gidiyor. Dursun durduğu yerde de, faturayı ödesin erkek gibi.
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Masquerade said: istifa değil, harakiri yapması lazım. Olmadı bu Fukuda. +1
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Tayyip istifa ederse sempati toplayıp bi daha seçilmek için eder.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Horizon said: Şaban Dişli istifa etmiş bu arada. Alkışlayalım mı şimdi bunu? Suçunu kabul etmiş demek ki, ama sadece partideki görevinden istifa etmiş. Milletvekilliğinden istifa edip gelsin, o zaman avuçlarımız patlayana kadar alkışlayalım.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kim alkış filan dedi kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Tayyip gider mi hiç? Bunun yüzünden Nükleer savaş çıksa bütün türkiye ölse gene istifa etmez
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Horizon said: Şaban Dişli istifa etmiş bu arada. Yok canım? Neden?
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bu topikte araya bunu sıkıştırmak manidar. Sonuçta adamların yaptığı onurlu birşey, senin bunu araya sokuşturmansa "bakın bunlar böyle yapıyor ama bizim Dişli de istifa etmiş bu arada, bakın ne kadar yüce bir hareket" oluyor biraz. Dişli hakkında yazacaksan burada görelim seni esas. http://forum.paticik.com/read.php?13,3484097 Hiç görememişiz de, o bakımdan.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Horican'ın yazdıklarında art niyet aramak... Ayıpladım sg-1.. yakışmadı.. O ki mütevazı, o ki bilgili, o ki ne ki? hadi şikayet et attır beni forumdan, çok feci laflar yazdım hakkında.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sg-1 said: Bu topikte araya bunu sıkıştırmak manidar. Sonuçta adamların yaptığı onurlu birşey, senin bunu araya sokuşturmansa "bakın bunlar böyle yapıyor ama bizim Dişli de istifa etmiş bu arada, bakın ne kadar yüce bir hareket" oluyor biraz. Dişli hakkında yazacaksan burada görelim seni esas. http://forum.paticik.com/read.php?13,3484097 Hiç görememişiz de, o bakımdan. Ben onu haber diye yazdım , senin nasıl algıladığın beni alakadar etmiyor. Kavga arıyorsan başka kapıya. Eklemeden de geçemeyeceğim. Ben senin gibi ironi yapıyorum maskesi altında kimseye hakaret ve küfürde etmiyorum. Sen önce dürüst ol kendince sonra bana sen bunu şu niyetle yazdın diye laf at.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 SturmVogel said: Horizon libo$ mode on Haber yazdık üzerine gelen mesaja bak. Hapşırsak birşey diyecek hale gelmişsiniz , bi sirkelenin.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bizde de istifa edenler ettirilenler oluyor maiyetinde bilgi yazmış Horizon.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Absolut said: Bizde de istifa edenler ettirilenler oluyor maiyetinde bilgi yazmış Horizon. ...
Rock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Zlaneth said: Horican'ın yazdıklarında art niyet aramak... Ayıpladım sg-1.. yakışmadı.. O ki mütevazı, o ki bilgili, o ki ne ki? hadi şikayet et attır beni forumdan, çok feci laflar yazdım hakkında. O kadar komiksinki kusmaktan kendimi daha yeni kurtardım. Herzamanki gibi yine herşeey tek taraflı bakıyorsunuz. Aslında tek taraflı demek yanlış olur. İşinize geldiği gibi bakıyorsunuz. Japonlardaki onur anlayışı bizim siyasetçileriizde olsa sizinde ismini söyleyemeden sevdikleriniz de dahil tüm siyasetçilerimiz kevgire döner mecliste adam kalamzdı.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Absolut said: Bizde de istifa edenler ettirilenler oluyor maiyetinde bilgi yazmış Horizon. Haber diye yazdım ama isteyen istediği açıklamayı benim yerime yapabilir bu forumda. Siz bensiniz ya o bakımdan.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Rock said: Japonlardaki onur anlayışı bizim siyasetçileriizde olsa sizinde ismini söyleyemeden sevdikleriniz de dahil tüm siyasetçilerimiz kevgire döner mecliste adam kalamzdı. Kim onlar merak ettim, ismini söyleyemeden sevdiklerimiz?
Öne çıkan mesajlar