SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sabah sabah gülmekten gebericem ya Yarın ilk işim bu seriyi indirmeye başlamak, hatta şimdi! SIEG KERON! bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Aşırı derece dandik ve komik olmayan bir parodi dizisi. Ama hakkını yemiyim güzel loli doujinleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kurbağa-Space Opera kırması birşey mi bu ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lol bir an southpark'ın scientology bölümü sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kaede senin beyendiğin komedi serisi var mı diye merak etmeye başladım yaws:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Öyle yada böyle katıla katıla güldüklerimden FMP s1 + fumoffu School Rumble Sayonara Zetsubou Sensei Haruhi Minami-ke Today in class 5-2 excel saga magical shopping district doujin work nhk ni youkoso umisho flcl azumanga daioh Bunlar 30 saniye içinde aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha süper!konata-chan <3 1680x1050'si var mı bunun acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bunun bi farklı versiyonunu görmüştüm ama nerde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 4chan 404 için buna benzer bişi kullanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 İzlemeye başladım Gintama'dan daha iyi parodi serisi olmadığını düşünüyordum ki Keroro Gensou izledim ve tüm bakış açım değişti. Kişisel olarak söylüyorum, ki çok çok iyi bir seri olan Gintama = 1 ise diyebilirim ki Keroro Gensou = 10'dur 100'dür Yanlız bazı esprileri anlayabilmek için ilgili göndermeleri konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Uchuu Keiji Gaban göndermeli bölüm bile var! üzgünüm Kaede ama BUSTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar