Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bombi said: Sir Clexcier said: JD said: şu içkiliyken öpüşmek olayını hiç anlamadım ben öpüşmek isteyen içmedende öpüşür :( işte orda içki bahane böyle kendini rahat hissediyorsun ya güya o rahatliktan öptüm fln diyebiliyorsun öteki gün işte her zaman öyle değil bence. sonuçta çok alkol alsan öpmek istemediğin birinide öpebilirsin. (öyle bi anım yok şükür ama sarhoşken hiç hoşlanmadığım -ve yani 100% eminim bundan- bi insana sulanmışım bende zamanında) ama normalkene...biraz kasar o :D evet kesinlikle katiliyorum ama hoşlanmadiğin demiyelimde genelde böyle arzuladiğin bi insani öpebilirsin aranda çekim olmasa bile güzel/yakişikli diye bi anlik olabiliyor alkolluyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dunno said: bebegim diyo bana . bi de bitanem abi ne güzel söylemişsin :) karşındaki sana hitap eden kedi sanki tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 her güzeli öpebilirim alkollü alkolsüz hiç farketmez. ha alkollüysem uzak durun hepinizi öpebilirim. sşsdfkdg alkol kötülüklerin anasıdır diye boşuna dememişler. ama o değilde ben her sarhoş olduğumda yanımda bir bayanla uyuma isteği doğuyor içime. seçici olmasam yanmıştım diye düşünmüyo diilim bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mumu said: seçici olmasam yanmıştım diye düşünmüyo diilim bazen. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mumu said: her güzeli öpebilirim alkollü alkolsüz hiç farketmez. ha alkollüysem uzak durun hepinizi öpebilirim. dostum aman ha diyim, mono falan kaparsın sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oo harlemden insan gelmiş paticiğe haberimiz yok. tamam adamım rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mumu said: oo harlemden insan gelmiş paticiğe haberimiz yok. tamam adamım rahat ol. ulan şaka maka neredeyse tuttu ha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 harleme girerken istiyolar mı gerçekten kaliteli "dostum" diyebilme eğitimi sertifikası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bak yağmur da başladı http://www.youtube.com/watch?v=cXAtbLePfr4 şarkı da güzel Üniversite başlasın artık sakin kontrollü bir hayat istiyorum ders, müzik ( %95 ) sevgili ( %5 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sıkılcaanız bitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok fede daha başka sertifikalar lazım harlem için. nigga sertifikası misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fede said: harleme girerken istiyolar mı gerçekten kaliteli "dostum" diyebilme eğitimi sertifikası evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dunno said: bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta uzaktan ilişki :S kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 harlem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dunno said: bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta abooo uzun mesafe ilişkisi biraz..can yakar yahu. ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sesu said: dunno said: bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta uzaktan ilişki :S kolay gelsin bi de neden mesaj? aramak daa guzel diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu saatte kim çaldı kapıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi süre sonra bayacağı için kendini fazla kaptırmamanı öğütlüyorum kesinlikle. biticek. bitmemesi mümkün değil. ben bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum mesela. çok saçma çünkü her gün pilav yesem sıkılıyorum 40 yıl aynı insanla aynı yerde aynı şeyleri yaparsam kesin kendimi keserim en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dunno said: sesu said: dunno said: bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta uzaktan ilişki :S kolay gelsin bi de neden mesaj? aramak daa guzel diil mi ayri seirler ebet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 e sen ara o zaman arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dunno said: harlem? harlem demeyelim. NY diyelim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sesu said: e sen ara o zaman arkadaşım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 beni yanına alsana bombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 NYPD, open the door! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar