Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Llama said: bana biri aşkım dicek varya anasını ağlatırım onun AJGUUUĞĞMMM : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 _ClymoR_ said: Llama said: bana biri aşkım dicek varya anasını ağlatırım onunahah sevgilin askım demiomu:D Lem Clymor kuşu naptın lem?_ yaşıyormu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bir erkek bir erkeğe gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Llama said: bana biri aşkım dicek varya anasını ağlatırım onun xxx (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Patronum bana sinirlendiği zaman aşkım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ailene bu durumdan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 "Gülüm" dışında sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ankaranın yıldızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ŞEkerim diyenler rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 _ClymoR_ said: Llama said: bana biri aşkım dicek varya anasını ağlatırım onunahah sevgilin askım demiomu:D erkeklerden bahsediyoruz diyor bak başlıkta ki sevgilimde aşkım demiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bebeğim max gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 olacak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 _ClymoR_ said: Llama said: bana biri aşkım dicek varya anasını ağlatırım onunahah sevgilin askım demiomu:D demiyo efem.artık sokaktaki 3 yaşındaki çocuklar bile birbirine aşşşşkıığaaammm diye hitap ettiğinden sevgilisi ona aşkım demiyo.. o kadar hafife alamıyo llamayı yani (erkekimmm diyo) hörmetler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pati de amma delikanlıymış be tüh yanlış adrese geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 erkeğim uçur beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben bi arkadaşa annem derim mesela... arada bir bane yemek yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben sly one a yavru kuş diorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mortis naber bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 iyiym bitanem seni sormalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kitana said: neden biz dalgasına söylüyoruz. yavrum hayatım diye çokmu yanlış evet ayıpmı ya mesela ben derim aşkım bebeğim gel yalayım falan asdasdsada dalgasına diyoruz hatta ve hatta cılkını cıkartıp bjk adeksten cıkınca aşaada starbucks var onun önüne gelince böyle el ele tutuşup şirinler gibi hoplaya zıplaya gidiyoruz herkez bize bakıyo sonra lan abdurrahman hacı gel buraya şeklinde bagırıp milleti dumur ediyoruz ayrıca!!! GAY FTW (bkz:gay) (bkz.neşeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Asssshkkk cnmx diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar