toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dün gece dl'ye bırakmıstım pc'yi, sabah actıgımda monitor beklemeye gecmisti. Mouseu oynattım duzelmedi, reset attım alete pc acıldıktan bi kac dakika sonra kilitlendi. Tekrar reset, tekrar aynı sorun. Sonra bi yarım saat kapalı bekledim, actım uzun bir sure gitti. Simdi isten geldim saat 6 gibi, 3 saat sonra yine aynı sıkıntıyı yasıyorum. Bu yazdıklarım bi anda cope gidebilir her an o yuzden kısa kesicem. sorun ısıdan kaynaklanıyor gibi? hangi programla bakabilirim ısıya. bi de ram olabilir diye dusunuyorum. power supply olsa, bekleyip calısması falan gibi durumlar olmaz diye tahmin ediyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ekranda bozulmalar falan oluyor mu kitlenirken? ekran kartıyla ilgili olabilir. veya cpu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hazır konu açılmış bende sorunumu dile getireyim arada. şimdi efendim pc'e overclock yaptım orthosa bıraktım 6 saat sonunda msndeyken çat kilitlendi. orthosla işim bittiği için tekrar denemeye gerek görmedim. msni açtım arkadaştan dosya alırken çat yine kilitlendi derken bu msn açıldıktan sonra 4 defa başıma geldi şimdi ise bir sorun yok. neler neden olabilir resete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 işlemciye mi overclock yaptın? kaldırmamıştır abi basit yani =p voltaj yükseltmeyi falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi overclockta sorun yok 6 saat orthosta %100 yükte çalıştı makina banamısı demedi gerçi daha bi 8 saate tamamlamak lazım onu ama işte msnde bişiler yaparken reset attı 4 defa üst üste. sorun başka bir yede olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 reset mi attı kilitlendi mi anlamadım ki =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 direk reset attı kilitlenme falan yok :D o kadar acımasız alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ramlerle alakalı o zaman, overclockla ilgisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 walla ramlerede verdim 2.06 voltu 850de çalıştırıyorum 1:1 oranında çalışıyorlar 5-5-5-15 zamanlamar ile. memtest yaptım ondada bir sorun hata vermemişti 2 saat boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hayır ekranda bozulma yok. everest ile ısıları kontrol ettim. cpu ısısı 40-45 arası degisiyor. hdd'ler 45'te, anakart da 40'ta sabit. kilitlendigi anda baktıgımda ekrana bu civardaydı yine ısılar. ramlerle alakalı olabilecegini dusunuyorum. bugun bi pc'nin icindeki tozları elektrikli süpürge ile temizliycem. ramleri yuvasından söküp tekrar takıcam. duzelmezse format deniycem. benzer bir sorunla karsılasmıstım sorun yazılımsal cıkmıstı. formattan sonra duzeldi, ne alaka bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://img148.imageshack.us/img148/2721/tempwe5.jpg sırasyıla Voltaj: CPU Çekirdek, Soğutucu Fanlar: CPU, Sıcaklık: Ex-HDD, Sıcaklık: Int HDD, Sıcaklık: CPU, Sıcaklık: Anakart bu degerlerde bi anormallik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 temizledim tozları bi degisiklik yok. ramlerde de bi problem yok. format da atamıyorum cunku daha windows acılmadan pc'nin kilitlendigi de oluyor. format atmaya kalksam muhtemelen yarısında yamulacak alet yine. gece acık bıraktıgımda basıma geldi bu olay, biseyin omrunu tuketmis olması lazım. power supply mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anakartın gg olmuş olabilir mi? bi yerden denemelik bi anakart falan bulup denesen güzel olur aslında. gece voltaj dalgalanması olmuşsa o sırada parçalardan biri de gitmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anakarttan oldugunu zannetmiyorum. pc'yi tekrar kullanabilmek icin biraz kapalı beklemem gerekiyor. mesela simdi kilitlense, reset atsam bi kac dakika sonra yine kilitlenecek. ama yarım saat kapalı bekliyorum mesela o sekilde biraz daha uzun kullanabiliyorum. sorunun kesinlikle ısıdan kaynaklanıyor gibi ama anakart ve cpu ısısından değil. psu kalıyor geriye, herelde onun sogutulmasında problem var. psu'yu degistirip deneyebilirim. off deliricem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 olabilir. dandik bi psu al 20ytl falandır. denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bi arkadaştan psu ve ram al dene sıra ile.. psu'yuu anakarta bağlamadan çalıştır dene istersen. biraz çeksin diye fanları vs bağla tabi ama anakartı bağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 psu ya yüklenen şeyleri çıkar dvd fln varsa gücünü kes onun tekrar oluo mu bak sorun büyük ihtimalle ısı, anakartta bazı parçalar ekstra ısınıo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anakarta baglamadan calıstırınca psu'yu bilgisayar calısıyor mu? neyi kontrol edicem bu sekilde anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ayni kitlenme bendede var bi anda oyunda veya dururken masaustunde pc kitlenio mouse klavye vs iptal kesinlikle ekranda normal duruo goruntu sabit bi sekilde yani msndeki yazio ben yazamiom diil olay direk kitlenio tek yok reset oluo ne yapilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ekran kartını cıkardım, fanını soktum baktım altında beyaz yapıskan bi madde var. kartın islemcisini nispeten kapamıs. neyse elimle hem fanın altını hem islemcinin üzerini o maddeden temizledim. henuz takmadım pc'ye. eski ekran kartını deniyorum simdi bakalım kilitlenmezse sorun anlasıldı demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o madde macun sanırım. naptın sen O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aman o macun olmadan çalıştırma yakarsın kartı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kart zaten patlamıs galiba. hala eski ekran kartı ile takılıyorum su anda kilitlenme yok. macun nerden bulcam simdi tekrar takmak istesem sdfdsf, sinirlerim bozuldu fırlatıp atıcam simdi camdan asagı aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 işlemci için zamanında vermişlerdir kıyıda köşede kalmıştır mahalle bilgisayarcısında da bulabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya neyse zaten cok eski bu bilgisayar o kadar problem değil. sorun da ekran kartındaymıs zaten. hala kilitlenme yok. bu saatten sonra gidip macun alıp ugrasmama gerek yok tekrar. yine aynı karttan bulayım diyorum bulamıyorum. ati radeon 9550 idi bu. simdi fx5500 var baska da bişey yok. herkes 9550 daha iyidir diyor. yeni pc alıyorum bi kac haftaya bunun idare etmesi lazım biraz daha, 9550 satan bi yer varsa istanbul'da soyleyiverin hemen gidip alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar