ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 lan galiba gözümün arkasına kaçtı bu meret. ama hiç batma vs. yok. kaçsa kesin batar mı? batmadan da kaçma yapar mı. imdü lens yırtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 olm göz sinirine bişey yapar vs mazallah kayıp mı oldu lens göznün oralarda hissediyosan doktora koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 işte hissetmiyorum, lens yokmuş gibi bildiğin. görüntü de öyle. ama çıkarmadım, düşmediğinden de emin gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 erimistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Lens gözün arkasına kaçmıyo aga korkma büyük ihtimal düşmüştür farketmemişindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Abi ha deyince kacmaz ki lens gozun arkasına. İstersen 5 dk acile git sakatlık çıkmasın. Dusmustur o muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Bildiğim kadarıyla gözünün arkasına kaçamaz. Sanırım zar var orda. Kaldı ki öyle bir şey olsa kesin hissederdin diye düşünüyorum. Büyük ihtimal düşürdün. İlk takmaya başladığım zamanlarda lens gözümde diye lenssiz gözümü 5 dakika parmakladığımı hatırlıyorum. Garip bir şey. Yine de ne olur ne olmaz bir sağlık kuruluşuna git. Göz neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bişey olmaz sittir et doktoru düşürdün sen kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 gözümün her yerini kurcaladım, açtım baktım ışık altında görünürde bişey yok, ovalıyorum bastırıyorum eziyorum hiç batma yok. ulan evin içinde düşebileceği yerlere bakıyorum e o da yok. BEYNİME GİRMİŞ OLMASIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Gozundeki fiskiran xXx isinlari yüzünden eritmissin sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 lensle uyumayaydım iyidi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 yatağa düşmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Ayrica nasil takabiliyorsunuz lensi yav. Ben gozume damla bile damlatamiyorum. Gözlükler burnun üstünü yara yapti ama yapacak bisey yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 onlar düşünce kuruyup ezilip büzülüp kuru üzüm kıvamında bişey oluyolar zaten boşuna arama. Fazlada zorlama bence gözü ha ama tabide hayatının sonuna kadar varlığını bile bilmediğin gözünün arasına kaçmış lensle yaşamakta değişik olur. @Therodine bikere alışınca kolay moruk telefonu şarja takmaktan kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/uzum_zps39d12f63.png harbiden kuru üzüme dönmüş, lavabonun kenarında buldum. iyi bari lan olan lense olsun, gözümde kalmadığına sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar