Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung i900 Omnia almayı düşünüyorum

Odinn

Öne çıkan mesajlar

Donanımhaber de baktım, 2 hafta içinde Türkiye'de 999 ytl ye satışa sunulacakmış, reviewlerinden gördüğüm kadarıyla oldukça iyi bir telefon, 5 megapixel kamerası falan var.

Ürünün incelemesi

Şahsen sırasıyla kamera>mp3 oynatımı>kullanım>boyut sıralamasıyla giden bir tercih sıralamam var.

Benden başka almayı düşünen var mı? Ürün hakkında ne düşünüyorsun ey paticik.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi dergi kapağında görüp almaya karar verdim bunu, biraz tuzluymuş yalnız

açıkçası beğenmemin sebebi wireless + şık telefon olayını iphone dan sonra gerçekleştirmiş adam gibi bir telefon olması idi, gerçekten güzel telefon, gps wireless hede hödö var, kamerası iyi. mp3 o kadar öncemli değil benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Siparişi iptal ettirdim az önce, sebep ise Samsung i8510 INNOV8 modeli ile fikrimi değiştirdim.

25 eylülde stokta olacakmış. Cep-tikla.com ise müşteri mennuniyeti açısından i8510 model olan telefonu %20 indirimli verecekmiş bana, sağolsunlar çok ilgileniyorlar valla.

İlk defa duydum fakat memnun kaldım yani hizmetlerinden :)
Sosyal ağlarda paylaş

Odinn said:
Çektiği fotolardan örnekler :d
1
2
3

Ürün çıkıp biraz yaygınlaşana kadar pek güvenmemek lazım bu fotolara.

Zamanında Sony E. W850i çıktığında forumlarda şöyle http://forum.thgtr.com/index.php/topic,5042.msg51666.html#msg51666 resimler dolanıyordu, inanmıştık, buna güvenip alanlar çok büyük hayalkırıklığına uğramıştı.

Bir telefonu ön siparişle almamalı, hatta hiç bir elektroniği almamalı. Bence. En az 1 ay geçmeden, incelemeler yayınlanmadan almam ben.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam aldıysan o telefonu yorumlarını söylermisin nasıl ?

Mayhem said:
Siparişi iptal ettirdim az önce, sebep ise Samsung i8510 INNOV8 modeli ile fikrimi değiştirdim.

25 eylülde stokta olacakmış. Cep-tikla.com ise müşteri mennuniyeti açısından i8510 model olan telefonu %20 indirimli verecekmiş bana, sağolsunlar çok ilgileniyorlar valla.

İlk defa duydum fakat memnun kaldım yani hizmetlerinden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...