karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Gel yağmur. edit : 2 gündür karşıyakanın ardına sadece şimşek çakıyordu bu gece biraz serinledi hava ve evet az önce gök gürledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gief izmir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oha gavur izmir helak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sel olur, millet rezil olur, barajda toplanması gereken su akar gider denize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 disco laser flndır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Serin serin esmeye başladı ohh Gür gür nasıl özlemişim şu havayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 balikesir'de ferah ohh ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 YAĞMUR BAŞLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 istanbulda oturuyorum, evim kışın ekstra soğuk yazın sıcak ve ötesidir. bardağa koyduğum kola 10 dakikada max ısınıp içilmeyecek kıvama gelir öyle sıcak düşünün FAKAT şu dakika eşofmanla oturuyorum koyduğum kola 1 saatten fazla süredir soğuk. istanbula bişeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sir Clexcier said: balikesir'de ferah ohh ne güzel Fazla serin hasta olucaz ama. Böylede rüzgar esmezki kardşeim evde bardak kalmadı :D Yağmur yağsa mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yağamadı gitti. ıkınıyo burdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 antalya buz gibi. balkona çıktım az evvel, çok üşüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bıraaagkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 güzel yağdı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: bıraaagkk valla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bostanlı potalarda yağmurun altına basket oynamak gıbısı varmı be. süper oldu valla... bişey değil her gun çimleri pirinç tarlasına çeviren dayıya sesleniyorum burdan, DAYICIM YAĞMUR YAĞARKENDE ÇİM SULANMAZKİ BE! raatladım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi ne biçim gök gürledi korktum resmen öyle şeyden korkmam ama dibimizde bomba patladı gibi oldu mahalle balkona döküldü oha heralde yakın bir yere yıldırım düştü elim ayağım titredi o derece olm çok korktum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 guzelyalıyada gök boşaldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dün akşam buradada yamur çok hafiften yağdı tekirdağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 adanada da bulut var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nutella yerim said: guzelyalıyada gök boşaldı resmen güzelyalıda nerde oturon sen? bende güzelyalıdayım. gece 4 gibi 30-40 dakka gökgürüldedi sonra yağmur başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 güzel yagmur yagmış yaa belli sabah hala her yer ıslaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Masteis said: nutella yerim said: guzelyalıyada gök boşaldı resmen güzelyalıda nerde oturon sen? bende güzelyalıdayım. gece 4 gibi 30-40 dakka gökgürüldedi sonra yağmur başladı denizmene dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anaa yakınmışsın lan bana. bende güzelyalı ortaokulun ordayım şu köprü hebelesinin olduğu taraflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hangi güzelyalı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar