oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu konuyu kopyalayıp google a yollayalım. bi yararımız olur belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 mesela buraya mesaj yazarken oluyor altları kırmızı kırmızı yazdıklarımın ne pis ne illet bir şey bu. ingilizce sözcüklere yapmıyor bunu belki de ingilizce indirdiğimdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bazı resimler konusunda sıkıntı yaşıyorum ben. hatta resimlerin bir kısmı direk çıkmıyor. sağ tıklayıp resmi göster de diyemiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben türkçe indirdim. bende de kırmızı kırmızı oluyor kelime altları alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 orta tuş ile tıkla kaydır yok, kapatılan sekmeyi aç yok. beta olduğu için mazur görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yüklemeye üşenen arkadaşlar için hızını şöyle anlatayım link e tıkladım ve dur'a tıklayana kadar sayfa yüklendi. bir eklenti durumu arıyorum da çok mu şey bekledik acaba.. şimdi gördüm ki indirme yöneticisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 öeaaah! çok full yazı dolu, resim dolu tam anlamıyla junk içerikli sayfaları denedim. canavarlar gibi açtı manyak! çok da hızlı açtı şerefsiz. acid2 deniyorum şimdi http://www.webstandards.org/files/acid2/test.html#top (alt+tabların opera gibi çalışmaması beni kudurtuyor..) bu da acid 3 http://acid3.acidtests.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 moriQ said: orta tuş ile tıkla kaydır yok, kapatılan sekmeyi aç yok. beta olduğu için mazur görelim. ctrl shift t çalışmıyor mu kapatılan sekme için. ben de gürül gürül (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben sekme çubuğuna orta tuş tık ayarlamıştım. bunda ayar da olmadığı için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yalnız tabları uygulama penceresine gömmek süper fikir. direk bi satırlık yer açılıyor. spellcheck olayında bi sorun var. türkçe yazsam da ingilizce yazsam da çıkıyor. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 "bu sekme tarafından açılan sekmeleri kapat" oy oy oy :) acid 2 geçti. 3 ü açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Dur tuşu diyorsunuz da o tuş nerde ben çözemedim henüz. Zaten ek kullandığım bişi değil ama merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 operadaki mouse gestures olsun, başka birşey lazım değil. var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 git diye tabir ettiğimiz tuş giderken dur oluyor tabi hızdan göremiyoruz biz :P çok beğendim 2 de izmire gidicektim oynamaktan gidemem artık ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fastreloader said: google virüs yapsa indiririm you made me laugh, god makes you laugh (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çok güzel lan çok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dasaaa said: çok güzel lan çok güzel.. anaam adam organizma olacak neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 uygulama klasörleri oluştur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla yaw.. gözlerim doldu bak.. bu ferahlık, bu hız, bu sadelik (gerçi siyah skine ihtiyacı var) omg OMG !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 siyah skin mouse gestures. download manager. yeter bana zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Merakımı mazur göründe bu "mouse gestures" ne işe yarıyor da herkes onu istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 öeah var mı onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 itiraf ediyorum google talk gibi birşey olucak basit ama kullanışsız diyerekten topiğe girmiştim basit ama kullanışlı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 klavey kullanmadan bir mouse hareketi ile sayfa açabilirsin, sf kapatabilir, duplicate edebilirsin vs. vs. vs. neden istiyoruz? çok rahat bişi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mouse'un sağ tıkına basılı tutuyosun. mesela bence sağa doğru yapınca ileri sola yapınca geri. Yukarı yapınca f5 falan yapıyo. Çember çiziyorum mouse ile yeni sayfada açıyo. güzel bi olay. çok pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar