Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Google kendini akıllı zannediyor sanırım ? Ama ne yazik ki okadar akilli değil. Peki acep neden tracker koymuşlar browserin içine. Yani nerelere girdiğimizi niye takip ediyorlar ? Tek sebebı olsa gerek reklam için.. Bazı yabanci tweak boardslarda okudum.. okuyunca hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben cok basarili buldum chrome 'u. Ozellikle Javascript konusunda cigir acmislar resmen :) Tracker olayi belki, statistics gondermeyi kabul ettiginde calisan bir sey olabilir. No idea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 said: Information Google receives when you use Google Chrome You do not need to provide any personally identifying information in order to download and use Google Chrome. When you download Google Chrome or use it to contact Google’s servers, Google receives only standard log information including your machine’s IP address and one or more cookies. You can configure Google Chrome to not send cookies to Google or other sites as explained here. In addition, some Google Chrome features send limited additional information to Google: When you type URLs or queries in the address bar, the letters you type are sent to Google so the Suggest feature can automatically recommend terms or URLs you may be looking for. If you choose to share usage statistics with Google and you accept a suggested query or URL, Google Chrome will send that information to Google as well. You can disable this feature as explained here. If you navigate to a URL that does not exist, Google Chrome may send the URL to Google so we can help you find the URL you were looking for. You can disable this feature as explained here. Google Chrome's SafeBrowsing feature periodically contacts Google's servers to download the most recent list of known phishing and malware sites. In addition, when you visit a site that we think could be a phishing or malware site, your browser will send Google a hashed, partial copy of the site's URL so that we can send more information about the risky URL. Google cannot determine the real URL you are visiting from this information. More information about how this works is here. Your copy of Google Chrome includes one or more unique application numbers. These numbers and information about your installation of the browser (e.g., version number, language) will be sent to Google when you first install and use it and when Google Chrome automatically checks for updates. If you choose to send usage statistics and crash reports to Google, the browser will send us this information along with a unique application number as well. Crash reports can contain information from files, applications and services that were running at the time of a malfunction. We use crash reports to diagnose and try to fix any problems with the browser. You may choose Google as your search engine using Google Chrome, and you may also use Google Chrome to access other Google services such as Gmail. The Privacy Policies of Gmail or other services apply when you access them, no matter which browser you use. Using Google Chrome to connect to Google services will not cause Google to receive any special or additional personally identifying information about you. ozet: yok oyle bir tracking olayi, paranoyaklik yapmayalim. ayrica open source (olacak) bir yazilimin spyware olmasini beklemek de biraz asiri paranoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sharky said: Ben cok basarili buldum chrome 'u. Ozellikle Javascript konusunda cigir acmislar resmen :) ... http://news.cnet.com/8301-1001_3-10030888-92.html tracker olayı paranoya sanırım.. zira privacy hede hödeyi çiğnemek kolay değil. başı yanar o firmanın.. google'ın buradaki avantajı, kendi arama motorunu (aynı mozilla ile yaptığı gibi) default olarak kullandırtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mozilla Ubiquity'den sonra ben söyleyecek söz bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Google Chrome The Browser, Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 la adres çubuğunda aşağı açılır liste niye yok direk basabilceimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 seninkini bozuk yapmışlar elesso. bizde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 elesso said: la adres çubuğunda aşağı açılır liste niye yok direk basabilceimiz. bişey yazmaya çalışınca çıkıyo, hala çıkmadıysa aşağı ok tuşuna bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 inanılmaz az ram yiyor. az önce yükledim. mozilla opera karışımı basit sade tasarımı bence başarılı. google siler. sildide. mozilla 3 rezaletinden sonra bence başarılı bir tarayıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fastreloader said: elesso said: la adres çubuğunda aşağı açılır liste niye yok direk basabilceimiz. bişey yazmaya çalışınca çıkıyo, hala çıkmadıysa aşağı ok tuşuna bas yok abi yazmadanda çıksın. ben o listeyi görmekten kef alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 elesso said: fastreloader said: elesso said: la adres çubuğunda aşağı açılır liste niye yok direk basabilceimiz. bişey yazmaya çalışınca çıkıyo, hala çıkmadıysa aşağı ok tuşuna bas yok abi yazmadanda çıksın. ben o listeyi görmekten kef alıyorum. ahah arkadaşlarım geldimi son girdiğim sitelere bakardı artık kimse bakamıcak mutlu oldum :p bakama sende :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Facebook ta, Request kısmına uzun süredir giremiyordum zira hem IE hem de Firefox 700 küsür request i birden görüntüleyemiyordu, takılıp kalıyordu, 2 dakikadan fazla bekletiyordu. Chrome 20 saniyede açtı, takdirimi kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 muhtemelen opera da görüntülerdi roket. zira başka bir ortamda ben de aynı problemi opera ile aşıyorum sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 elesso said: fastreloader said: elesso said: la adres çubuğunda aşağı açılır liste niye yok direk basabilceimiz. bişey yazmaya çalışınca çıkıyo, hala çıkmadıysa aşağı ok tuşuna bas yok abi yazmadanda çıksın. ben o listeyi görmekten kef alıyorum. bu arada geçmişi tıkladın mı bişeyler çıkıyor işte. öyle deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 https ile başlayan siteleri pek sevmiyor galba chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 benim pek hoşuma gitmedi açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben sevdim, bi kaç beta daha çıksın, biraz daha otursun kullanılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi de feysbukta resimleri çok geç açıyo. Google a sesleniyorum olmaz böyle şey, kız bakamıyoruz kendimize. cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Beni hatırla gibi işaretlenecek küçük kutucuklar görünmüyor :s Sorun bende mi yoksa sizde de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 uzuun üsreli kullanımdan sonra diyebileceğim şu: bundan sonraki browserlar javascriptlerle boğuşmayacaklar ve hepsinde mem defrag olacak. eheh speeddial ilk opera ile çıktı sanıyorum, artık hepsinde var. aynı şekilde mouse gestures da öle. 2.browser olarak kullanıcam bunu. orası garanti. neden ikinci, rahat değil çünkü. mouse gestures ve operadan bookmark+notes+url alias vs çekmesi şart gibi. opera'yı çok daha rahat kulanıyorum. tanıtımında yanlış görmediysem adam aramalar için (mesela amazonda kitap) "a hede hödö book" tarzı bişi yazıp created search tarzı bi olaydan faydalandı.. bende olmuyor bu õ_0 url alias her bi şeye gerekli bence. teknik vurmuş google. şey geyiği vardır nette, görmüşsünüzdür. browserları araba ile özdeşleştirirler. işte ie eski bi redneck aracıdır, ff'nin kendisi pembe bi hummerdır ama add-on lar ile çölde kullanılan türüne döner hummerların, opera james bond'un arabasıdır.. bu çok fazla lüks vaadetmeyen hızlı ve şık ve ucuz bi spor araba olmuş sanırım. kaç kez download edildi acaba, bi de 1sene sonra yüzde kaç kullanıma sahip olacak çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dun aksam kurdugumdan beri baska browser acma ihtiyaci hissetmedim. Gayet guzel calisiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 her açılan tab için task managerda bir işlem gözüküyor ve herbiri 20k 30k gibi ram gösteriyo. nası böyle hızlı bu zıkım şimdi anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Usta o olay aslında çok mantıklı düşünülmüş bi sistem. Şimdi Firefox da 30 tane tab açsan, yavaş da olsa işini görüyor olsan, açtığın tablerden birisi çökse FF toptan gider. Çünkü windows "programlardan biri yanıt vermiyo Firefox.exe" diyecek, toptan bütün FF i kapatacak. Chrome da ise aynı senaryoda sadece yanıt vermeyen problemli sekme kapanacak, diğerleri çalışmasına devam edebilecek. Güzel fikir yani. Ayrıca Chrome bence de şu an sadece 2. browser olarak kullanılmalı zira bazı sitelerde sorun çıkartmakta. Tamam Google falan ama beta daha alet. Patiye, sözlüğe girmek için falan güzel de, internet bankacılığı vb. tarzı yüksek güvenlikli işlemler için daha erken bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 obaa bak onu hiç düşünmemiştim hakkaten güzel düşünülmüş o zaman. çok hızlı bu ya. alışamadım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar