Odinn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Donanımhaber de baktım, 2 hafta içinde Türkiye'de 999 ytl ye satışa sunulacakmış, reviewlerinden gördüğüm kadarıyla oldukça iyi bir telefon, 5 megapixel kamerası falan var. Ürünün incelemesi Şahsen sırasıyla kamera>mp3 oynatımı>kullanım>boyut sıralamasıyla giden bir tercih sıralamam var. Benden başka almayı düşünen var mı? Ürün hakkında ne düşünüyorsun ey paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 mobil cihazlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ops mobile açtım sandım, acaba taşınabilirmi :p-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de bi dergi kapağında görüp almaya karar verdim bunu, biraz tuzluymuş yalnız açıkçası beğenmemin sebebi wireless + şık telefon olayını iphone dan sonra gerçekleştirmiş adam gibi bir telefon olması idi, gerçekten güzel telefon, gps wireless hede hödö var, kamerası iyi. mp3 o kadar öncemli değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 said: Benden başka almayı düşünen var mı? 7kişi bileşip telefona mı gireceksiniz. ahzhuahua neyse.. aletin performansını bilmem ama reklam kampanyası güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://shiftdelete.net/site/images/stories/2006/10/research_concept_02_low.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dasaaa said: said: Benden başka almayı düşünen var mı? 7kişi bileşip telefona mı gireceksiniz. ahzhuahua ahah evet, pili parası benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 taam lan ben de varım! şu ramazan geçsin girelim şimdiden telefona!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aha tek tek Samsung Omnia vs Iphone 3g karşılaştırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bende alıcaktım ama 21 gün beklemem imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 omina unboxing.. cidden güzel! http://www.dailymotion.com/video/x6m7e4_samsung-omnia-i900-unboxing-viral_fun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 KillerLord said: bende alıcaktım ama 21 gün beklemem imkansız sanırım satışa başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yüksek çözünürlükte tanıtım videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oha iyimiş bende beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Çektiği fotolardan örnekler :d 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 said: Siparişinizi başarıyla tamamladınız yarın gelince düşüncelerimi paylaşırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Güzel cihaz, param olsa alırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Odinn said: KillerLord said: bende alıcaktım ama 21 gün beklemem imkansız sanırım satışa başlamış Demin aradım, bu hafta içinde gelecek dediler. Yani şuan ellerinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Benide aradılar şimdi, p.tesi göndereceğiz dediler. Dilersem siparişi iptal edeceğimi de söylediler fakat beklerseniz özür dilemek amacıyla telefonun yanında hediye olarak bluetooth kulaklık gönderelim dediler. Bende bekleyeyim dedim hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 E yine iyi yolluyorlar, hem hepsiburada.com hemde başka bikaç site ön sipariş alıp gönderme tarihi 21 eylül olarak koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Siparişi iptal ettirdim az önce, sebep ise Samsung i8510 INNOV8 modeli ile fikrimi değiştirdim. 25 eylülde stokta olacakmış. Cep-tikla.com ise müşteri mennuniyeti açısından i8510 model olan telefonu %20 indirimli verecekmiş bana, sağolsunlar çok ilgileniyorlar valla. İlk defa duydum fakat memnun kaldım yani hizmetlerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 arkadaşımda var, görüntüsü sesi kamerası falan güzel de ben bu kadar yavaş çalışan menü görmedim belki onun telefonunda bi sorun vardır ama görüğüm kadarı ile iphone daki menüler içindeki akıcılık falan hiç yok, resmen kasıyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Odinn said: Çektiği fotolardan örnekler :d 1 2 3 Ürün çıkıp biraz yaygınlaşana kadar pek güvenmemek lazım bu fotolara. Zamanında Sony E. W850i çıktığında forumlarda şöyle http://forum.thgtr.com/index.php/topic,5042.msg51666.html#msg51666 resimler dolanıyordu, inanmıştık, buna güvenip alanlar çok büyük hayalkırıklığına uğramıştı. Bir telefonu ön siparişle almamalı, hatta hiç bir elektroniği almamalı. Bence. En az 1 ay geçmeden, incelemeler yayınlanmadan almam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hocam aldıysan o telefonu yorumlarını söylermisin nasıl ? Mayhem said: Siparişi iptal ettirdim az önce, sebep ise Samsung i8510 INNOV8 modeli ile fikrimi değiştirdim. 25 eylülde stokta olacakmış. Cep-tikla.com ise müşteri mennuniyeti açısından i8510 model olan telefonu %20 indirimli verecekmiş bana, sağolsunlar çok ilgileniyorlar valla. İlk defa duydum fakat memnun kaldım yani hizmetlerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adam 25 eylulde stoklarda olcak oyle alcam demi$. yalniz bu omnia yi ben de tuttum ama innov8 de bayagi guzelmis. vay anasini samsunga bak ya. ilelebet samsung almam diye dile getirmi$tim daha once, bu fiyatlarla bu telefonlar imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar